Panel sesji wdrożony.Proszę zapoznać się z tym tematem.
[WFRP 2ed] Bögenhafen - komentarze
-
Od razu "zmutować"...
A nie milej powiedzieć "stać się lepszą wersją siebie"?
Trzeba tak od razu z zawiścią i niemiło do wybrańca?:) -
Od razu "zmutować"...
A nie milej powiedzieć "stać się lepszą wersją siebie"?
Trzeba tak od razu z zawiścią i niemiło do wybrańca?:)@Marrrt napisał w [WFRP 2ed] Bögenhafen - komentarze:
Od razu "zmutować"...
A nie milej powiedzieć "stać się lepszą wersją siebie"?Panie Zygfrydzie, a ten... ten... tutaj jest jakimś heretykiem!
-
Skarżypyta bez kopyta!
-
Gdyby kopyto miała to dopiero by było. xD
-
@Marrrt bez kopyta bo właśnie nie zmutowała!

-
@Marrrt napisał w [WFRP 2ed] Bögenhafen - komentarze:
Od razu "zmutować"...
A nie milej powiedzieć "stać się lepszą wersją siebie"?Panie Zygfrydzie, a ten... ten... tutaj jest jakimś heretykiem!
-
Ale przynajmniej to kopyto w uczciwej cenie!
Fajnie że piszecie fabularki, aczkolwiek w tym momencie czekamy głównie na @wired
Troche mi się gęsto robi w życiu, i to nie tak ze zlewam, ale jak cos macie do mnie stricte to oznaczajcie, przez najblizszy czas nie bede przesiadywał tyle co zwykle.
-
Dobra, Wired jak widać potrzebuje więcej czasu, a część z Was i tak zrobiła fabularki, wiec może niech reszta również coś tam skrobnie. Jeśli macie chęć i potrzebę oczywiście.
-
Tak sobie pomyślałem, że skoro zginęło jeszcze dwóch innych bohaterów, a Wired jest zajęty, to może niech co kolejkę pisze inny z trzech dotąd uśmierconych graczy!
@Ketharian napisał w [WFRP 2ed] Bögenhafen - komentarze:
Tak sobie pomyślałem, że skoro zginęło jeszcze dwóch innych bohaterów, a Wired jest zajęty, to może niech co kolejkę pisze inny z trzech dotąd uśmierconych graczy!
Ja się trochę zamotałem widząc Wasze odpisy, sądziłem że kolejka idzie i mam być gotowy po komplecie od Was. Stąd myśląc że mam czas wystartowałem dużo później z myśleniem o odpisie. Stąd to opóźnienie po mojej stronie. Sorka, jutro podrzucę draft do MG.
-
Ja sobie poczekam. Ma sens, że Wired się zakręcił.
-
Też czekam.
-
Też poczekam.
-
Generalnie początkowo myslalem ze nie bedziecie dawac posta miedzy moim i wireda, bo to bylyby tylko przemyslenia, i myślałem że dacie je później.
Teraz, jak juz cześc dala, to ok, reszta może teraz, przed Wiredem, albo po Wiredzie.
Dodatkowo po Wiredzie ja tez cos napisze, ale to sobie temat zablokuje żeby się nikt nie wyrwał.
-
Czy nadal trzeba deklarować czekanie na post Wireda? Czy raczej pisać po Wiredzie? Czy po MG po Wiredzie? Czy po MG bez względu na post Wireda? Czy jednak pisać przed Wiredem i przed MG?
Bo nie chciałbym się wyrwać, ale tak mamy stopklatkę z trupami na widłach:)
-
Jeśli zdążysz przed wiredem to pisz, jeśli nie to wkleisz później jako retrospekcje.
-
Zablokowałem wątek fabularny ponieważ czekamy jeszcze na drugą część - dialog.
-
@Dekline dialog będzie między Hieronimem a Zygfrydem, można by więc zostawić temat otwarty na opis wrażeń i zachowania podczas udziału w mszy, szepty między postaciami, czy jeśli ktoś się odważył wyjście przed wiernych i opowiedzenie o tym co widzieli mieście
albo próby zadawania pytań wiernym co skończyli się modlić. Dobrze miejsce też by ogólnie przyjrzeć się trzódce kapłana. -
Jak dziś dialog pójdzie to niema takiej potrzeby. Chce również wrócić czym prędzej do poprzedniego tempa.