Krzyk Pustki
-
Chociaż nie mogę być tego pewien na sto procent, przeczucie mówi mi, że Delilah śmiertelnie właśnie przeraziła Billa. Jak to z nim naprawdę jest, dowiemy się najpewniej z nowego wpisu @cygan , ale najpierw musimy przepracować coś innego. Opiekun właśnie zwolnił hamulce drzwi spalni i zaczął je bardzo szybko opuszczać, a Delilah przytula się do Billa w ich progu. Poproszę o test sprawności dla femme fatale, bo oczami wyobraźni widzę już jak te drzwi pozostawiają parę romantycznych kochanków po przeciwnych stronach, bez własnych przedramion, za to w posiadaniu przedramion partnera (ale to tylko takie krwawe fantazje, te drzwi mogą Was poturbować, ale raczej nikogo nie przetną).
@arthur-fleck , testuj Sprawność decydując jednocześnie, czy wypychasz Billa i siebie na zewnątrz czy wciągasz go do środka spalni.
Ekipa ratunkowa, szybkie pytanie odnośnie uszkodzonego androida - zostawiacie go na miejscu czy zabieracie ze sobą na części zapasowe do kantyny, bo przydałoby się zmodernizować automat do kawy i mikrofalę?
@Ketharian Do rzutu dodać dwie kości stresu? Delilah spróbuje wypchać Billa na korytarz.
-
-
-
Osobiście bym brał. Zawsze można go sprawdzić, czy memorycore zawiera jakieś przydatne info.
Joshua będzie przeciwny, nie chce ani targać, ani trzymać kolejnego trupa na statku. Plus to jak proszenie się o problem, jeśli W-Y odkryje, że go mamy (w częściach lub całości). Ale nie będzie już kłócił sie o to z kapitanelem, bo chyba wyczerpał limit niesubordynacji na jakiś czas

-
@ketharian pisłem posta i akurat wrzuciłeś swojego. Nieczęsty przypadek, ale zdarzył mi się kiedyś parę razy. Nie wiem, czy da się je przesunąć, ale zauważyłem twój dopiero jak opublikowałem swój. Może dla porządku dałoby się skopiować twój, usunąć i dać go raz jeszcze. W sensie by lepiej się czytało?
--
Edit: Manewr się już raczej nie uda, bo następny gracz wrzucił posta. No nic, rozdziele go jakąś podziałką i odpowiem też na nowego, żeby to miało jakikolwiek sens

-
-
Poza młotokluczem, myślę, że to dobry moment na creme de la creme alienów, czyli wykrywacz ruchu. Panie Grek:)
-
-
Mam na szybko kilka kwestii technicznych. Po pierwsze, Delilah bez trudu wypchnęła Billa spod opadających drzwi spalni i oboje są teraz na korytarzu pod czujnym okiem kamery.
@cygan , bardzo, ale to bardzo chciałbym ujrzeć Twojego posta podsumowującego przebieg ostatnich kilkunastu sekund życia Williama i ogromu wrażeń, które stały się jego udziałem!
@davy-knee , kryzys w spalni wydaje się zażegnany i razem z Nadią przenosicie uwagę na Bleinerta, a po wymianie kilku zdań w eterze słychać znienacka przeraźliwy krzyk Gleesona. Obraz przekazany z kamer hełmów wystarczy, aby załoga mostka zrozumiała bez dodatkowych wyjaśnień, co się stało (a jednocześnie Nadia i Davy wciąż nie rozumieją, czemu to się stało). Zakładam, że w radiu krzyżują się teraz niemal wszystkie Wasze głosy.
Roleta jest zbyt wytrzymała, aby pokonał ją motoklucz Siergieja, niestety; detektor ruchu użyty przez Adama nie wychwyci żadnego przemieszczającego się źródła w ładowni w bezpośrednim sąsiedztwie otwartych samoczynnie drzwi (pamiętajcie, że te urządzenia mają ograniczony zasięg).
Teraz dwie informacje techniczne: dobrą i bardzo dobrą. Całkiem niedawno @marrrt wykonał Command roll, aby pomóc wziąć się Holtowi w garść i uzyskał na ostatniej kostce szóstkę. Udany test natychmiast zdjął z Marcusa efekt będący rezultatem testu Paniki, gratulacje. Jeszcze lepsza wiadomość to fakt, że od teraz jeszcze łatwiej będzie Wam zaliczać wszelkie testy umiejętności, bo kombinacja bieżących zdarzeń podbiła Wam wszystkim pulę kostek Stresu do 3.
I ostatnia rzecz - w scenie w korytarzu Bleinerta nie wybiegajcie zbyt daleko w przyszłość, ponieważ ma ona pewien ciąg dalszy, który szybko objawi swoją naturę…
-
Początkiem tygodnia nadrobię zaległego (takie mam wrażenie) posta.
-
Nie musisz sobie zarzucać jakiegoś opóźnienia, wydarzenia ostatnich dni rozegrały się w świecie gry w czasie kilku minut. Nic Siergieja nie ominęło, niczym nie odstawał od reszty drużyny. Teraz mamy znaczący (jak sądzę) punkt zwrotny i tutaj faktycznie warto, aby każdy członek grupy abordażowej wrzucił swojego posta, bo sprawy mocno się skomplikowały.
-
-
Dzięki za info i życzę udanego wolnego! Obiecuję, że Holtowi włos z głowy nie spadnie!
Ehmmm... co najwyżej cała głowa.
-
Ktoś chciał, żeby Sadza zrobił uprząż do Androida. Chyba Stary, ale nie mogę znaleźć w fabule. Odniosę się do tego.
edit:
No tak... w ostatnim poście jest
Mój post wisi... -
MG może być na mnie lekko cięty, więc zabrałem Eliasa ze sobą, tak na wszelki wypadek bym mógł powiedzieć komuś ostatnie słowa

-
MG może być na mnie lekko cięty, więc zabrałem Eliasa ze sobą, tak na wszelki wypadek bym mógł powiedzieć komuś ostatnie słowa

MG może być na mnie lekko cięty…
Weź mnie nie demonizuj, bo Cię zaraz coś zeżre!
Cześć! Wygląda na to, że jesteś zainteresowany tą rozmową, ale nie masz jeszcze konta.
Masz dość przewijania tych samych postów za każdą wizytą? Po zarejestrowaniu konta zawsze wrócisz dokładnie do tego samego miejsca, w którym byłeś wcześniej, możesz wtedy również wybrać opcję otrzymywania powiadomień nowych odpowiedziach (e-mailem lub powiadomieniem push). Będziesz też mógł zapisywać zakładki i głosować na posty, aby okazać uznanie innym członkom społeczności.
Z Twoją pomocą tez post mógłby być nawet lepszy 💗
Zarejestruj się Zaloguj się