[Horror] Gruzy przeszłości - komentarze i materiały
-
Alicja nie ma po co zrywać się z lekcji, więc zostaje do końca. Potem pewnie będzie wrotkować po ulicach czy coś takiego. Może to dać okazję do tego, żeby ktoś ją spotkał, albo żeby się wydarzyło coś, co wciągnie ją do akcji.
-
Mikołaj odprowadza psa i wraca na lekcje. Są do 15:25 to jeszcze sporo ich złapie. Potem do domu na obiad. Było wstępnie ustalenie, żeby wieczorem iść na zamek, bo ponoć w jego piwnicach trzymają Asie. Znaleźć wejście do tych piwnic. Zaczyna wątpić, czy to dobry pomysł. Bo - A będzie ciemno i uja widać, B - można wpaść na zombie szwabów. To po obiedzie pójdzie do domu Krzycha (jest blisko) skonsultować, co myśli. Że może lepiej znaleźć w książce telefonicznej adres magistra Bałuckiego i podpytać go czy wie coś o wejściach do podziemi. No i może lepiej żeby zrobiły to dziewczyny bo mają większe umiejętności społeczne. Jeżeli Krzychu będzie chciał iść zanieść pieniądze do wywołania fot, zabierze się z nim. Przy okazji poogląda je z resztą, szukając na kadrach porywaczy.
-
18 - 25 lipca mnie nie będzie.
Jeśli akcja będzie na docu to pewnie bede costam wchodzić. -
Post poszedł. Skoro @nami wyjeżdza 18, to chciałbym mieć wasze posty najpóźniej w czwartek, 16 lipca. Wtedy byłbym w stanie dać w piątek odpis.
Chcę żebyście zakończyli swoje posty tuż przed odebraniem zdjęć - mój odpis będzie opisywał to zdarzenie. Pomijając @pan-elf i @cai nie ma tym razem dialogów między postaciami graczy.
@arthur-fleck , mam nadzieję że nie posunąłem się za daleko odnośnie Krzysztofa i jego matki.
Że może lepiej znaleźć w książce telefonicznej adres magistra Bałuckiego
W książce telefonicznej znajdzie telefon do sekretariatu instytucji, w której pracuje Bałucki. Dostanie informację, że Bałucki jest obecnie w terenie i nie ma stałego dostępu do telefonu (to on dzwoni do instytucji, zwykle z ratusza). Sekretarka nie jest w stanie (albo nie chce) podać tego, gdzie Bałucki i jego ekipa nocują.
Witamy w czasach bez telefonów komórkowych.
-
Moja jedyne uwaga jest taka, ze na samym początku doca, co to go pisaliśmy, Magda zwinęła do domu jeszcze jak policjanci badali okolice domu Asi, wiec wgl jej tam nie bylo (dlatego dałam radę tak skutecznie ją olewać przez cały post XD )
-
Moja jedyne uwaga jest taka, ze na samym początku doca, co to go pisaliśmy, Magda zwinęła do domu jeszcze jak policjanci badali okolice domu Asi, wiec wgl jej tam nie bylo (dlatego dałam radę tak skutecznie ją olewać przez cały post XD )
-
@cai robimy jakiś wspólny dialog/scenkę czy tradycyjnie jak w czasach przed google docsami - tylko posty?
-
Wybywam od jutra na tydzień, to tym razem wygodniej mi będzie wrzucić tylko posta. Przy następnej okazji

-
Bardzo mi się podoba, że była ściepa na hajsiwo a mamy więcej niż potrzeba:P i to bez żółtaków Bochenka xD
-
Post poszedł, ze względu na wasze wyjazdy nie ustalam terminu odpisu. Mój kolejny odpis będzie wtedy, kiedy będę miał wasze posty.
-
zaczęłam doca ale pisze z komórki więc na pewno będą jakies bledy i niedociągnięcia.
no ale costam ruszylam -
Jakiego doca?
-
Nami założyła X kolejek temu doca:
https://docs.google.com/document/d/1N2yCymRqKAisbwuIzO-n92fq_H5OY5hPnToRtXfRMNo/edit?tab=t.0
Cześć! Wygląda na to, że jesteś zainteresowany tą rozmową, ale nie masz jeszcze konta.
Masz dość przewijania tych samych postów za każdą wizytą? Po zarejestrowaniu konta zawsze wrócisz dokładnie do tego samego miejsca, w którym byłeś wcześniej, możesz wtedy również wybrać opcję otrzymywania powiadomień nowych odpowiedziach (e-mailem lub powiadomieniem push). Będziesz też mógł zapisywać zakładki i głosować na posty, aby okazać uznanie innym członkom społeczności.
Z Twoją pomocą tez post mógłby być nawet lepszy 💗
Zarejestruj się Zaloguj się