Powitania, pożegnania i powroty
-
Witam wszystkich na tej tratwie

Oby się nam udało żeglować długo i szczęśliwie xD -
Cześć wszystkim.
-
@Pan-Elf Noł łej, że Ty istniejesz wciąż!

No cześć wszystkim, udało mi się pojawić

-
Dzień dobry. A raczej dobry wieczór. Fajnie widzieć osoby z dawnych lat

Obecnie jestem głównie dla kibicowania, ale któregoś dnia pewnie się coś zmajstruje. Poza tym... zardzewiałem xD -
Doberek wszystkim.
-
-
Dzień dobry. A raczej dobry wieczór. Fajnie widzieć osoby z dawnych lat

Obecnie jestem głównie dla kibicowania, ale któregoś dnia pewnie się coś zmajstruje. Poza tym... zardzewiałem xD@Alaron-Elessedil miło widzieć takiego dinozaura! Co miesiąc się zastanawiałam, czy żyjesz

-
Shalom miło mi wszystkich przywitać/

-
Nikt mnie pewnie ni kojarzy, ale witam wszystkich księgowych jak i graczy rpg

-
@felofelofelo @eto Hai wam!
I kojarzę twój nick, eTo.
-
Dzień dobry. Pięknie wygląda ta strona. Good job! Stare forum już jest kaput, czy działa i ludzie grają tam równolegle?
-
@clutterbane Przeczytaj podsumowanie migracji. Tam wyjaśnione, że będziemy robić wygląd i panel, tylko wszystko wyszło na szybkość.
-
Witam starych i nowych wyjadaczy

Też tu jestem głównie dla kibicowania, ale kto wie - może kiedyś coś poprowadzę/u kogoś zagram. -
-
Witam starych i nowych wyjadaczy

Też tu jestem głównie dla kibicowania, ale kto wie - może kiedyś coś poprowadzę/u kogoś zagram.@Warlock cześć zardzewiały dinozaurze PBFowy

-
Dzień dobry. Pięknie wygląda ta strona. Good job! Stare forum już jest kaput, czy działa i ludzie grają tam równolegle?
@Clutterbane napisał w Powitania, pożegnania i powroty:
Ja jeszcze tam gram, domena jedynie nie żyje, więc jak sobie ustawisz mapowanie do ip w pliku hosts to stare forum działa 100%.
-
@Clutterbane napisał w Powitania, pożegnania i powroty:
Ja jeszcze tam gram, domena jedynie nie żyje, więc jak sobie ustawisz mapowanie do ip w pliku hosts to stare forum działa 100%.
@Wired napisał w Powitania, pożegnania i powroty:
stare forum działa 100%.
100% jak ziemniak. Smaczny jak zimna frytka z McD.
-
stare forum działa 100%.
100% jak ziemniak. Smaczny jak zimna frytka z McD.
@Zell napisał w Powitania, pożegnania i powroty:
stare forum działa 100%.
100% jak ziemniak.
Well, nie straciło żadnej funkcjonalności poza domeną, na chwilę obecną.
-
@Zell napisał w Powitania, pożegnania i powroty:
stare forum działa 100%.
100% jak ziemniak.
Well, nie straciło żadnej funkcjonalności poza domeną, na chwilę obecną.
Cóż, forum może stracić część swoich użytkowników, którzy po przesiadce na nową platformę, z dostępem do wszyskich opcji technicznych i aktualizacji, nie będą już chcieli wrócić na zmartwychwstałe, ale nadal zdychające LI. Jednym z nich jestem ja, ale przeczucie mówi mi, że chyba nie będę jedyny.