Powitania, pożegnania i powroty
-
@skavenloft Hai! Nie kojarzę nicka, jesteś jeszcze z LI?

@johnytrs Ziemniak z popiołów to chyba frytka się zrobiła.
@Zell cześć, nie jestem z LastInn. Jestem tu zupełnie nowy. Jeśli chcesz, to mogę się przedstawić - nie robiłem tego, bo nie widziałem, żeby inni to robili, i uznałem, że widać nie ma tu takiego zwyczaju.
-
@skavenloft po prostu te osoby na Lastinn były i się już jako tako znamy czy kojarzymy.
Nie ma wymogu wpisania danych osobowych, ale pyta się jak widzi kogoś nowego. 
-
@Zell cześć, nie jestem z LastInn. Jestem tu zupełnie nowy. Jeśli chcesz, to mogę się przedstawić - nie robiłem tego, bo nie widziałem, żeby inni to robili, i uznałem, że widać nie ma tu takiego zwyczaju.
@Skavenloft a bo i nie ma takiego zwyczaju.
Większość tu właśnie migrowała z Lastinn dlatego miło widzieć kogoś spoza.To i ja się przywitam korzystając z okazji. Powoli zaczynam się rozpychać...
-
Idealny moment na powrót po latach. Cześć wam!
-
@skavenloft po prostu te osoby na Lastinn były i się już jako tako znamy czy kojarzymy.
Nie ma wymogu wpisania danych osobowych, ale pyta się jak widzi kogoś nowego. 
@Zell ok, no to poznajmy się, to chyba najlepsze miejsce do tego. Erpegowcy znają mnie jako Skavena, larpowcy jako Chlora, a większość osób po prostu jako Łukasza.
Gram w erpegi od 2009 roku.
Piszę erpegi od 2012 roku.
Wydaję erpegi od 2014 roku.
W latach 2014-2025 prowadziłem największe wydawnictwo indie RPG w Polsce - Fajerbol.Zeszłej jesieni zakończyłem działalność i jestem na erpegowej emeryturze, którą spędzam błąkając się po różnych okołoerpegowych zakamarkach internetu - i akurat dziś, za radą Noobirusa, zawitałem tutaj.
Gram i prowadzę głównie indiasy, głównie online i głównie nieregularnie. Jeśli macie jakieś pytania albo sugestie, to walcie śmiało

(Linków ani zdjęć nie wrzucam, bo to chyba nie miejsce na to - jeśli się mylę, to mnie poprawcie).
-
@skavenloft Witamy więc na Rolltelling! Forum w tej edycji odpaliło się dopiero 3 dni temu, więc jest under construction, a wielu userów sesje przenosi. Wygląd się poprawi, panel dla sesji powstanie, może coś więcej też wykombinujemy. Jeżeli to ty będziesz miał jakieś pytania to nie krępuj się pisać do mnie.

Co do zdjęć to jeżeli są na zewnętrznym serwerze to żaden problem. -
Witam wszystkich na tej tratwie

Oby się nam udało żeglować długo i szczęśliwie xD -
Cześć wszystkim.
-
@Pan-Elf Noł łej, że Ty istniejesz wciąż!

No cześć wszystkim, udało mi się pojawić

-
@Nami a istnieję, istnieję! Fajnie cię widzieć tutaj! Może uda się w coś zagrać razem, jak za starych dobrych czasów heh
-
Dzień dobry. A raczej dobry wieczór. Fajnie widzieć osoby z dawnych lat

Obecnie jestem głównie dla kibicowania, ale któregoś dnia pewnie się coś zmajstruje. Poza tym... zardzewiałem xD -
Doberek wszystkim.
-
-
Dzień dobry. A raczej dobry wieczór. Fajnie widzieć osoby z dawnych lat

Obecnie jestem głównie dla kibicowania, ale któregoś dnia pewnie się coś zmajstruje. Poza tym... zardzewiałem xD@Alaron-Elessedil miło widzieć takiego dinozaura! Co miesiąc się zastanawiałam, czy żyjesz

-
Shalom miło mi wszystkich przywitać/

-
Nikt mnie pewnie ni kojarzy, ale witam wszystkich księgowych jak i graczy rpg

-
@felofelofelo @eto Hai wam!
I kojarzę twój nick, eTo.
-
Dzień dobry. Pięknie wygląda ta strona. Good job! Stare forum już jest kaput, czy działa i ludzie grają tam równolegle?
-
@clutterbane Przeczytaj podsumowanie migracji. Tam wyjaśnione, że będziemy robić wygląd i panel, tylko wszystko wyszło na szybkość.
-
Witam starych i nowych wyjadaczy

Też tu jestem głównie dla kibicowania, ale kto wie - może kiedyś coś poprowadzę/u kogoś zagram.