Serce tajgi [Zew Cthulhu] - komentarze
-
Zrobię teraz odpis dla @cygan, @agnes i @kaworu, linia @ketharian i @lubesz nie wymaga w tym momencie ingerencji, więc niech chłopaki grają dalej.
-
Zrobię teraz odpis dla @cygan, @agnes i @kaworu, linia @ketharian i @lubesz nie wymaga w tym momencie ingerencji, więc niech chłopaki grają dalej.
@Gordian było że pytałem sie graczy (którymi gram w hazard) czy przyjaciel moze sie dosiąść do ostatniej mojej partii
-
Niby drobnostka. Ale nie chce aby postać pozniej została odebrana jako...niegrzeczna w gnieździe mafii
-
I małe pytanie jak dużo przegrałem, abym przypadkiem sie nie obudził w reka w nocniku ze mam dług o wartość 100 mln u yakuzy
-
I małe pytanie jak dużo przegrałem, abym przypadkiem sie nie obudził w reka w nocniku ze mam dług o wartość 100 mln u yakuzy
@Lubesz Dobrze, to załóżmy że nie będą mieli nic przeciwko, żeby ktoś się dosiadł. A jeśli chodzi o wynik, to możesz rzucić na szczęście - udany test oznacza, że wygrałeś tyle, o ile ci się rzut udał, a przegrany - odwrotnie.
-
A jak sie rzucało?
1d100+punkty szczęścia? -
@Lubesz sprawdzasz wartość punktów szczęścia, rzucasz k100 i musisz rzucić mniej, niż masz punktów szczęścia. Jeśli nie masz na karcie szczęścia, to jego wartość wynosi 3k6*5
-

-
Uf... nie mam długu. Szczęście.
-
Hm... Madame zignorowała słowa Eleonory...?

-
@Kaworu kurczę, faktycznie 🥺 uzupełnię to jutro, sorki
-
W porządku

-
@ketharian to co wolisz pisać na Docu/disc i pozniej jedna wiadomość? Czy jak?
-
Drogi mistrzu
pozwolę sobie przypomnieć że Madame dalej się zachowuje, jakby Eleonara jej niczego nie powiedziała 
-
Drogi mistrzu
pozwolę sobie przypomnieć że Madame dalej się zachowuje, jakby Eleonara jej niczego nie powiedziała 
@Kaworu wiem, wiem, przepraszam
trochę nie mam czasu ostatnio. Do piątku powinienem się z tym uporać -
Okej
ja chyba poczekam z moim postem na odpowiedź Madame, bo to w sumie ważne jest 
Cześć! Wygląda na to, że jesteś zainteresowany tą rozmową, ale nie masz jeszcze konta.
Masz dość przewijania tych samych postów za każdą wizytą? Po zarejestrowaniu konta zawsze wrócisz dokładnie do tego samego miejsca, w którym byłeś wcześniej, możesz wtedy również wybrać opcję otrzymywania powiadomień nowych odpowiedziach (e-mailem lub powiadomieniem push). Będziesz też mógł zapisywać zakładki i głosować na posty, aby okazać uznanie innym członkom społeczności.
Z Twoją pomocą tez post mógłby być nawet lepszy 💗
Zarejestruj się Zaloguj się