Podziel się muzyką!
-
Tutaj wrzucamy wszystko to co nam się spodobało, zaciekawiło, czy wpadło w ucho. Po prostu wrzucamy muzykę. Piosenki, utwory instrumentalne... ogólnie pojętą muzykę!
W formie linku. Można dać krótki opis, ale nie jest wymagany. Jeśli macie jakieś dalsze rekomendacje to z chęcią o nich usłyszymy!
Aż zacznę:
Arctic Monkeys - oj, stary zespół... a tutaj? Były Walentynki i już po Walentynkach... ale miłość i tęsknota nie umiera!
-
Deep Rock Galactic
Jeden z najciekawszych OST które doskonale podkreślają to co się dzieje w świecie przedstawionym. Mój ulubiony utwór to Last AscentMechwarrior 5: Call to Arms
Polecam dla miłośników metalu. W szczególności Path of Henchmen zapada w pamięć -
Ja po czasie wróciłem do Hey, niektóre kawałki dobrze się zestarzały
Nowsze też dają radę, znaczy takie mające dekadę 
Hey - Błysk
Hey - Zobaczysz
Hey - Mówię
Hey - Podobno
Hey - Misie -
Suzi Quatro - Prisoner Of Your Imagination
Nazareth - Juliet
Nazareth - Holliday
Nazareth jest najbardziej znany za Love Hurts,
które jest coverem Everly Brothers - Love HurtsUriah Heep - Salisbury Uwaga, bardzo długi.
Uriah Heep - Across The MIles to jest cover, ale wg mnie lepszy od oryginału.
Oryginał: Survivor - Across The MilesScorpions - Fly To The Rainbow live z Tokio z 1978 (Album Tokyo Tapes). Uwaga, długi.
-
Słucham ostatnio namiętnie: Electrc Light Orchestra - Time (album z 1981)
ELO-Time -
Amorphis — War Band — Hipnotyzujący neofolkowo-metalowy utwór, pulsujący surową energią fińskich mitów i gęstym klimatem tajemnicy. To poetycka pieśń o hartowaniu wewnętrznej siły, pasji tworzenia i uporze.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się