Panel sesji wdrożony.Proszę zapoznać się z tym tematem.
[Horror] Gruzy przeszłości - komentarze i materiały
-
Tak, usunęła konto. Brilchan chorował o czym pisał, chociaz ostatnio w innych sesjach się udzielał. Billie od momentu „kwasu” ograniczyła swoją aktywność na forum (aka zniknela, była chyba tylko raz). To na tyle moich stalkerskich wnioskow.
-
Ze strony Obsługi dodam, że faktycznie jedna userka skasowała swoje konto, ale ponieważ nie poinformowała o definitywnym odejściu z sesji MG ani też nie pożegnała się z resztą graczy (czego oczekiwalibyśmy bazując na najbardziej podstawowym poziomie netykiety), osobiście podejrzewam, że majstrując w nie do końca znanych sobie ustawieniach konta niechcący kliknęła w „usuń” i teraz nie wie jak wrócić. Trzymam za nią kciuki !
-
Tak, usunęła konto. Brilchan chorował o czym pisał, chociaz ostatnio w innych sesjach się udzielał. Billie od momentu „kwasu” ograniczyła swoją aktywność na forum (aka zniknela, była chyba tylko raz). To na tyle moich stalkerskich wnioskow.
-
@Pan-Elf no tez to zauważyłam, ale sama obserwacja to żadna informacja
a Brilchana ciagle jakies posty nowe mi się wyświetlają. Ale nie tutaj 
@Nami napisał w [Horror] Gruzy przeszłości - komentarze i materiały:
Brilchana ciagle jakies posty nowe mi się wyświetlają. Ale nie tutaj
Może wywołany do tablicy sam coś nam na ten temat powie
@brilchan -
Też jestem świadomy tych wydarzeń.
-
Pracuje nad postem i do tej sesji kaszel mnie dalej męczy planuje wizytę u lekarza ale staram się wrócić do aktywności na forum po prostu posty w tej sesji są długie i na razie nie dałem rady przejrzeć wszystkiego co się działo jak mnie nie było te posty co dałem w innych sesjach są bardzo krótkie 4 zdania na krzyż a w tej sesji dużo tekstu jest. W bramie też dużo tekstu ale mogę omijać to co nie tyczy mojej postaci
Jutro postaram się przebić przez tekst i dać odpis podoba mi się ta sesja i wolałbym z niej nie rezygnować na pewno postaram się niedługo coś wrzucić.
-
Zaliczyłem opóźnienie, post będzie dopiero jutro.
-
Post poszedł, prosiłbym o odpisy do następnego czwartku, 12 marca.
Wycieczka się zakończyła, stoicie przed zamkiem (albo w innym miejscu)? Bo wiem, że planowaliście się wymknąć. Więc być może ktoś z was "zgubił się" w zamku w czasie odwrotu. Co robicie? Kolejny obowiązkowy punkt programu to dopiero jutrzejsza szkoła, wasze postacie są wolne (dyskoteka nie jest obowiązkowa). Jeżeli chcieliście się odłączyć od wycieczki przed wyjściem z zamku, to poproszę o rzut na skradanie się, wystarczy 1 sukces.
Pytania?
-
Post poszedł, prosiłbym o odpisy do następnego czwartku, 12 marca.
Wycieczka się zakończyła, stoicie przed zamkiem (albo w innym miejscu)? Bo wiem, że planowaliście się wymknąć. Więc być może ktoś z was "zgubił się" w zamku w czasie odwrotu. Co robicie? Kolejny obowiązkowy punkt programu to dopiero jutrzejsza szkoła, wasze postacie są wolne (dyskoteka nie jest obowiązkowa). Jeżeli chcieliście się odłączyć od wycieczki przed wyjściem z zamku, to poproszę o rzut na skradanie się, wystarczy 1 sukces.
Pytania?
@JohnyTRS napisał w [Horror] Gruzy przeszłości - komentarze i materiały:
Pytania?
Czy imprezę mamy sobie odegrać/opisać sami i zakończyć posty w tej turze na kolejnym dniu?
-
Pytania?
Czy imprezę mamy sobie odegrać/opisać sami i zakończyć posty w tej turze na kolejnym dniu?
@Pan-Elf napisał w [Horror] Gruzy przeszłości - komentarze i materiały:
Pytania?
Podpinam się
Czy będzie jeszcze post imprezowy na dyskotece przez ciebie rozpoczęty, czy mamy zrobić przeskok i sobie opisywać aż do jutrzejszego poranka?W którym momencie post zakończyć?
-
Jeżeli tam będziecie, to mój post się pojawi. I coś napiszę. A jeżeli ktoś planuje kręcić się w zamku, to też chcę być w to zamieszany.
A ogólnie jak daleko możecie pociągnąć akcje waszych postaci? Maksymalnie do wieczora, nocy tego samego dnia, czyli sesyjnego poniedziałku. Proszę "nie tykać" wtorku.
-
Ok, to wszystko jasne, dzięki!
-
Dobra dałem odpis teraz postaram się już odpiswać regularnie co tydzień zdrowie mam cały czas w rozsypce ale nadchodzący tydzień pełen wizyt lekarskich trzymajcie kciuki

Nie miałem pomysłu na inny punkt zaczepienia niż ta koszulka jak chcesz Artur twoja postać może bez problemu kazać dziwnemu dzieciakowi spadać na drzewo xD
-
Dobra dałem odpis teraz postaram się już odpiswać regularnie co tydzień zdrowie mam cały czas w rozsypce ale nadchodzący tydzień pełen wizyt lekarskich trzymajcie kciuki

Nie miałem pomysłu na inny punkt zaczepienia niż ta koszulka jak chcesz Artur twoja postać może bez problemu kazać dziwnemu dzieciakowi spadać na drzewo xD
@Brilchan napisał w [Horror] Gruzy przeszłości - komentarze i materiały:
Oj, tą propozycją z marynarkami w stylu Miami Vice wystawiłeś swojego Adama na soczysty strzał
Z tego żadnej przyjaźni chyba nie będzie. Przynajmniej na razie 
-
Wiem ja z tym nie mam problemu pełna świadomość i konsekwencja w odgrywaniu fire away

-
Dla zainteresowanych, dla waszych postaci:
Program telewizyjny z 1 września 1997 roku.oraz:
@arthur-fleck mama Krzysztofa ucieszy się po zobaczeniu jego planu lekcji: W środę [Krzysztof] kończy wcześniej, więc będzie mógł (z radością i uśmiechem będzie musiał) być ministrantem na mszy o 14-15.
@nami twoje przyjaciółki będą chciały ciebie wciągnąć w rozmowę o tym, w co się ubiorą na dyskotekę.
@cai Daniel zacznie gadać o skarbie, który na pewno jest zakopany na zamku i ten Niemiaszek z SS na pewno chce go wykopać.
@pan-elf @brilchan dla was niestety nie mam dodatkowych informacji.
-
@nami @pan-elf @brilchan @arthur-fleck @cai
Termin niby jest do końca tego dnia, ale...
co wy na to, żebym przedłużył tę kolejkę. Termin byłby wtedy do poniedziałku (następny tydzień) włącznie. Będziecie mieć dodatkowy weekend na odpis. -
Do jutra dałeś termin
przynajmniej ja tak rozumiem „do czwartku 12 marca”. Możemy przedłużyć, mój post i tak pewnie będzie dzisiaj/jutro (w weekendy i tak nie piszę raczej).