[Horror] Gruzy przeszłości - komentarze i materiały
-
Czyli suma summarum mam stworzyć nowego znajomego + mogę dać mu odpowiednie narzędzia (czyli ciemnie i sprzęt do wywoływania). Wychodzi na to, że to będzie jakiś test na wiele kostek - czy jak Kasia ze mną pójdzie jako wsparcie (ona w sumie była tworzona jako ta BARDZIEJ towarzyska i pewna siebie) to od jej obecności też mogę sobie dodać kostkę?
5 + 3 = 8, tyle by wyszło bez bonusów. Pytanie do ciebie, czy dostanę bonusy?
-
Przepraszam za opóźnienie, nie miałem dzisiaj okazji wbić się na RT wcześniej.
@nami
Ja rozumiem tę Umiejętność tak, że nie musisz tworzyć znajomego, ale wystarczy że kojarzysz kogoś, kto według ciebie może pomóc. Albo zróbmy to jeszcze inaczej: ty rzucasz, opisujesz że szukasz kogoś, kto mógłby coś widzieć, a ja (po udanym teście) opisuję kogo znalazłaś i jak ci pomógł.Kasia nie daje Ci żadnego bonusu. Pamiętaj, że masz swój wyjątkowy przedmiot. I pamiętaj, że zawsze możesz rzucić "magiczną kostką". Więc twoje 8 kostek to twoje minimum, które może jeszcze wzrosnąć (nawet o 3 kostki, o 2 za przedmiot i o 1 za "magiczną kostkę"). Wtedy uzbiera się ładna suma kości.
To szukanie możesz zawrzeć jeszcze w tej kolejce, ze swoim postem czekam jeszcze na @brilchan
-
@nami
Ja rozumiem tę Umiejętność tak, że nie musisz tworzyć znajomego, ale wystarczy że kojarzysz kogoś, kto według ciebie może pomóc. Albo zróbmy to jeszcze inaczej: ty rzucasz, opisujesz że szukasz kogoś, kto mógłby coś widzieć, a ja (po udanym teście) opisuję kogo znalazłaś i jak ci pomógł.Kasia nie daje Ci żadnego bonusu. Pamiętaj, że masz swój wyjątkowy przedmiot. I pamiętaj, że zawsze możesz rzucić "magiczną kostką". Więc twoje 8 kostek to twoje minimum, które może jeszcze wzrosnąć (nawet o 3 kostki, o 2 za przedmiot i o 1 za "magiczną kostkę"). Wtedy uzbiera się ładna suma kości.
To szukanie możesz zawrzeć jeszcze w tej kolejce, ze swoim postem czekam jeszcze na @brilchan
@nami
Nie korzystam z super mocy, przydadzą się kiedy indziej. Ale mogę wykorzystać przedmiot, w końcu to gratis +2

To napiszę na koniec posta, bo ona ma w zamiarze szukać od razu po przesłuchaniu.
-
I jak idzie kolejka? Bo standardowe 9dni minęło, a no nie ma wybitnej akcji do przemyślenia, co sie nie zrobi to sie nie umrze

-
Czekam na Brilchana, ale pewnie post wstawię jeszcze dzisiaj.
-
Tym razem dużo do reakcji nie ma, jak myślicie, wyrobicie się do wtorku (tzn. we wtorek chciałbym mieć już wasze posty).
@brilchan, grasz?
-
Tak, ode mnie na pewno będzie. Ale to ostatni, a potem znikam z internetów na jakieś dwa-trzy tygodnie. Do mojego powrotu poprosiłbym od przyszłej kolejki o zNPCowanie Alicji, jeśli można.
Edit: może uda mi się z telefonu raz na jakiś czas zajrzeć, to poczytam pewnie posty, żeby nie mieć zaległości i może coś w komentarzach uda mi się zadeklarować - ale nie obiecuję na 100%.
-
Ja się wyrobię, post pewnie wrzucę w weekend.
-
Raczej dam radę, choc nie będzie chyba wczesniej niż właśnie w pon lub wt, bo mam duzo dyzurow i umieram
-
W porządku.
-
-
No nie wiem, czy się wyrobię, no nie wiem. Tak mało czasu

-
@brilchan prosił, żeby przekazać, że nie ma dostępu do neta i laptopa. I że mu się ten stan jakiś czas parę może utrzymać, więc powiedział, że można go NPCować
-
W porządku, dzięki za informację.
-
Post poszedł, na razie Adam i Alicja są poza akcją.
Dacie radę do następnego wtorku (czyli że w kolejny wtorek chciałbym dać odpis).
W tej kolejce z waszej strony będzie pewnie rozmowa zainicjowana przed @nami Paulinę. Ona też z chęcią pobawi się enpecepując Magdę i Kasię. Pytanie: jestem wam potrzebny do odgrywania Piotrka, czy poradzicie sobie sami?
-
To ja wracam do was za dwa tygodnie, jakoś 6-7 lipca.
-
Baw się dobrze.
-
Post poszedł, na razie Adam i Alicja są poza akcją.
Dacie radę do następnego wtorku (czyli że w kolejny wtorek chciałbym dać odpis).
W tej kolejce z waszej strony będzie pewnie rozmowa zainicjowana przed @nami Paulinę. Ona też z chęcią pobawi się enpecepując Magdę i Kasię. Pytanie: jestem wam potrzebny do odgrywania Piotrka, czy poradzicie sobie sami?
-
Ten tydzień mniej obfity wdyzury wiec uważam, ze pomału sobie odpisując na czacie czy gdocu, na pewno damy rade do wtorku

-
To wy też bawcie się dobrze.

Cześć! Wygląda na to, że jesteś zainteresowany tą rozmową, ale nie masz jeszcze konta.
Masz dość przewijania tych samych postów za każdą wizytą? Po zarejestrowaniu konta zawsze wrócisz dokładnie do tego samego miejsca, w którym byłeś wcześniej, możesz wtedy również wybrać opcję otrzymywania powiadomień nowych odpowiedziach (e-mailem lub powiadomieniem push). Będziesz też mógł zapisywać zakładki i głosować na posty, aby okazać uznanie innym członkom społeczności.
Z Twoją pomocą tez post mógłby być nawet lepszy 💗
Zarejestruj się Zaloguj się