Serce wieczności - Daggerheart
-
Dzięki wszystkim
@marrrt Wysyłałeś mi kartę na Priva? -
Mam nadzieję, że @marrrt się nie obrazi, że wyskoczyłem przed szereg, ale jego karta jest tutaj:
-
No więc w takim razie, kolor z grubsza skład mamy ustalony, to Musimy ustawić tylko jak będziemy tworzyć w drużynę, Proponuję żeby jednak założyć osobny temat w komentarzach gdy uruchomiona zostanie sesja, i tam już wszystko do szlifujemy!
-
Pytanie, jakiego dice rolera używacie?
-
Wpisuję dice roller w Google xD
PS. Kostnica była perfekcyjna ;-(
-
@Kaworu napisał w Serce wieczności - Daggerheart:
PS. Kostnica była perfekcyjna ;-(
Na razie mamy ją na discordzie przecież.
-
Gorąco polecam, spróbowałem raz i już nie korzystam z innych opcji.
-
Zapraszam więc do sesji. Na razie są to tylko opisy waszych postaci żebyście mogli je razem stworzyć.
@miraaz @kaworu @marrrt @ketharian -
Tak w ogóle to ja czekam na was, ponieważ jak zauważyliście dałam temat z postaciami i chciałbym zostać pełny historię waszych postaci, zanim dam pierwszego posta
-
Otworzyłbyś komentarze mocium MG.
-
Dajcie znać jak rekru do zamknięcia będzie.
-
Jest temat komentarzy
-
Jest sesja, temat do zamknięcia
-
Z Zell zablokował ten temat dnia
-
Z Zell przeniósł ten temat z Rekrutacje dnia
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się