Serce tajgi [Zew Cthulhu] - komentarze
-
@ketharian to co wolisz pisać na Docu/disc i pozniej jedna wiadomość? Czy jak?
-
-
Drogi mistrzu
pozwolę sobie przypomnieć że Madame dalej się zachowuje, jakby Eleonara jej niczego nie powiedziała 
-
Drogi mistrzu
pozwolę sobie przypomnieć że Madame dalej się zachowuje, jakby Eleonara jej niczego nie powiedziała 
@Kaworu wiem, wiem, przepraszam
trochę nie mam czasu ostatnio. Do piątku powinienem się z tym uporać -
Okej
ja chyba poczekam z moim postem na odpowiedź Madame, bo to w sumie ważne jest 
-
Walter opanował się pokusie posiadania maski. Jeśli chodzi o pytania jakie zadałem Violet to nie oczekuje ogromu wiedzy na temat Yetiego i Kazuo zadowolę się wszystkim co dostanę.
Chciałbym też wiedzieć jaka jest mniej więcej pora, bo chciałbym już wychodzić z przyjęcia. -
Walter opanował się pokusie posiadania maski. Jeśli chodzi o pytania jakie zadałem Violet to nie oczekuje ogromu wiedzy na temat Yetiego i Kazuo zadowolę się wszystkim co dostanę.
Chciałbym też wiedzieć jaka jest mniej więcej pora, bo chciałbym już wychodzić z przyjęcia.@Cygan pewnie dość późno, ale ja i tak dorzucę tam coś, co was będzie już powoli wyciągać z przyjęcia
-
-
PS. Madame jest w tym momencie w takim stanie, że pewnie nawet nie zwróci uwagi na to, że Violet wyjdzie w masce. Nie żebym wam to sugerował, ale mówię, że jakbyście chcieli zabrać maskę, to nie jest to niemożliwe.
-
@lubesz , aby nie przeciągać wspólnej sceny w klubie, wrzuciłem swoją część jako normalnego posta i zamknąłem plik doca. Możesz spokojnie napisać reakcję Rena na przybycie Johna oraz jego sugestię na powrót do hotelu we własnym poście. Jeśli adwokat zdecyduje się wrócić razem z Carterem, możesz też od razu napisać scenę w której traper będzie w milczącym skupieniu słuchać opowieści Rena o tym jak spędził on dzień na mieście i czego zdołał się dowiedzieć.
-
Hej.
Mam bardzo zlą wiadomość. Wczoraj w nocy mój ojciec umarł na zawał serca. jak możecie isę domyślić, było to bardzo niespodziewane. Postaram się odpisywać w tym tygodniu, ale muszę przerobić emocjonalnie i intelektualnie to, co się wydarzyło.
Dziękuję z góry za Wasze zrozumienie.
-
Hej.
Mam bardzo zlą wiadomość. Wczoraj w nocy mój ojciec umarł na zawał serca. jak możecie isę domyślić, było to bardzo niespodziewane. Postaram się odpisywać w tym tygodniu, ale muszę przerobić emocjonalnie i intelektualnie to, co się wydarzyło.
Dziękuję z góry za Wasze zrozumienie.
@Kaworu Współczuję
🫂 -
Dorzuciłem dodatkowy post fabularny, w którym John odprowadza podpitego Rena do hotelu, gdzie - w domyśle - przekazuje go w ręce samego profesora. Jeśli reszta ekipy nadal jest na imprezie w domu anteopolożki, Carter położy Rena spać i będzie czekał na resztę w hali z fajeczką w dłoni.
-
O, dobrze, to zrobię odpis już w hotelu, myślałem że się spotkacie w drodze. Ale tak też jest spoko
-
Jeśli mogę coś doradzić, najlepiej z punktu biegu fabuły byłoby chyba przenieść teraz akcję do momentu, kiedy profesor Chance - już po rozmowie w cztery oczy z Renem - zbiera w pokoju resztę członków ekspedycji i przedstawia im informacje zdobyte przez adwokata. W następstwie tej prezentacji mielibyśmy możliwość przejścia do sceny wyjazdu z Kraju Kwitnącej Wiśni, bo nie ukrywam, Syberia nas wzywa!
-
Tak, mnie też ta Japonia już męczy, spędziliśmy tu zdecydowanie za dużo czasu
-
@cygan Jako inżynier doceniam, że Walter chce wysłać Violet na studia. Nie spodziewałam się tego, tworząc niezbyt rozgarniętą postać

-
Hej ludki.
Jestem już po pogrzebie ojca, życia powoli wraca do normy. Postaram się odpisać w sesji dziś lub jutro, okej?
Trzymajcie się ciepło
Kaworu
Cześć! Wygląda na to, że jesteś zainteresowany tą rozmową, ale nie masz jeszcze konta.
Masz dość przewijania tych samych postów za każdą wizytą? Po zarejestrowaniu konta zawsze wrócisz dokładnie do tego samego miejsca, w którym byłeś wcześniej, możesz wtedy również wybrać opcję otrzymywania powiadomień nowych odpowiedziach (e-mailem lub powiadomieniem push). Będziesz też mógł zapisywać zakładki i głosować na posty, aby okazać uznanie innym członkom społeczności.
Z Twoją pomocą tez post mógłby być nawet lepszy 💗
Zarejestruj się Zaloguj się