Panel sesji wdrożony.Proszę zapoznać się z tym tematem.
[Horror] Gruzy przeszłości - komentarze i materiały
-
Aż do następnego tygodnia (z zapasem aż do wtorku) będę niedostępny na forum.
-
Planowałem dzisiaj napisać swój odpis, ale chyba nie dam rady. Będzie w poniedziałek.
-
Co do twojego rzutu to się waham. Masz przed sobą bandę dresów, którym... no nie podobasz się. I jest ich kilku.
Rzuć sobie na Serca + Urok, garnitur da ci +1, ale pamiętaj że nadal masz stan z zamku (-1). Komplikacja: Jako że jest ich kilku, potrzebujesz 2 sukcesy.
Jeżeli test się powiedzie, to pośmieją się z ciebie i nie będą dalej zaczepiać ani robić później problemów.
Jeżeli test się nie powiedzie, to...Jeszcze nie wiem co.
[
]@JohnyTRS napisał w [Horror] Gruzy przeszłości - komentarze i materiały:
Co do twojego rzutu to się waham. Masz przed sobą bandę dresów, którym... no nie podobasz się. I jest ich kilku.
Rzuć sobie na Serca + Urok, garnitur da ci +1, ale pamiętaj że nadal masz stan z zamku (-1). Komplikacja: Jako że jest ich kilku, potrzebujesz 2 sukcesy.
Jeżeli test się powiedzie, to pośmieją się z ciebie i nie będą dalej zaczepiać ani robić później problemów.
Jeżeli test się nie powiedzie, to...Jeszcze nie wiem co.
[
]Zaraz podliczę i rzucę jeżeli wolisz żeby spuścili mu manto bez rzutu to też bym zaakceptował jako logiczne choć w sumie kto by bił dzieciaka szefa lokalnych glin ? Jak rzut nie wyjdzie to się Adam będzie tym bronił xD
Nie chce zapeszać ale pule ma dużą serce ma 5, urok 3 plus z ganitura i minus z zamku się zerują więc rzucam 8k6 zaraz znajdę rolkę.
-
Uuuu chyba jednak spuszczą mu manto link do rzutu https://orokos.com/roll/1070375
Wyszło 8d6=5, 1, 3, 1, 1, 2, 1, 3]Jak rozumiem sukces to 6tki a musiałbym mieć co najmniej dwie szóstki żeby zdać test ?
-
Uuuu chyba jednak spuszczą mu manto link do rzutu https://orokos.com/roll/1070375
Wyszło 8d6=5, 1, 3, 1, 1, 2, 1, 3]Jak rozumiem sukces to 6tki a musiałbym mieć co najmniej dwie szóstki żeby zdać test ?
@Brilchan napisał w [Horror] Gruzy przeszłości - komentarze i materiały:
Jak rozumiem sukces to 6tki a musiałbym mieć co najmniej dwie szóstki żeby zdać test ?
Pamiętaj że możesz przerzucić ale musisz zaznaczyć kolejny stan. Masz dużo kości w puli więc jest szansa że tym razem trafisz w dwie szóstki

-
tak zrobię ale MG teraz nie ma skoro dwa stany to tym razem będzie 7 kostek
-
Przerzuciłem ale tylko jeden sukces a potrzebuje dwóch 7d6: 24 [7d6=1, 4, 3, 3, 6, 4, 3]
https://orokos.com/roll/1070381Mam pecha na kościach w tej grze

-
Hej, zapomniałam, że post do wczoraj (myślałam, że do dziś), zaraz coś wyskrobię

E: sorrki, sporo edytuję po wrzuceniu, bo w g-docu jakoś lepiej to wygląda, a tu mi się rozjeżdża, nie ma akapitów, jakie bym chciała itp,itd ;d
-
Ja też już jestem z postem. Przeliczyłem swoje siły wczoraj, stąd opóźnienie.
-
Hejka dopiero wróciłem z dłuższego weekendu wielkanocnego ze znajomymi jestem pod wrażeniem twoich zdolności z AI i posta Nami

-
Hejka dopiero wróciłem z dłuższego weekendu wielkanocnego ze znajomymi jestem pod wrażeniem twoich zdolności z AI i posta Nami

@Brilchan napisał w [Horror] Gruzy przeszłości - komentarze i materiały:

Paulinka by sobie nie darowała, gdyby się komuś stała krzywda, pewnie by siebie winiła:P Mam nadzieję, że pomogę
-
Uff, miałem być ponownie we wtorek, a wyszedł ponad tydzień. Jutro idzie odpis, nie ma bata. Muszę sobie samemu zasadzić kopa w siedzisko, bo to naprawdę się robi niepoważne z mojej strony.
I spokojnie, ta sesja to horror, niech obecna atmosfera was nie zmyli, że horror w rekrutacji był tylko "chłitem markietingowim".
-
Mam wrażenie, że nie przeszkadza nam jakoś specjalnie, że póki co mamy high school dramę

-
Mi też się fajnie gra wrzuciłem krótki odpis z podziękowaniami in game

-
Wychodzi na to, że tylko Paulina (i jej paczka psiapsiółek) oraz Adam zostają na dyskotece.
-
Może Adamowi uda się awansować na jedną z psiapsiółeczek ?

-
Wychodzi na to, że tylko Paulina (i jej paczka psiapsiółek) oraz Adam zostają na dyskotece.
@JohnyTRS napisał w [Horror] Gruzy przeszłości - komentarze i materiały:
do przewidzenia, sami outsiderzy w tej gierce :d
-
Patola się zbiera na dyskotece, to czas się ulotnić

może wgl nie trzeba, ale nawet jakby były 4 kostki, to i tak sukces za sukcesem, chyba będę nową ziomalką dresów i dołączą do mojego teamu