Panel sesji wdrożony.Proszę zapoznać się z tym tematem.
Powitania, pożegnania i powroty
-
A Administrator odniósł się do tego tematu dnia
-
Dzień dobry, z ciekawości patrzyłem co tam na dawnym LI słychać, czytałem sobie kto się zarejestrował i jakoś tak, jak zobaczyłem, że Krakov zarejestrował się 3 dni temu to mnie zmotywowało do tego samego

-
-
@Zell Jak patrzyłem kto się porejestrował to większość osób, które pamiętam z LI już tu są, nawet Mira
Może brakuje MTM'a -
@Zell Jak patrzyłem kto się porejestrował to większość osób, które pamiętam z LI już tu są, nawet Mira
Może brakuje MTM'a -
Z użytkowników LI to pamiętam jeszcze Campo Viiejo, Redone, rudaad.
-
Czyli LI jednak w końcu padło... i powstało na nowo. Cześć wszystkim!
-
@Agape napisał w Powitania, pożegnania i powroty:
@agape , niestety perspektywy na zmartwychwstanie LI są już praktycznie zerowe. Ale jesteśmy dobrej myśli, bo mając pełny dostęp techniczny do tego miejsca będziemy mogli w pewnym momencie postawić coś naprawdę ładnego (pamiętaj, że to co widzisz teraz to nie pełnoprawne forum, tylko wciąż modyfikowana tratwa ratunkowa).
Co nie zmienia faktu, że można już grać, więc zapraszamy!
EDIT: ale ale, zdradź nam jak tutaj trafiłeś po zgonie LI, przez info na FB czy dzięki telefonowi do przyjaciela?
-
@Agape napisał w Powitania, pożegnania i powroty:
@agape , niestety perspektywy na zmartwychwstanie LI są już praktycznie zerowe. Ale jesteśmy dobrej myśli, bo mając pełny dostęp techniczny do tego miejsca będziemy mogli w pewnym momencie postawić coś naprawdę ładnego (pamiętaj, że to co widzisz teraz to nie pełnoprawne forum, tylko wciąż modyfikowana tratwa ratunkowa).
Co nie zmienia faktu, że można już grać, więc zapraszamy!
EDIT: ale ale, zdradź nam jak tutaj trafiłeś po zgonie LI, przez info na FB czy dzięki telefonowi do przyjaciela?
@Ketharian Coś mnie tknęło, żeby zajrzeć na LI i sprawdzić, czy jeszcze dycha. Wszędzie Hostinger. Na Facebooku znalazłam "Ogłoszenie- przenoszenie sesji" i już było wiadomo.
Edit: Nie gram od dawna, ale mam ogromny sentyment. -
-
Witam wszystkich! Na LI grałem bardzo krótko, ale miałem tam nick „Berserk”. Przyszedłem z innego forum, które ma już mało użytkowników. Tam byłem znany pod nickiem „Piołun” i taki też sobie tutaj wybrałem. Coś o sobie? Raczej prowadzę sesje, niż gram, ale mam nadzieję odwrócić ten trend i trochę sobie pograć. Jeśli nic nie wleci, to pewnie na początek założę coś skromnego w rekrutacji. Jeśli chodzi o doświadczenie, mam na koncie parę ukończonych, paroletnich sesji, z czego jestem nawet dumny. Systemy, w których dobrze się czuję, to Warhammer (raczej druga edycja niż czwarta), Wampir: Maskarada, D&D i Zew Cthulhu, ale czasem otwieram się też na coś nowego. To chyba wszystko. Do zobaczenia w sesjach!
No i cześć, @zell . Może uda się znowu razem pograć

-
-
@Aiko, @TomBurgle . Witajcie!
-
Cześć wszystkim po długiej przerwie. Jeszcze wypatruję kto znajomy działa na forum

-
Hai wam @aiko @tomburgle !

-
Dobrý den!
Ano, drzemka się nieco przeciągnęła, a tu już człowieka bycie umarlakiem podejrzewają
Dzięki za powitanie, miło że w ogóle ktoś jeszcze pamięta
Kolegów zwołuj,