[Horror] Gruzy przeszłości - komentarze i materiały
-
Chopaki, czy my coś piszemy sobie między sobą, macie czas i ochotę na jakieś integracje, czy po prostu każdy sobie cośtam?
Bo ogólnie po Asię to przyjedzie mama autem (ich złote jajo jedynaczka), a Kaśka wiadomo, że na podwózkę się też załapie. Może i się wszyscy upchną, kiedyś się tak dało jeździć XD@Nami Ja w tej kolejce odpuszczę. Dam tylko krótki odpis by nie wstrzymywać kolejki i MG mógł zacząć nowy dzień

-
Wybywam na dłuższy tydzień, mój post pojawi się dopiero na początku przyszłego tygodnia - czekamy jeszcze na post Brilchana.
-
@Brilchan napisał:
Sorry za wstrzymwanie kolejki nie miałem pomysłu co napisać pewnie też coś krótkiego dam
Jak tam post?
-
W kilu poprzednich postach napisałem, że chcę, żebyście wszyscy zaczęli kolejny dzień jednocześnie. Jesteś ostatnim, kto jeszcze nie skończył dnia, więc nie mogę ciebie pominąć.
Czekam.
-
Pytanie co chcesz zrobić? Wrócić po prostu do domu czy coś jeszcze?
-
W porządku, mój post będzie jutro.
-
@JohnyTRS napisał w [Horror] Gruzy przeszłości - komentarze i materiały:
W porządku, mój post będzie jutro.
Jeśli planujesz rzucić nam jakieś koszmary w nocy, to ja mam swój napisany :v Mam nadzieję, że na luzie będę mogła wrzucić i twój odpis nie sprawi, że nagle stanie się to bezsensu

-
Post poszedł, a wasze postacie nie wiedzą, co się dzieje.
I tak, przyjaciółka Pauliny, Asia, została porwana.
-
Oooo, to schiza Alicji podczas powrotu z imprezy wcale nie musiała być schizą, że ktoś za nią szedł. Fajnie wyszło. No i guys... czy my właśnie dostaliśmy SUPERMOCE?

-
Tak? A ja myślałam ze nam odwala XD
-
-
@JohnyTRS napisał w [Horror] Gruzy przeszłości - komentarze i materiały:
Do kiedy odpisy?
-
Tym razem nie wyznaczałem, bo spodziewam się, że swoje posty musicie przemyśleć.
-
Oj... czuję się jak NiePrzemyślana Paulina

-
Dam odpis w weekend bo jestem w trakcie załatwiania spraw urzędowych Adam pewnie będzie próbował podrzucać monety żeby sprawdzić czy oszalał czy faktycznie jest prekogiem w 97 to chyba zaczęli sprowadzać do nas komiksy Amerykańskie ? Pamiętam że jak byłem mały to były jakieś w kiosku ruchu miałem chyba nawet Śmierć Supermena i coś z batmanem ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się