Panel sesji wdrożony.Proszę zapoznać się z tym tematem.
[WFRP 2ed] Bögenhafen - komentarze
-
Zaczynam odczuwać delikatną kruchość życia naszych bohaterów!
-
Welp pudełko otwarte, Modi jednak martwy.
Miło było moi drodzy, powodzenia życzę w dalszej grze. -
@Santorine znaczy jednak wybór wyświęconych medyków był zły? Toś nam spoiler rzucił w komentarzach...
-
@santorine A było cyrulikowi zaufać.
-
@Zell napisał w [WFRP 2ed] Bögenhafen - komentarze:
No wiesz, takie insynuacje w stronę bogobojnych ojczulków?
Ta sama Kostucha by rzucała kośćmi przeznaczenia. -
@santorine Ja Tobie również bardzo dziękuję za gre. Coś czuję że będziemy się widywali częściej.
@marrrt Delikatna? To wychodzi że muszę się jeszcze bardziej postarać!
@seach A mogli nie otwierać nie? To by była niepewność do końca sesji i może okazałoby się że dozyjesz do końca, bo jeśli nie byłbyś ani martwy ani żywy to wiadomo w..
@jhnw Bluźnierca!
-
@santorine Ja Tobie również bardzo dziękuję za gre. Coś czuję że będziemy się widywali częściej.
@marrrt Delikatna? To wychodzi że muszę się jeszcze bardziej postarać!
@seach A mogli nie otwierać nie? To by była niepewność do końca sesji i może okazałoby się że dozyjesz do końca, bo jeśli nie byłbyś ani martwy ani żywy to wiadomo w..
@jhnw Bluźnierca!
@Dekline napisał w [WFRP 2ed] Bögenhafen - komentarze:
To wychodzi że muszę się jeszcze bardziej postarać!
Też jestem zszokowany delikatnym podejściem do postaci graczy... 3 ubiłeś dopiero, dobrze widzę?
-
Tak, dobrze widzisz, scenariusz zakłada co zakłada, ale na pewno nie śmierć kogoś bo taki jest plan. No chyba że npc.
Możliwe że cała pozostała szóstka dożyje końca (hehe).
-
Ergo jest wybrańcem. Jego nie czeka żadna śmierć. Może zmutować, ale ojczulek Nurgle czuwa by nie zginął.
-
Od razu "zmutować"...
A nie milej powiedzieć "stać się lepszą wersją siebie"?
Trzeba tak od razu z zawiścią i niemiło do wybrańca?:) -
Od razu "zmutować"...
A nie milej powiedzieć "stać się lepszą wersją siebie"?
Trzeba tak od razu z zawiścią i niemiło do wybrańca?:)@Marrrt napisał w [WFRP 2ed] Bögenhafen - komentarze:
Od razu "zmutować"...
A nie milej powiedzieć "stać się lepszą wersją siebie"?Panie Zygfrydzie, a ten... ten... tutaj jest jakimś heretykiem!
-
Skarżypyta bez kopyta!
-
Gdyby kopyto miała to dopiero by było. xD
-
@Marrrt bez kopyta bo właśnie nie zmutowała!

-
@Marrrt napisał w [WFRP 2ed] Bögenhafen - komentarze:
Od razu "zmutować"...
A nie milej powiedzieć "stać się lepszą wersją siebie"?Panie Zygfrydzie, a ten... ten... tutaj jest jakimś heretykiem!
@Zell noted

-
Ale przynajmniej to kopyto w uczciwej cenie!
Fajnie że piszecie fabularki, aczkolwiek w tym momencie czekamy głównie na @wired
Troche mi się gęsto robi w życiu, i to nie tak ze zlewam, ale jak cos macie do mnie stricte to oznaczajcie, przez najblizszy czas nie bede przesiadywał tyle co zwykle.
-
Dobra, Wired jak widać potrzebuje więcej czasu, a część z Was i tak zrobiła fabularki, wiec może niech reszta również coś tam skrobnie. Jeśli macie chęć i potrzebę oczywiście.
-
Tak sobie pomyślałem, że skoro zginęło jeszcze dwóch innych bohaterów, a Wired jest zajęty, to może niech co kolejkę pisze inny z trzech dotąd uśmierconych graczy!
-
Tak sobie pomyślałem, że skoro zginęło jeszcze dwóch innych bohaterów, a Wired jest zajęty, to może niech co kolejkę pisze inny z trzech dotąd uśmierconych graczy!
@Ketharian napisał w [WFRP 2ed] Bögenhafen - komentarze:
Ja się trochę zamotałem widząc Wasze odpisy, sądziłem że kolejka idzie i mam być gotowy po komplecie od Was. Stąd myśląc że mam czas wystartowałem dużo później z myśleniem o odpisie. Stąd to opóźnienie po mojej stronie. Sorka, jutro podrzucę draft do MG.
-
Ja sobie poczekam. Ma sens, że Wired się zakręcił.