Panel sesji wdrożony.Proszę zapoznać się z tym tematem.
[WFRP 2ed] Bögenhafen - komentarze
-
Chłopaki, myślę że to już czas aby sobie darować dyskusje na ten temat.
W ogóle na wszelaki temat poza postami sesyjnymi.
Sytuacja już długo nie potrwa, obstawiam kilka odpisów. Wytrzymacie tyle? Bez Intensywnej wymiany zdań? -
Knut takie: Ja nie sprzątam, powodzenia i do zobaczenia, loosers! Ergo i dziadek dadzą radę z naszym kotem w pudełku.
-
Możesz poprosić Nadję by za emotional support robiła.
-
Knut takie: Ja nie sprzątam, powodzenia i do zobaczenia, loosers! Ergo i dziadek dadzą radę z naszym kotem w pudełku.
@Zell napisał w [WFRP 2ed] Bögenhafen - komentarze:
Po tych komentarzach o kapłanach Sigmara, kulcie i jego znaczeniu, to chyba wszyscy powinniśmy pójść się najpierw pomodlić xD
Jeszcze ktoś pomyśli, że osoby przedkładające sprzątanie zwłok nad modlitwę, wykazują niezdrowe zainteresowanie śmiercią, co może świadczyć o oddawaniu się kultowi Chaosu!
-
-
No nie wiem, Modi nie żyje, to już chyba poczeka do końca modlitwy

-
Nadja wyjdzie pomoc z tymi trupami i taczkami. Pociągnie cyrulika za sobą. W końcu modlitwa jak to uprzątniemy i tak ma być. XD
-
Hieronim też pójdzie, ale będzie przy tym wielce żałościwie lamentował…
-
Rozrusza stare kości.
-
Rękę na cesarskiego urzędnika o nieposzlakowanej opinii chcesz podnosić, zdemoralizowany łachmyto? Sigmar patrzy i słucha, jeszcze cię grom z jadnego nieba strzeli, tylko czekaj!
-
ja bym uważał z tym lamentowaniem, ponoć hałas przyciąga zombiaków

-
Cyrulik do sprzątania trupów się nie garnie, i tak wszystkim nie jest po drodze aby w mieście zostać, jeśli nie obłęd, jeśli nie wypalenie grzechu z miasta przez odsiecz, to ostatecznie byli w lochach i ktoś się o nich upomni. Trzeba uciekać, a nie myśleć o ratowaniu miasta przed zarazą, szczególnie gdy duże ryzyko wyłazić.
Inna rzecz, że sprzątanie trupów jest nieprzyjemne, stąd też mu się nie pali.
Pomyśl Hieronima w roli świni brzmi dobrze... Szybko biega? -
Mamy aktualnie 3 grupy:
- Santo, i tylko dla niego jest post w tej krótkiej turze
- Marrrt, Zell, Ket - bez posta, proszę o decyzje czy wychodzicie mimo tego że ani Kurt ani Kapłan z Wami nie idzie? BTW, jeśli nikt nie wyjdzie to kapłanowi będzie przykro i smutno i mógłby się na Was pogniewać. Podobnie jeśli pójdziecie ale tylko po Modiego
- Reszta ekipy - jeśli ktoś nie ma zamiaru robić nic więcej niźli czekać na modlitwe to nie musicie nic pisać.
Wired - póki co bez psota
Zakładam że każdy z BG zdejmuje kolczugę i oddaje broń, chyba że ktoś wyraźnie zaznaczy inaczej.
-
czekam - niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba

-
Hieronim pójdzie, ale będzie gotowy w każdej chwili do natychmiastowej ucieczki. Zabierze albo swoją prowizoryczną pałkę albo wymieni ją na dłuższą (może włócznię, jeśli to możliwe), żeby dźgać trupy dla pewności, że są nieżywe.
-
@mortarel Podoba mi się kreacja Twojej postaci. Ten dualizm, jeszcze okradnij innych ludzi i będziesz jak Zotlan!
@ketharian możesz dostać włócznie, ale to bardziej zaostrzony pal, bez metalu na koncu, do tego sie nada, jako broń też ale sie zuzywa.