Powitania, pożegnania i powroty
-
Jeszcze
Micas, Alex Tyler, Komtur.EDIT: Micasa już wymieniłeś.
Do Micasa i Alex pisałem, ale być może nie dotarło. Może @stalowy ma skuteczniejszy kontakt?
-
Jestem głęboko przeświadczony o tym,
że Alex jako osoba zawsze bardzo dobrze poinformowana wie doskonale, czym jest RT i gdzie forum się znajduje (całkiem możliwe, że podpowiedział jej to Aro, który przelotnie zaszczycił nas swoją obecnością w tym miejscu). Jeśli się do tej pory nie zjawiła, musi mieć ku temu swoje powody. Dziękuję za pozostałe namiary, a także za pomoc w namierzaniu userów.Jenny, Bonifacy. Leoncour?
-
Do Bairda być może odkopie maila, jak będzie potrzeba (ale to mail z dawnych czasów). Shewa myślę, że wie (grywamy czasem przez discord). A multikonciara, to nie alex?
Do Komtura być może też jakiegoś maila wygrzebię z czeluści gmaila
-
Leon jest na RT.
-
Do Bairda być może odkopie maila, jak będzie potrzeba (ale to mail z dawnych czasów). Shewa myślę, że wie (grywamy czasem przez discord). A multikonciara, to nie alex?
Do Komtura być może też jakiegoś maila wygrzebię z czeluści gmaila
@Rewik w sumie jak banowaliśmy hive mind, to przed falą banów jedno z multi tak ją nazywało. Więc znając jej humor, to może być ona. Ale hej, możemy wykorzystać funkcję forum w postaci pingowania ludzi @multikonciara chcesz się przywitać? Jak to nie Alex to ktoś inny kojarzący konkretną sytuację na Li.
-
Mam jakiś e-mail do Bairda, wyślę info. Może odczyta.
-
Multikonciara to Layla, ale ona jeszcze nie wie, że my wiemy, więc cicho sza, bo się spłoszy…
-
Do komtura będę miał, ale ktoś by musiał mi na priv powiedziec jak ma na imię i nazwisko, albo chociaz imię bo jest kilka maili zapisanych na jednym dokumencie i nie wiem kto ktory
-

Jaśmin już z nami jest

-
Jeszcze
Do Micasa i Alex pisałem, ale być może nie dotarło. Może @stalowy ma skuteczniejszy kontakt?
@JohnyTRS napisał w Powitania, pożegnania i powroty:
Jeszcze
@johnytrs
Dotarło dotarło. Zaraz po odpaleniu RT
Ale ja nie jestem ciekawy
I nie wkładam nosa do kawy
W tym temacie -
Tu się schowaliście, kościane dziady!
Dzięki Rewik za cynk. -
-
@JohnyTRS napisał w Powitania, pożegnania i powroty:
Jeszcze
@johnytrs
Dotarło dotarło. Zaraz po odpaleniu RT
W tym temacieDotarło dotarło. Zaraz po odpaleniu RT
W tym temacieA to w porządku, nie naciskam.
-
Nie wiem jak z aktywnością, gdy mnie nie było, ale brak mi tu tych osób: Zak, -2-, Caleb, Traveller, Vivianne, Adr, Campo Viejo, Lechu, Baczy, Evil_Maniak, Fyrskar, AJT, AveArivald, Almena, Blacker, Dreak, Arm1tage, Buka, Efcia, Asenat, Eleanor, Hawkeye, Tadeus, Sekal, Zombianna, Wireless, Hollyorc.
Nie wiem tylko czy nie sięgam do zamierzchłej przeszłości z bajań i legend.
EDIT: Przy czym rzeczywiście Arm1tage zniknął po dość dawno i się nie pojawił od tamtego czasu, więc przynajmniej on może być dawnymi dziejami.
-
Travellera informowałem - na pewno dotarło
-
Campo i Efcia dostali link.
-
-
Kurczę aż tak źle, że piekło zamarzło?

Nie wiem co i na ile się zmieniło czy poprawiło, ale sentyment kliku lat grania jakoś pozostał. -