Panel sesji wdrożony.Proszę zapoznać się z tym tematem.
Dama w opałach
-
-
ad 5
tu zostawiłem świadomie, to wiadomość od twórców gry do graczy, chcieli tak po kumplowsku, bez zadęcia. Pisząc o wiadomościach systemowych chodziło mi o te automatyczne w stylu zdobyłeś poziom itd.ad4
I właśnie dlatego świeże oko się przydaje. Formowanie drużyny było, ale widać poległo w którejś poprawce i nie zauważyłem.ad ps
O takie uwagi mi chodzi, świeże oko widzi to co dla mnie wydaje się oczywiste, a dla innych nie jest.
Nie mam problemu z publiczną dyskusją o poprawkach. Ale może administracja wydzieliła by naszą rozmowę w osobny temat, by nie dominować innych twórców. To w końcu temat dla wszystkich.Ad Paladyniusz
Tu założyłem, że Kalina czepia się małej rycerskości imienia, Rodrigo Diaz de Vivar czy Ulryk von Liechtenstein brzmi dumnie, a taki Paladyniusz bez tych "von" czy "de" to jakoś nie robi wrażenia. Tu się właśnie kłania oczywistość dla nie, nieoczywista dla innych
@Dekline napisał w Twórczość własna:
Przypominam że poniedziałek jest już od 7 godzin!
I będzie przez kolejne 14 godzin

Ale nowa część już jest.@Ketharian napisał w Twórczość własna:
Ta chwila, kiedy pisarz pada ofiarą własnego sukcesu!
Chciałbym mieć tylko takie problemy

-
Też zacząłem czytać.
Jedna literówka mi się rzuciła w oczy:
złapała na nadgarstek zamiast za.Fajnie napisane.
Jeśli coś wyłapię to będę na bieżąco komentował.edit
Ale ale... właśnie zauważyłem, że można dawać komentarze do konkretnych akapitów bezpośrednio w watpadzie. Będziesz je widział? Czy to są komentarze dla użytkownika konta?
Jeśli będziesz, to wygodniej dawać komentarz tam? Czy tu? -
Będę je widział. I mogę tam na nie odpowiedzieć.
-
@mike Wydziel sobie taki wątek na forum sam jeśli chcesz, będziesz widoczny jako właściciel, sensowniejsze to. Chyba że liczy się fame na tamtym portalu i chcesz żebyśmy ci komentarzami podbijali, aczkolwiek osobiście uważam że o błędach tam lepiej nie pisać
-
No i gitara, teraz tylko przeczytać. Niestety przerwa w pracy już była.
A to jedyne twoje wypociny takiej rangi?
-
Na Wattpadzie są wcześniejsze moje prace. Ale słabsze.
Mam też napisaną powieść, jako że wydawnictwa się nie poznały
wydam ją jako selfpublishing jako ebooka. -
No i jestem na bieżąco. Kiedy dalsza część?
Ty to piszesz na bieżąco i wrzucasz, czy tam są jakieś limity publikacji na wattpadzie?Ogólna uwaga taka, że brakuje mi więcej innych BG i to takich, którzy wiedzą o DwO. W pierwszej lokalizacji było ich przed karczmą sporo a później tylko ten gość co to robił PvP. Pustawo jakoś

Ale jak już napisałem, czyta się łatwo i przyjemnie, pogratulować, chociaż łatwo i przyjemnie nie jest moim ulubionym typem literatury.
-
Z Zell przeniósł ten temat z Hydepark
-
"Paladyniusz znowu się zaciął – tym razem bez magicznych zdolności – widząc, co, gdzie i na czym ma Kalina.
– Ja mu to zrobiłam? – spytała, przerywając nieudane próby starcia odcisku ust.
– Hmm, rozkojarzyłem się – mruknął Paladyniusz.
Zaśmiałam się.
Spojrzał na mnie z urazą.
"
Chyba nie rozumiem tej sceny, chociaż możliwe również że piwnica we mnie silna. Sam nie wiem.
-
Wattpad nie ma limitów.
Mam napisane parę rozdziałów do przodu, ale muszę się odleżeć, potem je poprawiam. Ale jak widać, co świeże oko, to świeże oko.Co do innych BG, to umierający serwer, nawet jak wrócili starzy gracze kierowani nostalgią to ilu ich mogło być. Rozeszli się po świecie i ciężko się spotkać. Nie grałeś nigdy w stare MMO? Wbijasz do gry, a tam pustki. Ten pomysł mi wpadł do głowy jak zajrzałem na stare konto Lineage

@Dekline napisał w Dama w opałach:
Chyba nie rozumiem tej sceny, chociaż możliwe również że piwnica we mnie silna. Sam nie wiem
Chłop się po prostu zawiesił