Przejdź do treści
  • Kategorie
  • Ostatnie
  • Tagi
  • Popularne
  • Świat
  • Użytkownicy
  • Grupy
Skórki
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Domyślna (Cyborg)
  • Brak skórki
Zwiń
  1. Start
  2. Sesje inne
  3. Rozgrywka
  4. [Monster of Week] Kraina zmierzchu
Kraina zmierzchu
slann22S
slann22 jako
slann22
Mistrz Gry

Panel sesji wdrożony.Proszę zapoznać się z tym tematem.

[Monster of Week] Kraina zmierzchu

Zaplanowany Przypięty Zablokowany Przeniesiony Rozgrywka
63 Posty 4 Uczestników 598 Wyświetlenia 1 Obserwuje
  • Najpierw najstarsze
  • Najpierw najnowsze
  • Najwięcej głosów
Odpowiedz
  • Odpowiedz, zakładając nowy temat
Zaloguj się, aby odpowiedzieć
Ten temat został usunięty. Mogą go zobaczyć tylko użytkownicy upoważnieni do zarządzania tematami.
  • BrilchanB Niedostępny
    BrilchanB Niedostępny
    Brilchan
    napisał(a) ostatnio edytowany przez

Sebastian pokiwał głową //- Chyba widziałem taki film ktoś sprzedał waszą historię do Hollywood ? Zresztą nieważne macie Panie może jakieś laboratorium gdzie można by sprawdzić co to za proszek i czy to on był przyczyną tej nieszczęśliwej wpadki ? Bo jeżeli to dopalacz to będziemy szukać dalej... Chyba że ty szefowo masz jakieś magiczny mikroskop o którym nie wiem ? - Ostatnią część pytania skierował do Honoraty.

Po chwili palną się otwartą dłonią w czoło // - Adam szefuniu czy mógłbyś niuchnąć ten proszek ? Pachnie może magią ? Byśmy wiedzieli na czym się skupić proszę wybaczcie mi jeżeli coś co powiedziałem jest obraźliwe nie mam magii nie chce nikogo urazić tylko iskrę i wiedzę o kulturze masowej mogę pożyczyć te książki ? - Zapytał Panią Janinę wskazując na "złotą gałąź" i "Objawienia Glaakiego". // - Zwrócę w dobrym stanie chcę się upewnić czy, coś tam jest co może pomóc w naszym śledztwie - Po części, było to prawdą chciał być dobrym Strażnikiem ale skończyły mu się książki do czytania i chciał skorzystać z okazji żeby mieć coś do poduszki.

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
    0
    • GurenG Niedostępny
      GurenG Niedostępny
      Guren
      napisał(a) ostatnio edytowany przez Guren

Honorata pokiwała głową do Janinki:
      -Czyli u was magia zaistnieje tylko w linii żeńskiej- czy to krwi czy duchowym, ale jednak kobiet. To musiała być trudna sytuacja dla niego. Ale myślę, że trzeba by sprawdzić tamta kwiaciarnie

Sebastianie, ty z nas najlepiej znasz się na chemii... używkowej. Możesz spróbować, ale lepiej pozostań w zasięgu Adama gdyby skutki okazały się... przeciązająceg. I tak zostawcie mi na tyle, żebym mogła sprawdzić na sprzęcie po cioci Jadwidze. Jej sprzęt jest raczej magiczny i wiele sprzed rozpowszechnienia się elektryczności, ale... zobaczymy czy da radę na skali mikro. Książki i inne bliskie sprzęty też mogą się przydać do wyśledzenia gdzie Piotr mógł bywać przed swoją śmiercią.

0
      • BrilchanB Niedostępny
        BrilchanB Niedostępny
        Brilchan
        napisał(a) ostatnio edytowany przez

// - Z całym szacunkiem Szefowo ale wolę nie próbować to tylko na filmach gliniarze próbują na język czy to koka czy proszek do pieczenia a ja się pytam co by było jakby to była cykuta czy inny cyjanek ? Skoro po szanownej Babce nieboszczce macie sprzęt, do testów to zabieramy do testów w ostateczności mogę robić za królika doświadczalnego ale wolałbym najpierw sprawdzić jakimś wichajstrem alchemicznym.

0
        Odpowiedz
        • Odpowiedz, zakładając nowy temat
        Zaloguj się, aby odpowiedzieć
        • Najpierw najstarsze
        • Najpierw najnowsze
        • Najwięcej głosów

• Zaloguj się

• Nie masz konta? Zarejestruj się

• Aby wyszukiwać zaloguj się lub zarejestruj.