Panel sesji wdrożony.Proszę zapoznać się z tym tematem.
[Horror] Gruzy przeszłości - komentarze i materiały
-
Mi też się fajnie gra wrzuciłem krótki odpis z podziękowaniami in game

-
Wychodzi na to, że tylko Paulina (i jej paczka psiapsiółek) oraz Adam zostają na dyskotece.
-
Może Adamowi uda się awansować na jedną z psiapsiółeczek ?

-
Wychodzi na to, że tylko Paulina (i jej paczka psiapsiółek) oraz Adam zostają na dyskotece.
@JohnyTRS napisał w [Horror] Gruzy przeszłości - komentarze i materiały:
do przewidzenia, sami outsiderzy w tej gierce :d
-
@Pan-Elf napisał w [Horror] Gruzy przeszłości - komentarze i materiały:
Patola się zbiera na dyskotece, to czas się ulotnić

Wszystko zostaje w rodzinie XD
Nie wiem, może mi się uda zatrzymać Krzysia chociaż, hłehłe
Jakiś rzut na to mam zrobić? Chciałabym go zobaczyć jak próbuje się ulotnić i go za koszulę pociągnąć na parkiet, żeby się nie wywinął za łatwo

PS: staram się słuchać piosenek z 1997 żeby coś dobrać na disco, ale jak się kończy piosenka to zawsze mi wlatuje Steve Harrington (no Joe, wiadomo xD) ze swoim End of Beginning i się już nie chce wracać do lat 97'

-
Jakby z głośników poleciałał Joe to Krzysiek tam bym wrócił z podskokach jak załogant statku Odyseusza wiedziony na zatracenie syrenim śpiewem
Ale DJ tam puszcza Annę Marię Jopek i inne "hity" więc jak chcesz rzucać to z maksymalnym stopniem trudności, trzy sukcesy conajmniej. 97' to nie był udany rok dla muzyki 
-
-
Co do piosenek E-rotic wydał swoją uroczo głupawą płytę w 96 pasuję mi to na dyskotekę dla licealistów
link do głupiutkiej piosenkiCher wyda swoje kosmiczne Believe które pamiętam jako main stay dyskotek zielonoszkolnych dopiero w 98

Sądzę że dla bardziej alternatywnej młodzieży mogliby puścić AC/DC, Maanam czy Evergreeny typu marchewkowe pole Lady Punk (UBeckie wentyle swoją drogą jak się okazało po latach...)
Z polskich bardziej popowych tanecznych rzeczy można wziąć na językach Kayah które w 97 świeżynką było.
@Nami napisał w [Horror] Gruzy przeszłości - komentarze i materiały:
"Jesteś Szalona", więc coś się znajdzie nie-dobrego, ażeby go chycić za chabety
Disco Polo też królowało wstyd się przyznać ale jako kilkulatek oglądąłem disco relax na Polsacie pasjami a "Jesteś Szalona", "Majteczki w kropeczki" i "straciłaś cnotę" to były szlagiery obowiązkowe na każdej dyskotece nieważne czy szkoła podstawowa, liceum czy senatorium dla seniorów :lol:
Eurodance było dość popularne w tamtym okresie mogliby puścić np coś z tej składanki tu playlista na spotyfie dla inspiracji (Nami pisała już o Aqua i "Barbie Girl")
Mi przychodzi jeszcze na myśl np Pump up the jam z roku 1990 do dzisiaj klasyk

Jak wpisałem dance mix 97 to mi wyskoczyła taka lista
Większość tam to taka sobie techno ruchawka raczej mi się kojarzy z Berlinem ale np. podlinkowany Ecuador czy Party Animals mogliby puścić nawet na dyskotece głównego nurtu

W tamtym okresie miałem z 9/10 lat ale lubię wyszukiwać takie informacje

-
ChatGPT mi sugeruje coś takiego
Zauważenie go w tłumie

test na:
Umysł (U) + Empatia (1)
(czy wyłapiesz jego zamiar / zachowanie)albo alternatywnie:
Umysł (U) solo (jeśli MG uzna, że to bardziej obserwacja niż emocje)
U Ciebie:
4 + 1 = 5 kości

Jeśli taki miał być ten test, to nie wyszło
A szkoda, bo tyle obrazków z Krzysiem wygenerowałam XD -
Załatw to bez rzutów. Jak Paulina wybiegnie za Krzyśkiem i zaciągnie z powrotem do dyskoteki będzie tak zaskoczony i skołowany, że nie zdąży nawet zaprotestować i pójdzie z nią jak potule cielę. To jest bardzo filmowe, bo Krzychu już myślał, że mu się udało i witał się z gąską, a tu nagle wypada za nim klasowa imprezowiczka i zaciąga z powrotem do miejsca, w którym wolałby nie być. Mi to da fabularne paliwo by znów trochę sponiewierać Krzyśka w następnej kolejce a Ty będziesz miała okazję pochwalić się tym co wysmażyłaś w AI

-
Załatw to bez rzutów. Jak Paulina wybiegnie za Krzyśkiem i zaciągnie z powrotem do dyskoteki będzie tak zaskoczony i skołowany, że nie zdąży nawet zaprotestować i pójdzie z nią jak potule cielę. To jest bardzo filmowe, bo Krzychu już myślał, że mu się udało i witał się z gąską, a tu nagle wypada za nim klasowa imprezowiczka i zaciąga z powrotem do miejsca, w którym wolałby nie być. Mi to da fabularne paliwo by znów trochę sponiewierać Krzyśka w następnej kolejce a Ty będziesz miała okazję pochwalić się tym co wysmażyłaś w AI

@Arthur-Fleck napisał w [Horror] Gruzy przeszłości - komentarze i materiały:

OMG dzięki ci składam
Skoro się godzisz bezrzutowo na taki obrót spraw, to ja chętnie to wykorzystam.A do @johnytrs mogę mieć jedynie pytanie, czy nast kolejka bedzie też w disco? Ew ile czasu mamy? Bo ze smutku, że uciekł Krzychu, to i Adasia zaczęłam generować, to bym napisała dłuuuższą zabawę, tak z 1-2h party? Czy nie siądzie?