[Horror] Gruzy przeszłości - komentarze i materiały
-
Nie jest napisane, że Józefiak zabrał torbę Iwonie, więc zakładam, że tego nie zrobił. Ariadna w drodze do auli dyskretnie dała jej znać, żeby upuściła ją na korytarzu. Poza tym:
- próbuje uspokoić Rafałka, jakiś rzut na to, czy jej się uda?

- pomyślałam o tej scenie w toalecie, bo Ariadna mogłaby natknąć się na postać jakiegoś innego gracza i moglibyśmy mieć dialog, jeśli ktoś reflektuje. Może to dlatego @pan-elf nie miałeś wzmianki w poście, bo MG jeszcze nie wiedział, że Twoja postać poszła do toalety XD W każdym razie jeśli Ariadnie uda się trafić do tej toalety i napotka postać innego gracza, to będzie się starała go przekonać do pomocy rozmową. Jeśli napotka NPC, to po prostu postara się go przekupić
- próbuje uspokoić Rafałka, jakiś rzut na to, czy jej się uda?
-
Leki trochę pomogły nie jest idealnie ale gorączka zbita itp. Nie ma co wchodzić w szczegóły, spróbuje dać jakiś kilkuzdaniowy post w tej kolejce nie będzie to nic szczególnie ambitnego ale postaram się żeby było treści.
-
Proszę mi pisać, gdy coś nie hallo ogarnęłam, bo ze względu na to iż @pan-elf nie miał swojego momentu, chciałam zagadać do jego postaci :v W dodatku wychodząc z założenia, że większość osób przy drabinkach stoi, trochę nieogarnięta jestem, więc zwracajcie mi tu uwagę jakby coś poprawić, dzięki

-
Alicja dostała swój akapit z opóźnieniem. Ale i tak dobrze się składa, że Paulina zagaduje, więc nie zmieniaj nic!

@Pan-Elf napisał w [Horror] Gruzy przeszłości - komentarze i materiały:
Alicja dostała swój akapit z opóźnieniem. Ale i tak dobrze się składa, że Paulina zagaduje, więc nie zmieniaj nic!

Ech, ja to jak zwykle opóźniona jestem

-
Wrzuciłem rzutem na taśmę jednozdaniowca o pomyśle pójścia do klubu bo mnie śmieszy pomysł zrobienia kostiumów z krepiny taśmy klejącej i tektury co pewnie zamorduje jakiekolwiek szanse na życie socjalne jakie Adam miał xD

Spróbuje przeczytać resztę postów i dodać jakieś przemyślenia postaci
-
oczywiście możecie dopisać swoje reakcje na pomysł Adama jeszcze w tej kolejce.
-
A ktoś go wgl słuchał? XD
-
Nie wiem, może tylko Arek i Kasia (ale nie ta od Pauliny)?
-
Informacja: mojego postu dzisiaj nie będzie (problemy techniczne w domu).
-
Raczej nikt go nie słucha na razie rozmowy z NPCami chyba że ktoś chcę słuchać to nie mam nic przeciwko.
Dopisałem dwa akapity z przemyśleniami postaci na temat sytuacji z nauczycielem starałem się bardzo wbić w tak zwaną "purple prose" poetyki przemyśleń nastolatka który sądzi że jest taki oh egzaltowany
(łatka pozera zobowiązuje :P)Dodałem też pomysł na przyszłego posta gdzie Chlebowski się spyta Krzyśka co to za nowa katolicka kapela "Kryształy czasu" bo mnie niesamowicie bawi pomysł tej scenki xD
-
Post z małym opóźnieniem (przepraszam). Termin do środy, 18 lutego. Co do akcji Ariadny jeszcze się odniosę w komentarzach, ale dopiero później, brak czasu (pracbaza wzywa).
Przyspieszyłem akcję, to wszystko co się dzieje w sesji to jest wstępniak, dlatego jest tam dla was mniej akcji, a więcej ekspozycji.
Wszystkie opisy tworzę na bieżąco, nie ma żadnego kppiuj-wklej z gotowych materiałów. W sumie dałem z siebie porządne 30%.

-
Ja wnoszę skargę/zażalenie/protest - @arthur-fleck został nagrodzony przez MG (nie mówię, że niesłusznie xD) i w poscie od razu otrzymał OSTATNIĄ ŁAWKĘ!! Nawet nie musiał się bić o miejscówkę tak pożądaną

-
Ja wnoszę skargę/zażalenie/protest - @arthur-fleck został nagrodzony przez MG (nie mówię, że niesłusznie xD) i w poscie od razu otrzymał OSTATNIĄ ŁAWKĘ!! Nawet nie musiał się bić o miejscówkę tak pożądaną

@Nami napisał w [Horror] Gruzy przeszłości - komentarze i materiały:
wnoszę skargę/zażalenie/protest - @arthur-fleck został nagrodzony przez MG (nie mówię, że niesłusznie xD) i w poscie od razu otrzymał OSTATNIĄ ŁAWKĘ!! Nawet nie musiał się bić o miejscówkę tak pożądaną
XD Ma się te znajomości
Na razie Krzysiek w ostatniej ławce będzie siadał tylko na godzinie wychowawczej u Wrony, więc wszystkie karty jeszcze w grze 
-
Spokojnie, w ostatnim rzędzie są (szybka matematyka i przypomnienie sobie jak to kiedyś było) 3 ławki, czyli 6 miejsc.
EDIT (piątek):
- w pierwszym poście komentarzy dorzuciłem listę z nauczycielami, lista będzie oczywiście rozbudowywana w miarę potrzeb.
- W tym samym miejscu wstawię listy z innymi NPCami, jak brat Pauliny etc.
- Przypominam, że w weekend forum będzie aktualizowane, proszę być gotowym na utrudniony dostęp.
- Wybywam na weekend, będę w stanie odpisać na wasze pytania najwcześniej w niedzielę wieczór.
-
Wspominałeś, że odniesiesz się jakoś do akcji Ariadny - zdążysz przed weekendem? Chciałabym napisać posta w weekend, a mogę tego potrzebować do pisania

-
Uff, trzeba było się spieszyć, ale ostatnia ławka wyrwana