[WFRP 2ed] Bögenhafen - komentarze
-
Kurt będzie osłaniał wejście, przejdzie przez bramę jako ostatni, o ile przeżyje

-
Wskakujesz na tego oblanego po całości krwią który sam ledwie chodzi czy ten który walczy sam z cała zgrają (zakladając że Mortarel nie zmieni deklaracji)?
@Dekline Dobre pytanie. I to kusi i to nęci!
A serio to wygląda na to, że wszystkie wielkoludy wspaniałomyślnie przepuszczają Ergo:) Przypadek???
-
Jest jeszcze Oswald, bo drugi Ulrych jest wielkoludem tylko wszerz.
-
WszerzUlryk byłby tym lepszym wierzchowcem, że wygodniejszym. Ale on ustawia kolejkę więc problem z głowy.
A na Oswalda? Dziwnie pachnie. Jakby cmentarzem. Lepiej nie.
-
Uhm... Co się dzieje?
-
Może to jakiś chytry plan Dekline - sesja rozbita na dwóch MG w ramach niespodzianki? Poczekajmy na jego reakcję.
Ale przyszła mi jeszcze myśl, że mogło się właśnie przypadkiem wydać, że Dekline i Wired to multikonto! Ale to by było naprawdę weird!
-
Dobra, dobra. Trochę się z Was pośmiałem na disco, ale już wystarczy. Bardzo się cieszę ze mam takich czujnych znajomych.
Powiadomienia z disco:
Wired - 10 minut temu " dobra, wysłałem"
Zell - 8 minut temu "co do $#%$#@$#? "
Ket - 5 minut temu "co do $#%$#@$#? "
Arbuz - 4 minut temu "co do $#%$#@$#? "
Gladin - 1 minut temu "co do $#%$#@$#? "A teraz tak zupełnie na poważnie.
Wired będzie pełnił funkcję pół-NPC Kapłana Sigmara Zygfryda Grimmiga.
NPC dlatego że założenia jego postaci, zachowanie, stosunek do Was i postępowanie określone jest przeze mnie, a każdy post przed publikacja będzie wymagał akceptacji.
A pół, dlatego że zostawiam mu pewną dozę swobody w światotworzeniu i tzw "działaniu mniejszym", ponadto będzie kreował warstwę estetyczną odpisów zwiększając immersje.
Wired potrafi dobrze pisać i ma dużą wiedze, myślę że nie skłamię pisząc że większa ode mnie.tldr: Dla was to NPC
-
No proszę. Zygfryd. Wiedziałem, że z tym słoneczkiem to nie po drodze mu było:)
-
@Marrrt napisał w [WFRP 2ed] Bögenhafen - komentarze:
No proszę. Zygfryd. Wiedziałem, że z tym słoneczkiem to nie po drodze mu było:)
Hehe, w sumie obstawiałem, że @ketharian pierwszy rozpozna tego poczciwego sługę bożego

-
E! Ale że niby ja jego ?!?!?
-
Raczej na odwrót...
-
@Zell napisał w [WFRP 2ed] Bögenhafen - komentarze:
Raczej na odwrót...
E! Ale że niby ja jego ?!?!? xD
-
Rozpoznałem, dlatego napisałem Johanowi 15 minut temu, że Dekline jest Twoim multi, tylko zapomniałeś się przelogować…
@Ketharian napisał w [WFRP 2ed] Bögenhafen - komentarze:
Rozpoznałem, dlatego napisałem Johanowi 15 minut temu, że Dekline jest Twoim multi, tylko zapomniałeś się przelogować…
W sumie to szybkość Waszej reakcji była niesamowita

-
Dobra, dobra. Trochę się z Was pośmiałem na disco, ale już wystarczy. Bardzo się cieszę ze mam takich czujnych znajomych.
Powiadomienia z disco:
NPC dlatego że założenia jego postaci, zachowanie, stosunek do Was i postępowanie określone jest przeze mnie, a każdy post przed publikacja będzie wymagał akceptacji.
A pół, dlatego że zostawiam mu pewną dozę swobody w światotworzeniu i tzw "działaniu mniejszym", ponadto będzie kreował warstwę estetyczną odpisów zwiększając immersje.
Wired potrafi dobrze pisać i ma dużą wiedze, myślę że nie skłamię pisząc że większa ode mnie.tldr: Dla was to NPC
Dziwię się, że poza "niesamowitą szybkością reakcji" to:
@Dekline napisał w [WFRP 2ed] Bögenhafen - komentarze:
Gladin - 1 minut temu "co do $#%$#@$#? "Nie odpaliły się naszemu drogiemu MG wszystkie alarmy. Bo mi jako MG wyłyby już na potęgę. Na razie zostanę głównie temu, że Zell poprosiła, ale generalnie, w ramach zaznaczenia komunikacji (zakładam, że jakimś cudem to powyżej nie jest wystarczająco wymowne), że zastanawiałem się poważnie nad ewakuacją z imprezy na którą wciska się drugi wodzirej, a nie było go w zaproszeniu.
-
Dziwię się, że poza "niesamowitą szybkością reakcji" to:
@Dekline napisał w [WFRP 2ed] Bögenhafen - komentarze:
Gladin - 1 minut temu "co do $#%$#@$#? "Nie odpaliły się naszemu drogiemu MG wszystkie alarmy. Bo mi jako MG wyłyby już na potęgę. Na razie zostanę głównie temu, że Zell poprosiła, ale generalnie, w ramach zaznaczenia komunikacji (zakładam, że jakimś cudem to powyżej nie jest wystarczająco wymowne), że zastanawiałem się poważnie nad ewakuacją z imprezy na którą wciska się drugi wodzirej, a nie było go w zaproszeniu.
-
Powiadomienia z disco:
-
Dobrze, widzę że jednak wprowadzenie Wireda jest dla was problem. To że to zrobiłem i forma.
Jesli chodzi o półnpc to jest to rozwiązanie które stosowałem dość często. Nie wiedziałem że jest to dla kogoś problem.
Forma. Cóż. Post wireda miał dopiescic i wrzucic jak będzie gotowy. Ja w tym czasie byłem poza domem. Miałem wrzucić wyjaśnienei jak wrócę. W międzyczasie ludzie zaczęli pisać a ja przyznaję trochę popłynąłem z wkrecaniem was dalej. Mogłem sobie darować.
Czy dla kogoś jest to problem? Jeśli tak, co mógłbym zrobić ?
-
-
Mamy więc jednego co jest i żywy, i martwy, tych co na końcu przybiegli i resztę, która... W sumie nie wiem która co. @ketharian może jesteśmy już w burdelu Sigmaryckim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się
Spokojnie, to tylko NPC.