[Horror] Gruzy przeszłości - komentarze i materiały
-
"Mama Asi parkuje na podjeździe, gasi silnik, wtedy z ciemności (błyskawicznie! błyskawicznie!) przy samochodzie pojawiają się dwie postacie". Podejrzewam, że they got the powa
Deptacz optymizmu, niszczyciel dziecięcych uśmiechów

-
Tak, też mi się wydaje, że skoro wiecie, że to ci sami, co porwali Asię i pobili jej matkę, no to jesteście w niezłych kłopotach.
-
Ich ruchy nie są po prostu płynne (wygląda to tak jakby ich lekko lagowało,mieli niski fps), ale nie są powolni ani niezdarne (przeskoczyli przez ogrodzenie, wylądowali i teraz idą w waszym kierunku).
-
"Mama Asi parkuje na podjeździe, gasi silnik, wtedy z ciemności (błyskawicznie! błyskawicznie!) przy samochodzie pojawiają się dwie postacie". Podejrzewam, że they got the powa

Byli zaczajeni blisko, a to jest wizja, a nie dokładny film xD ja to odebrałam inaczej. Byli blisko, mieli ruchy mechaniczne, więc wyglądało to sztywno i błyskawicznie, tutaj są DALEKO. Nie teleportują się (chyba). To by musiał MG wyjaśnić, bo ja - jak wspomniałam - odebrałam to inaczej. Oni są szybcy w ruchach, ale te ruchy są mechaniczne, sztywne, jakby wiecie np ruch ręki to od razu 90 stopni, jak człowiek podnosi rękę to ma pomału dojście do kąta prostego, ci mają błyskawicznie, jakby byli nastawieni na konkretne ruchy (nie wiem czy rozumiecie co mam na myśli). Dlatego odbieram to jako niezbyt szybkie, ale bardzo precyzyjne, więc JEŚLI mają zrobić coś konkretnego, to to zrobią
-
Nie wpływa to na ich szybkość, ale w ich sposobie poruszania się widać, że coś jest nie tak.
-
Nie wpływa to na ich szybkość, ale w ich sposobie poruszania się widać, że coś jest nie tak.
-
Czy mój rzut to byłoby ciało + siła?
-
-
-
-
-
Czy mój rzut to byłoby ciało + siła?
Masz na myśli zdjęcie ich okularów? Tak.
Ja na to rzuciłam, mam Ciało 4, Siła 0, dorzuciłam kostkę mocy +1 (mam nadzieję, że dobrze liczę)

Tak, dobrze liczysz, jednemu ściągnęłaś okulary, które
śmignęły ci nad głową ipoleciały... gdzieś. -
Nie no, jak żeśmy się schowali w domku, to nam nad głową nie śmigną... Chyba, że ściągnę je na zew, to wtedy zabieram do domu, to w sumie dobre, ale nie wiem czy się na to zgodzisz bo posta napisałm

-
Przepraszam, odpisałem zanim na wynik rzutu zanim przeczytałem twój post w sesji. W takim razie okulary po prostu odlecą tamtemu od twarzy, jakby je coś wystrzeliło i polecą gdzieś dalej.

-

2 sukcesy są, ale chyba nie o takie chodziło... :< cóż zrobić, chyba Alicja żadnego nie zatrzyma, ale za to dostanie stan za nieudaną moc XD
-
Hoł hoł hoł, mam sukcesy, a już szykowałem się na czelendż - przeżyć, w całej sesji wyrzucając tylko jeden
Eyes Gouge Attack Ciało + Siła + Sup 7k6: 2, 1, 6, 1, 2, 6, 2 -

2 sukcesy są, ale chyba nie o takie chodziło... :< cóż zrobić, chyba Alicja żadnego nie zatrzyma, ale za to dostanie stan za nieudaną moc XD
Wykonałeś 2 nieudane testy, więc 2 stany.

Hoł hoł hoł, mam sukcesy, a już szykowałem się na czelendż - przeżyć, w całej sesji wyrzucając tylko jeden
Eyes Gouge Attack Ciało + Siła + Sup 7k6: 2, 1, 6, 1, 2, 6, 2Tak, trafiłeś go.
-
Nie znajo techniki obronnej, leszcze
-
Kolejna kolejka, wyrobicie się do niedzieli włącznie?
Mechanika: Czarne oczy zombiaka wywołują u was strach. Każdy z was dostaje 1 stan, czyli minus jedną kostkę do kolejnych testów. Alicja ma już łącznie -3. Żeby wyrwać się z tego "paraliżu", musicie wykonać test Przewodzenia (Serce + Przewodzenie). Wystarczy 1 sukces. Każdy dodatkowy sukces możecie zużyć żeby pomóc drugiej osobie wyrwać się z tego strachu i zacząć działać. Kiedy to się wam uda, wzrok zombiaka nie będzie wam w stanie zagrozić.
Pamiętajcie, że są z wami Kasia i Magda, więc jak je też chcecie wyrwać z tego strachu, to potrzebujecie łącznie 6 sukcesów. Do testu przewodzenia jak najbardziej możecie użyć dodatkowo "magicznej" kostki.
-
To mam 7 -1 = 6
Ale zrobiłam niespodziankę XD ale w takim razie nawet nie kumam po co im oksy, jak mogli tak od razu, lol.Dice Maiden
APL.
— 18:55
Nami Request: 6d6 Roll: [6, 6, 3, 2, 2, 1] = 20Potem pomyślimy, komu pomóc dodatkowo.
Cześć! Wygląda na to, że jesteś zainteresowany tą rozmową, ale nie masz jeszcze konta.
Masz dość przewijania tych samych postów za każdą wizytą? Po zarejestrowaniu konta zawsze wrócisz dokładnie do tego samego miejsca, w którym byłeś wcześniej, możesz wtedy również wybrać opcję otrzymywania powiadomień nowych odpowiedziach (e-mailem lub powiadomieniem push). Będziesz też mógł zapisywać zakładki i głosować na posty, aby okazać uznanie innym członkom społeczności.
Z Twoją pomocą tez post mógłby być nawet lepszy 💗
Zarejestruj się Zaloguj się