Podsumowanie zbiórki na forum
-
Cześć!
Na początku chciałbym podziękować wszystkim wspierającym, zarówno uczestnikom zbiórki jak i patronom. Jesteście niesamowici
Dla porządku, jest to kontynuacja tego tematu. Jak zauważyliście, zamknąłem już zbiórkę. Na okres 10.2026-10.2027 potrzebowaliśmy te 600 zł, minimum możliwego ustawienia zbiórki to 1000, a Wy jeszcze to przebiliście. Właśnie te przebicia pojawiające się nagle skłoniły mnie do zamknięcia zbiórki. Miło nam, że tak pokładacie w nas takie zaufanie, ale aktualnie, jeśli nic nie wybuchnie, mamy zabezpieczone dwa lata działania. Z samej zbiórki jest to na czysto 1170.56 zł, a do tego dochodzą jeszcze kwoty od patronów, część cykliczna (to jest też może anulować w każdym momencie lub dokonała wpłaty jednorazowej) ale też niektórzy zdecydowali się na cały rok wsparcia.
Co też oznacza, że najpewniej w przyszłym roku nie będzie trzeba robić zbiórki.
Z mojej strony @Mecenasi dzięki, przy terminie płatności postaram się jak najwięcej zapłacić do przodu (VPSa nie można było ale domenę powinienem być w stanie). Jeśli komuś jest żal zamknięcia zbiórki, i ma motywacje których ja do końca nie rozumiem, to oczywiście nasz patronie ciągle działa, ikonka obok innych naszych mediów po prawej od logo. -
J JhnW przypiął ten temat
-
System odpiął ten temat
Cześć! Wygląda na to, że jesteś zainteresowany tą rozmową, ale nie masz jeszcze konta.
Masz dość przewijania tych samych postów za każdą wizytą? Po zarejestrowaniu konta zawsze wrócisz dokładnie do tego samego miejsca, w którym byłeś wcześniej, możesz wtedy również wybrać opcję otrzymywania powiadomień nowych odpowiedziach (e-mailem lub powiadomieniem push). Będziesz też mógł zapisywać zakładki i głosować na posty, aby okazać uznanie innym członkom społeczności.
Z Twoją pomocą tez post mógłby być nawet lepszy 💗
Zarejestruj się Zaloguj się