[Horror] Gruzy przeszłości - komentarze i materiały
-
Tak? A ja myślałam ze nam odwala XD
-
-
To Niemiec nam dodał coś do coli w klubie xD TeraZ mamy super moce

-
Post poszedł, a wasze postacie nie wiedzą, co się dzieje.
I tak, przyjaciółka Pauliny, Asia, została porwana.
@JohnyTRS napisał w [Horror] Gruzy przeszłości - komentarze i materiały:
Post poszedł, a wasze postacie nie wiedzą, co się dzieje.
I tak, przyjaciółka Pauliny, Asia, została porwana.
Do kiedy odpisy?
-
Tym razem nie wyznaczałem, bo spodziewam się, że swoje posty musicie przemyśleć.
-
Oj... czuję się jak NiePrzemyślana Paulina

-
Dam odpis w weekend bo jestem w trakcie załatwiania spraw urzędowych Adam pewnie będzie próbował podrzucać monety żeby sprawdzić czy oszalał czy faktycznie jest prekogiem w 97 to chyba zaczęli sprowadzać do nas komiksy Amerykańskie ? Pamiętam że jak byłem mały to były jakieś w kiosku ruchu miałem chyba nawet Śmierć Supermena i coś z batmanem ?
-
Dam odpis w weekend bo jestem w trakcie załatwiania spraw urzędowych Adam pewnie będzie próbował podrzucać monety żeby sprawdzić czy oszalał czy faktycznie jest prekogiem w 97 to chyba zaczęli sprowadzać do nas komiksy Amerykańskie ? Pamiętam że jak byłem mały to były jakieś w kiosku ruchu miałem chyba nawet Śmierć Supermena i coś z batmanem ?
@Brilchan napisał w [Horror] Gruzy przeszłości - komentarze i materiały:
w 97 to chyba zaczęli sprowadzać do nas komiksy Amerykańskie ? Pamiętam że jak byłem mały to były jakieś w kiosku ruchu miałem chyba nawet Śmierć Supermena i coś z batmanem ?
Komiksy amerykańskie zaczęło wydawać wydawnictwo TM Semic w 1990. Ukszałtowało całe pokolenia współczesnych 40-letnich nerdów w tym także i mnie
W 97 niestety są już cieniem dawnej potęgi i powoli zjeżdżają do bazy. Batman i Superman do tej pory wydawane oddzielnie łączą w jedno wydawnictwo. -
Dzięki za podpowiedź po prostu nie byłem pewien czy "mutant superheros" nie będzie pesadzone mam nadzieje że nie wyszło Metagrowo nie chciałem wrzucać słówka Prekoginacja dałem krótki wpis z tym pomysłem co miałem żeby znów nie blokować kolejki pozdrawiam
-
Post w komentarzach z mechaniką uzupełniłem o opis mechaniczny waszych "supermocy".
Fabularnie jest to dla was nowość której się boicie, którą ignorujecie, którą poznajecie.
Pytanie do was: Czy w ostatniej kolejce (mdlejąca Paulina) ktoś chciałby się taką superkostką doładować? Dotyczy też rzutu monetami przez Adama.
-
Ja w sumie nic nie chce, ale jakby co to omdlenia sa dość krótkie, szczególnie te stresowe a nie urazowe
-
Ja na razie też nie skorzystam.
-
Nope, sytuacja w miarę neutralna, jak kto będzie chciał mi ludzika porwać to co innego

-
Post w komentarzach z mechaniką uzupełniłem o opis mechaniczny waszych "supermocy".
Fabularnie jest to dla was nowość której się boicie, którą ignorujecie, którą poznajecie.
Pytanie do was: Czy w ostatniej kolejce (mdlejąca Paulina) ktoś chciałby się taką superkostką doładować? Dotyczy też rzutu monetami przez Adama.
Adam jak na razie nie chce nic doładowywać z super mocy na razie sprawdza czy ma super moc (bo nie wierzy że ma ) czy też potrzebuje się w trybie pilnym zgłosić do najbliższego oddziału psychiatrycznego (to na razie jest w jego głowie dominująca opcja)
Dopiero jak uwierzy że ma jakąś zdolność supermocy to będzie próbował jakoś pomóc w szukaniu zaginionej... Na razie Chlebowski zignorował mdlejącą bo raz że słabo ją zna a dwa że jest zajęty własnymi myślami i sądzi że ma epizod psychotyczny

Do tego mam już dwa stany potrzebuję trochę czasu spędzić w domu kultury i zregenerować "zdrowie" emocjonalne zanim spróbuje szarżować z supermocami

-
Słabo ją zna XD
laska literalnie uratowała mu życie
-
No tak prawda ale co on pomoże na omdlenia ? XD jakby trzeba było zaśpiewać i zatańczyć to byłby pomocny a tak to niech Krzysiek robi oddech życia skoro na imprezie mieli się ku sobie
/jokeChociaż wiecie co ? Jeżeli @johnytrs byś się zgodził to mógłbym spróbować z tymi mocami jeżeli byś się zgodził żeby przy udanym rzucie na moce Chlebowski mógł mieć flashbacka że Paulina zemdleje i ją złapać

Najwyżej zarobi dwa stany i sam zemdleje

-
Zgadzam się. Jaką umiejętność testujesz? Pamiętaj, że "supermoc" działa tylko w połączeniu z umiejętnością.
-
@brilchan To kiedy zmodyfikujesz post? Bo obecnie chcesz tylko porzucać monetami.
-
Wyjeżdżam na weekend, w przyszłym tygodniu od czwartku również. Daję znać, bo moja aktywność będzie ograniczona do poniedziałku, wtorku i środy - jeśli będzie nowa kolejka w tym czasie, to zrobię co w mojej mocy, żeby odpowiedzieć.
-
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się