Przejdź do treści
  • Kategorie
  • Ostatnie
  • Tagi
  • Popularne
  • Świat
  • Użytkownicy
  • Grupy
  • Strona startowa
Skórki
  • Jasny
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Ciemny
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Domyślna (Cyborg)
  • Brak skórki
Zwiń
Patronite
  1. Start
  2. Hydepark
  3. Powitania, pożegnania i powroty

Powitania, pożegnania i powroty

Zaplanowany Przypięty Zablokowany Przeniesiony Hydepark
181 Posty 59 Uczestników 3.5k Wyświetlenia 6 Obserwuje
  • Najpierw najstarsze
  • Najpierw najnowsze
  • Najwięcej głosów
Odpowiedz
  • Odpowiedz, zakładając nowy temat
Zaloguj się, aby odpowiedzieć
Ten temat został usunięty. Mogą go zobaczyć tylko użytkownicy upoważnieni do zarządzania tematami.
  • silentsuicideS Niedostępny
    silentsuicideS Niedostępny
    silentsuicide
    napisał(a) ostatnio edytowany przez

Hej, miło Was poznać. Ze światem PBF jestem związany od siedmiu lat, z RPG - około 4, sam roleplay odgrywam natomiast od przeszło 12 lat. Trafiłem do Was przez Eden, a sesje, które prowadzę, to przeważnie horrory. Równie dobrze bawię się w roli gracza i jako osoba, która nigdy nie grał w młotka lub DDki, chętnie złapię się na sesję fantasy.

Do zobaczenia w przyszłych postach!

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
    💙
    4
    • KetharianK Niedostępny
      KetharianK Niedostępny
      Ketharian
      Obsługa Moderator Mecenas

@kynikos , bądź pozdrowiony, miło Cię widzieć w naszym gronie! Jeśli znajdziesz chwilkę i będziesz miał ochotę, może napiszesz kilka słów o sobie - jakie systemy preferujesz; czy tylko grywasz czy również mistrzujesz; jak do nas trafiłeś (info w sieci, czyjeś rekomendacje) i czy znamy Cię może pod innym nickiem z LI.

Tak czy owak, jako Obsługa życzymy Ci dobrej zabawy!

Popieram postulat Gladina wzywający do zniszczenia 4-tej edycji WFRP!

0
      • KetharianK Niedostępny
        KetharianK Niedostępny
        Ketharian

@dekameron , witaj w naszym gronie. Bardzo nam miło, że dołączyłeś do forum RT!

Jeśli możesz,opowiedz nam coś o sobie, proszę. Jak długo bawisz się w PBF, jakie systemy najbardziej lubisz, bywasz częściej MG czy graczem oraz (to ważne zwłaszcza dla Obsługi) jak do nas trafiłeś, z czyjejś rekomendacji czy poprzez jakąś informację w sieci?

0
        • DekameronD Niedostępny
          DekameronD Niedostępny
          Dekameron

Cześć, w świecie rpg jestem całkowicie nowy. Oglądałem na YT sesje rpg i bardzo mnie to wciągnęło. Bardzo zainteresował mnie świat Warhammera fantasy.

WiredW 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
          1
          • DekameronD Dekameron

Cześć, w świecie rpg jestem całkowicie nowy. Oglądałem na YT sesje rpg i bardzo mnie to wciągnęło. Bardzo zainteresował mnie świat Warhammera fantasy.

WiredW Niedostępny
            WiredW Niedostępny
            Wired
            napisał(a) ostatnio edytowany przez Wired

@Dekameron napisał:

Bardzo zainteresował mnie świat Warhammera fantasy.

Przybyłeś zatem w idealnym momencie, @gordian planuje prowadzić kampanię w 2ed WFRP: https://forum.rolltelling.pl/topic/317/warhammer-%C5%9Bcie%C5%BCki-przekl%C4%99tych/1

0
            • SznycloveS Niedostępny
              SznycloveS Niedostępny
              Sznyclove

Hej! Z polecenia tego miejsca postanowiłem w końcu założyć konto i dołączyć do zabawy 😄

W RPG gram już od... wielu lat. Nie wiem dokładnie ilu, ale około 18? Zaczynałem kiedy PBFy w świecie Naruto i posty na trzy slowa były normą, więc trochę czasu temu. Od tamtej pory grałem w RPG na żywo i pisałem bardzo dużo na przeróżnych forach PBF (Naruto, second life, Harry Potter, fantasy i różne autorskie inspirowane anime). Od jakichś 7 czy 8 lat gram też typowe sesje PRG na forum.

Gram głównie jako gracz, mistrzuje na ten moment tylko na żywo, ale może w końcu zadebiutuję i na forum 😛

Z klasycznych RPG najwięcej grałem w DnD (3.5e i 5e), Warhammer 2e, Zew Cthulhu 7e, Tajemnice Pętli. Obecnie prowadzę przyjaciołom sesję w systemie Marvel Multiverse RPG inspirowaną X-menami, akcja dzieje się w śląskiej szkole dla wybitnie uzdolnionych i jest dużo młodzieńczej dramy 😄 Marzy mi się kiedyś nauczyć i zagrać w Pathfindera, The One Ring, MASKS oraz Legend of the five ring.

Witam wszystkich serdecznie i mam nadzieję że złapiemy się na jakiejś sesji!

JhnWJ 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
              ♥
              6
              • SznycloveS Sznyclove

Hej! Z polecenia tego miejsca postanowiłem w końcu założyć konto i dołączyć do zabawy 😄

W RPG gram już od... wielu lat. Nie wiem dokładnie ilu, ale około 18? Zaczynałem kiedy PBFy w świecie Naruto i posty na trzy slowa były normą, więc trochę czasu temu. Od tamtej pory grałem w RPG na żywo i pisałem bardzo dużo na przeróżnych forach PBF (Naruto, second life, Harry Potter, fantasy i różne autorskie inspirowane anime). Od jakichś 7 czy 8 lat gram też typowe sesje PRG na forum.

Gram głównie jako gracz, mistrzuje na ten moment tylko na żywo, ale może w końcu zadebiutuję i na forum 😛

Z klasycznych RPG najwięcej grałem w DnD (3.5e i 5e), Warhammer 2e, Zew Cthulhu 7e, Tajemnice Pętli. Obecnie prowadzę przyjaciołom sesję w systemie Marvel Multiverse RPG inspirowaną X-menami, akcja dzieje się w śląskiej szkole dla wybitnie uzdolnionych i jest dużo młodzieńczej dramy 😄 Marzy mi się kiedyś nauczyć i zagrać w Pathfindera, The One Ring, MASKS oraz Legend of the five ring.

Witam wszystkich serdecznie i mam nadzieję że złapiemy się na jakiejś sesji!

JhnWJ Niedostępny
                JhnWJ Niedostępny
                JhnW
                Administrator Obsługa Developer

@Sznyclove Miło Cię widzieć 🙂 Trafiłeś w dobry czas gdy trochę rekrutacjami obrodziło i sondami rekrutacyjnymi które jednak zwykle zwiastują pojawienie się czegoś nowego.

♥
                1
                • PiołunP Niedostępny
                  PiołunP Niedostępny
                  Piołun
                  Mecenas

@sznyclove strasznie fajnie, że się zdecydowałeś! 🙂 Witaj na pokładzie. Na pewno prędzej, czy później znajdziesz coś dla siebie. Miło będzie znowu zagrać w coś razem, toteż mam nadzieje do zobaczenia w jakieś sesji 🙂

♥
                  1
                  • KetharianK Niedostępny
                    KetharianK Niedostępny
                    Ketharian
                    napisał(a) ostatnio edytowany przez Ketharian

@sznyclove , witamy Cię serdecznie w naszym gronie. Ile ja bym dał za to, żeby każdy nowy użytkownik przedstawiał się tutaj w tak przyjemnie wyczerpujący sposób! Twoje doświadczenie robi wrażenie, obyśmy się jak najszybciej spotkali gdzieś w sieci.

@piołun , wielkie dzięki za rekomendowanie znajomym naszego forum, szczerze to doceniamy!

BTW, @sznyclove , żeś się tak chwacko musiał uwinąć z awatarkiem…

0
                    • ZellZ Niedostępny
                      ZellZ Niedostępny
                      Zell
                      Moderator Obsługa Mecenas

Hai wszystkim nowym! 💛

@ketharian Ostrzeżono go pewnie!

Writing is a socially acceptable form of schizophrenia.

0
                      • SznycloveS Niedostępny
                        SznycloveS Niedostępny
                        Sznyclove

@piołun myślę że gdzieś w końcu na siebie wpadniemy na sesji, i też na to liczę 😉

@ketharian @zell czyżbym odebrał komuś jakąś avatarkową przyjemność? O co chodzi? 😄

JhnWJ 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
                        0
                        • SznycloveS Sznyclove

@piołun myślę że gdzieś w końcu na siebie wpadniemy na sesji, i też na to liczę 😉

@ketharian @zell czyżbym odebrał komuś jakąś avatarkową przyjemność? O co chodzi? 😄

JhnWJ Niedostępny
                          JhnWJ Niedostępny
                          JhnW
                          Administrator Obsługa Developer

@Sznyclove nasz kolega @ketharian jak tylko widzi nowego usera to wrzuca mu avatara, zwierzaka. Przez co wyglądamy czasem jak forum dla furrasów... Oczywiście można sobie zmienić, ale to taki jego prezent powitalny 😄

😂
                          0

Cześć! Wygląda na to, że jesteś zainteresowany tą rozmową, ale nie masz jeszcze konta.

Masz dość przewijania tych samych postów za każdą wizytą? Po zarejestrowaniu konta zawsze wrócisz dokładnie do tego samego miejsca, w którym byłeś wcześniej, możesz wtedy również wybrać opcję otrzymywania powiadomień nowych odpowiedziach (e-mailem lub powiadomieniem push). Będziesz też mógł zapisywać zakładki i głosować na posty, aby okazać uznanie innym członkom społeczności.

Z Twoją pomocą tez post mógłby być nawet lepszy 💗

Zarejestruj się Zaloguj się
                          Odpowiedz
                          • Odpowiedz, zakładając nowy temat
                          Zaloguj się, aby odpowiedzieć
                          • Najpierw najstarsze
                          • Najpierw najnowsze
                          • Najwięcej głosów

• Zaloguj się

• Nie masz konta? Zarejestruj się

• Aby wyszukiwać zaloguj się lub zarejestruj.