Ketharian jako
Soulkiller
Mistrz Gry
JohnyTRS jako
Hartley „Mack” Mackinaw
Gladin jako
HiFi
GreK jako
Raze „Switch” More
Wilczy jako
Houston „Dingo” Dawn
Marrrt jako
Shawn „Frog” Camara
Nanatar jako
Artemida „Brazil” Torquemada
Panel sesji wdrożony.Proszę zapoznać się z tym tematem.
Syreni Śpiew Neonów - NoiseFeed
Materiały
3
Uczestników
31
Wyświetlenia
-
NoiseFeed Switch ktoś w pobliżu 10tki? Frog? Dingo? Potrzebuję coś sprawdzić. Mack? Gdzie pedałujesz? Frog Koło Alexander. I wracam na hajzę. Co chcesz z 10tki? Switch Frog, słuchaj uważnie. Shiva, znajoma mojego kontaktu, mieszka w Megabloku 10, mieszkanie 877. Nie daje znaku życia od kilku dni. Każdy kurier, którego tam wysłano, przepadał jak gówno w rynsztoku po burzy. Dosłownie. Frog Brzmi jak dobre miejsce na randkę w ciemno. Switch Zamówiłem tam Wock’n’Shock – trzy zestawy. Ale dodałem coś ekstra – środek przeczyszczający klasy med. Możesz przejąć dostawę od kuriera, jeśli chcesz zagrać listonosza… Albo poczekać, aż zadziała i wejść pod pretekstem cieknącej łazienki, gazu, czegokolwiek. Jak się dostaniesz, rozejrzyj się. Sprawdź, czy jest w mieszkaniu i czy oddycha. Jak będzie okazja to ją wyprowadź. Ale nie ryzykuj. Na tym etapie chcemy wiedzieć na czym stoimy. Frog Głucho pod 877. Od 3 dni nikogo tam nie widziano. I zioła nie czuć. A pono zawsze czuć jak laska w domu siedzi. HiFi by mi się zdał. Albo mogę poszukać działającego czujnika i alarm przeciwpożarowy odpalić. To powinno zdjąć centralne blokady. A z zamkiem bym sobie chyba poradził. Ale nie wiem. Co robić? HiFi Żaba, uważaj na plecy. Jak zamknięte i nikt nie otwiera, a każdy kurier znika... Żaba, zadekuj się gdzieś. Bryknę się do ciebie. Switch Kontakt z Shivą wymagany najpóźniej do jutra rana. Jakieś pomysły na wejście? Cieknąca rura, kontrola instalacji... Frog, jak to widzisz? Ograniczaj ryzyko. Frog HiFi przyszedł. Jedziemy z WŁM. HiFi Raze, jak mamy mieć pewność, że ją namierzymy to daj nam fotkę tej lali. I jak laska się nazywa. Shiva. Shiva co? Kto to jest? Dingo Yo,Switch masz jeszcze swoje wtyki w MedCenter? bo będzie sparwa sprawa bardziej prywatna HiFi Switch, co z tymi fotami? Nie wchodziliśmy na chatę, ale mamy cynk, gdzie panna się dekuje, gdy wchodzi w sieć. Mam namiar na Ferguson. Sprawa robi się bardziej skomplikowana. Wisisz Frogowi dwudziestaka. To na pewno znajoma twego kontaktu? Wiesz to na pewno? Za lalą chodził jakiś meks/latino, łańcuch Valentino. Że znajomek od ziomka z Heywood. Czaisz coś z tego? Poszedł za nią wczoraj podobno na Ferguson. Możemy sprawdzić mieszkanie albo iść na Ferguson, ale to już jest więcej, niż drobna przysługa. Artemida Co wy tam odpierdalacie? Zaraz będę w kwadracie, wbijajcie. Switch ma sucz, ja mam klucz, wy macie mnie bo byście wymarli, jak szczury, jak gnat z kabury zamiera, jak jaj nie ma. Nie śpiesz się Raze, chłopaki obiecali mi masaż, a jestem nieco spięta po siłce. Jestem przy ekranie. Ktoś potrzebuje supportu? Switch @Hi-Fi wysłać ci jeszcze jej dane biometryczne i numer bio-SIG? Jak tam będziesz sterczeć jak chuj w żeńskiej łaźni to się ktoś do was przypierdoli. 500e$ samo się nie zarobi. Jasne @Dingo. Zależy co trzeba. Nawijaj. Zobaczę co da się ukręcić. @Hi-Fi 500e$ to chyba nie jest stawka za drobną przysługę? Odpuśćcie mieszkanie. Stawiam, że jest w magazynie. Switch: @Brazil możesz sprawdzić nie zostawiając śladów powiązania Magadon Incorporated, Pentex United, Endron International ? Dingo muszę znaleźć dawną przyjaciółkę jest od kilku miesięcy w NC może nie chcieć, żeby ją znaleźć mam drzazgę z danymi medycznymi pewnie była u jakiegoś rippera został jakiś ślad mam trochę kasy, jak trzeba będzie gdzieś posmarować czy coś HiFi @Switch, jesteśmy przy magazynie. Ma aktywne systemy obronne niezłego kalibru. Załatwiły tego Valentino. Jak chcesz, to możemy wysłać ci fotkę. @Switch @Brazil macie jak załatwić dane na temat budynku? Wysyłam pinezkę . Poszukamy w razie czego innego wejścia, ale może dacie radę nas jakoś wesprzeć? Plany? Rzuty? Drogi ewakuacyjne? Dingo znaleźliśmy ją [Zdjęcie] Switch @Brazil: Sprawdź BlackVault. Otagowanie? Mam się martwić? Ogon? @All: Dobra robota chłopaki. Frog Wbijamy na balety do Edry. Czekać na ciebie Switch?? -
G Gladin odniósł się do tego tematu dnia
-
NoiseFeed HiFi, Leif HiFi @Leif Jakie masz plany na wieczór? Mam sprawę do obgadania. Może wpadniesz do nas? Leif Mam plany, ale mogę zmienić, stary. Co zabrać do picia? Będą jakieś laski czy tylko Brazia? -
NoiseFeed Frog, Deirdre Frog Chyba mam robotę. Tym razem nie zawalę.