Rozmowy o zbiórce na forum
-
@Gladin mówisz, masz

-
Ja tez. Backup. Ile wyjdzie na łebka tyle wyjdzie.
-
Zapłacę, pewnie. Weźmy co lepsze, jak jest wybór, zbierzemy pewnie bez problemu

-
You have my coins.
Lepsza opcja. -
Nie lepiej co rok zakładać zrzutkę na zrzutka.pl? Tam nie ma prowizji.
-
@Marika napisał w Rozmowy o zbiórce na forum:
Nie lepiej co rok zakładać zrzutkę na zrzutka.pl? Tam nie ma prowizji.
Myślałem o tym, jest to wciąż na tapecie. Jedyne powstrzymują mnie kwestie podatkowe oraz jednak trochę inny profil, zrzutka targetuje częściej działania charytatywne.
-
To raczej pomagam.pl. Zrzutka ma w opisie:
Na co chcesz
Potrzeba, projekt, a może prezent? U nas nie ma złych pomysłów! Na Zrzutka.pl możesz zbierać na dowolny cel! -
Na co chcesz
Potrzeba, projekt, a może prezent? U nas nie ma złych pomysłów! Na Zrzutka.pl możesz zbierać na dowolny cel!@Marika napisał w Rozmowy o zbiórce na forum:
Na co chcesz
Potrzeba, projekt, a może prezent? U nas nie ma złych pomysłów! Na Zrzutka.pl możesz zbierać na dowolny cel!Oczywiście, że możesz. Ale przejrzyj typowe ogłoszenia. No i kwestia podatkowa, patronite przez ciągłość daje dokumenty zapewniające, że w ramach 5 lat nie przekroczyło się limitu darowizn. W przypadku innych stron nie jest to tak oczywiste.
-
Ładnie to idzie, sam optowałem za postawieniem nowego forum i opuszczenie tonącego LI. Byłbym świnia gdybym się nie dołożył. Poęćdzięsiątaka ode mnie macie. Tylko dajcie znać gdzie i jak.
Może sondę by dokleić gdzie każdy kliknie ile zamierza dorzucić. Będzie lepiej widać na ile można mniej więcej liczyć.
-
Na razie nie widzę potrzeby sondy, mniej-więcej widzę wypowiedzi w tym temacie (no i trzeba szachu-machu z tematem robić bo sondy dołożyć się nie da). To tylko rozmowa z wami na razie chociażby o formach zbiórki i rozeznania się.