Serce tajgi [Zew Cthulhu] - komentarze
-
Mam mocy 60, a wylosowałem na kościach 73 (
).To znaczy, że tracę k6 Poczytalności. Ja mam losować, czy nasz MG?
Nie wiem też ile umiejki Mitów Cthulhu wpisać do KP?

-
Mam mocy 60, a wylosowałem na kościach 73 (
).To znaczy, że tracę k6 Poczytalności. Ja mam losować, czy nasz MG?
Nie wiem też ile umiejki Mitów Cthulhu wpisać do KP?

@Kaworu Losuj. Jeśli trafisz 5 lub 6, dostajesz czasowy obłęd na k10 godzin i rzucamy jeszcze na inteligencję. A mitów dostaniesz tyle, ile wyrzucisz na k6.
-
Ufffff
k6 pokazało 1 
Bogowie Kości byli litościwi UwU
-
@lubesz Mam pewien pomysł, który podrzuciła mi moja grupa warhammerowa. Może rozegramy tę rozmowę z yakuzą na priv/discordzie, a potem dopiero zrobimy z tego porządny post fabularny? Bo inaczej to się będzie ciągnęło w nieskończoność.
-
@lubesz Mam pewien pomysł, który podrzuciła mi moja grupa warhammerowa. Może rozegramy tę rozmowę z yakuzą na priv/discordzie, a potem dopiero zrobimy z tego porządny post fabularny? Bo inaczej to się będzie ciągnęło w nieskończoność.
@Gordian spoko. Wolisz tu na priv czy DC czy gdzie?
-
Poczytalność zdana 25/50

-
W sumie gdzie rzucacie kośćmi?
-
@ketharian Gdyby John wiedział, co się u nas odwala

-
-

Metagrowo bardzo żałuję, że mojego gracza tam nie ma, autentycznie!
-
@Lubesz może być discord, Gordian2.0
-

Skoro Walter zachował zimną krew to mam pytanie dotyczące maski. Chciałbym żeby Walter skupił się na swojej twarzy czy czuje on jakikolwiek ślad po mackach. Chociażby lekki dyskomfort lub zwykłe uczucie, że coś jest przyssane do jego twarzy? -

Skoro Walter zachował zimną krew to mam pytanie dotyczące maski. Chciałbym żeby Walter skupił się na swojej twarzy czy czuje on jakikolwiek ślad po mackach. Chociażby lekki dyskomfort lub zwykłe uczucie, że coś jest przyssane do jego twarzy?@Cygan właśnie pic polega na tym, że nie. Nie czuje po paru sekundach żadnego dyskomfortu, w ogóle nic. Czuje się świetnie, a maskę odczuwa jako normalnie założoną
-
Wyjeżdżam na wakacje, następny odpis za tydzień najwcześniej.
-
wróciłem
zatem z tego co widzę czekamy już na odpis tylko od @ketharian -
macie odpis, wszystkie ingerencje dogadane z graczami, żeby nie było
Cześć! Wygląda na to, że jesteś zainteresowany tą rozmową, ale nie masz jeszcze konta.
Masz dość przewijania tych samych postów za każdą wizytą? Po zarejestrowaniu konta zawsze wrócisz dokładnie do tego samego miejsca, w którym byłeś wcześniej, możesz wtedy również wybrać opcję otrzymywania powiadomień nowych odpowiedziach (e-mailem lub powiadomieniem push). Będziesz też mógł zapisywać zakładki i głosować na posty, aby okazać uznanie innym członkom społeczności.
Z Twoją pomocą tez post mógłby być nawet lepszy 💗
Zarejestruj się Zaloguj się