[Horror] Gruzy przeszłości - komentarze i materiały
-
Wrzuciłem rzutem na taśmę jednozdaniowca o pomyśle pójścia do klubu bo mnie śmieszy pomysł zrobienia kostiumów z krepiny taśmy klejącej i tektury co pewnie zamorduje jakiekolwiek szanse na życie socjalne jakie Adam miał xD

Spróbuje przeczytać resztę postów i dodać jakieś przemyślenia postaci
-
oczywiście możecie dopisać swoje reakcje na pomysł Adama jeszcze w tej kolejce.
-
A ktoś go wgl słuchał? XD
-
Nie wiem, może tylko Arek i Kasia (ale nie ta od Pauliny)?
-
Informacja: mojego postu dzisiaj nie będzie (problemy techniczne w domu).
-
Raczej nikt go nie słucha na razie rozmowy z NPCami chyba że ktoś chcę słuchać to nie mam nic przeciwko.
Dopisałem dwa akapity z przemyśleniami postaci na temat sytuacji z nauczycielem starałem się bardzo wbić w tak zwaną "purple prose" poetyki przemyśleń nastolatka który sądzi że jest taki oh egzaltowany
(łatka pozera zobowiązuje :P)Dodałem też pomysł na przyszłego posta gdzie Chlebowski się spyta Krzyśka co to za nowa katolicka kapela "Kryształy czasu" bo mnie niesamowicie bawi pomysł tej scenki xD
-
Post z małym opóźnieniem (przepraszam). Termin do środy, 18 lutego. Co do akcji Ariadny jeszcze się odniosę w komentarzach, ale dopiero później, brak czasu (pracbaza wzywa).
Przyspieszyłem akcję, to wszystko co się dzieje w sesji to jest wstępniak, dlatego jest tam dla was mniej akcji, a więcej ekspozycji.
Wszystkie opisy tworzę na bieżąco, nie ma żadnego kppiuj-wklej z gotowych materiałów. W sumie dałem z siebie porządne 30%.

-
Ja wnoszę skargę/zażalenie/protest - @arthur-fleck został nagrodzony przez MG (nie mówię, że niesłusznie xD) i w poscie od razu otrzymał OSTATNIĄ ŁAWKĘ!! Nawet nie musiał się bić o miejscówkę tak pożądaną

-
Ja wnoszę skargę/zażalenie/protest - @arthur-fleck został nagrodzony przez MG (nie mówię, że niesłusznie xD) i w poscie od razu otrzymał OSTATNIĄ ŁAWKĘ!! Nawet nie musiał się bić o miejscówkę tak pożądaną

@Nami napisał w [Horror] Gruzy przeszłości - komentarze i materiały:
wnoszę skargę/zażalenie/protest - @arthur-fleck został nagrodzony przez MG (nie mówię, że niesłusznie xD) i w poscie od razu otrzymał OSTATNIĄ ŁAWKĘ!! Nawet nie musiał się bić o miejscówkę tak pożądaną
XD Ma się te znajomości
Na razie Krzysiek w ostatniej ławce będzie siadał tylko na godzinie wychowawczej u Wrony, więc wszystkie karty jeszcze w grze 
-
Spokojnie, w ostatnim rzędzie są (szybka matematyka i przypomnienie sobie jak to kiedyś było) 3 ławki, czyli 6 miejsc.
EDIT (piątek):
- w pierwszym poście komentarzy dorzuciłem listę z nauczycielami, lista będzie oczywiście rozbudowywana w miarę potrzeb.
- W tym samym miejscu wstawię listy z innymi NPCami, jak brat Pauliny etc.
- Przypominam, że w weekend forum będzie aktualizowane, proszę być gotowym na utrudniony dostęp.
- Wybywam na weekend, będę w stanie odpisać na wasze pytania najwcześniej w niedzielę wieczór.
-
Wspominałeś, że odniesiesz się jakoś do akcji Ariadny - zdążysz przed weekendem? Chciałabym napisać posta w weekend, a mogę tego potrzebować do pisania

-
Uff, trzeba było się spieszyć, ale ostatnia ławka wyrwana

-
Akurat pisałam posta, żeby się rzucić XD
-
Zajęta jest ostatnia, przedostatnia i przedprzedostatnia

-
Alicja jak najbardziej przystaje na plan Krzyska i na pewno wymownie spojrzy na Paulinę, żeby to ta była tą kryjącą. Nie wiem czy zdążę i czy warto w ogóle robić z tego osobnego posta, ale taka deklaracje daje już tutaj. Oznaczam zainteresowanych: @nami @arthur-fleck i oczywiście Szarzyzna @johnytrs
-
Ładnie się Krzysiu zaprezentował xD

-
XD Zajebiste. Żadne słowa nie oddadzą tego co porządnie zrobiona ilustracja
Brawa za kreatywność -
Wspominałeś, że odniesiesz się jakoś do akcji Ariadny - zdążysz przed weekendem? Chciałabym napisać posta w weekend, a mogę tego potrzebować do pisania

Niestety, twój post przeczytałem dopiero wczoraj. I przepraszam za spóźnienie, to jest moja wina.
Co do Ariadny i ogólnie światotworzenia: staraj się może nie wybiegac aż tak mocno w przyszłość z założeniem, że każda akcja Ariadny wyjdzie dokładnie tak, jakby chciała. Wprowadziłaś to świata szkoły te szafki dla wybranych uczniów. Dopuściłem je, podobnie jak nie protestowałem gdy Ariadna wymknęła się z sali gimnastycznej. Dlatego te szafki pojawią się w szkole. Tak samo jak Cai wymyślił nauczyciela Józefiaka, to go wplotłem i rozwinąłem.
Nie mam nic przeciwko przemyśleniom Ariadny, tylko akcjom.
Obecna sytuacja Ariadny: Jest w łazience, wraz z nią jest Asia. Na korytarzy stoi Józefiak (jesteście w łazience, więc was nie widzi i jeżeli nie będziecie głośno rozmawiać, to też nie usłyszy). Nauczyciel jest jednoznacznie przeciwko Ariadnie, więc kiedy tylko wyjdzie z łazienki, natychmiast każe jej wracać na salę. Będzie stał na korytarzu tak długo, aż obie dziewczyny nie wyjdą i nie wrócą na salę. Józefiak obserwuje też te szafki. Sytuacja zaszła już tak daleko, że ewentualne próby odwracania uwagi Józefiaka (apel może się w każdej chwili skończyć.
W klasie pan Wrona nie będzie wracał do tego tematu (ale ma Ariadnę i jej klub mniej więcej na oku).
Alicja jak najbardziej przystaje na plan Krzyska i na pewno wymownie spojrzy na Paulinę, żeby to ta była tą kryjącą. Nie wiem czy zdążę i czy warto w ogóle robić z tego osobnego posta, ale taka deklaracje daje już tutaj. Oznaczam zainteresowanych: nami arthur-fleck i oczywiście Szarzyzna johnytrs
Albo możecie pogadać jeszcze teraz, albo w następnej kolejce, którą wtedy zakończę w drodze na zamek, a nie już na zamku. A na pewno jedna postać będzie miała okazję przetestować mechanikę.
Co oznacza,ze muszę dopisać w materiałach na górze tematu kilka słów o mechanice. 
przedostatnia pod oknem najlepsza!