Panel sesji wdrożony.Proszę zapoznać się z tym tematem.
[Horror] Gruzy przeszłości - komentarze i materiały
-
Coś cienko z odpisami, a ja tak sobie czekam, bo myślałam, że może się podczepię do czyjegoś odpisu i teraz mam wrażenie, że poza mną, to inni czekają na to samo

Czy ja mogę sobie używać NPCów? Nikt się nie obrazi za specjalnie jeśli np sobie dialog krótki z kimś zrobię? Bo swoich NPCów nie boję się używać, ale nie chcę po prostu zepsuć komuś wizji NPCa, jeśli miał na niego jakieś plany (myślę o Arku S. )
-
A to mamy odpisywać? Myślałem, że to kolejka dla Krzycha jest
Eeee, jak by tu ładnie ubrać w słowa "idem". -
Kontynuować! Nie nazwałbym tej sytuacji kwasem, a raczej typowym miscommunication - ja tak to widzę. Mam nadzieję, że uda się rozwiązać i dogadać, ale chyba oboje musicie jaśniej komunikować sobie rzeczy XD Wydaje mi się, że billie miała na myśli łajanie jej (graczki), nie postaci - Asi

Skoro ten post jest głównie Krzyśkowy, to czy zatem będzie to okej, żeby odpuścić tę kolejkę jeśli się nie jest Krzyśkiem i jeśli ktoś czuje, że nie ma nic szczególnego do dodania?
Tak, mówię o sobie. Jasne, mogę dorzucić kolejną stronę A4 przemyśleń i wodolejstwa, ale widzę to bardziej jako turę dla Krzyśka + Ariadny i Adama, żeby nadgonić akcję 
Chyba że ktoś będzie chciał dialogować, to oczywiście mogę wtedy dołączyć.
napisał w [Horror] Gruzy przeszłości - komentarze i materiały:
Skoro ten post jest głównie Krzyśkowy, to czy zatem będzie to okej, żeby odpuścić tę kolejkę jeśli się nie jest Krzyśkiem i jeśli ktoś czuje, że nie ma nic szczególnego do dodania? Tak, mówię o sobie. Jasne, mogę dorzucić kolejną stronę A4 przemyśleń i wodolejstwa, ale widzę to bardziej jako turę dla Krzyśka + Ariadny i Adama, żeby nadgonić akcję
No ja odpuściłem tę kolejkę, uznając, że jest to ok.
-
A, takie buty

E: Moje edycje w poście to poprawa literówek.
-
Coś cienko z odpisami, a ja tak sobie czekam, bo myślałam, że może się podczepię do czyjegoś odpisu i teraz mam wrażenie, że poza mną, to inni czekają na to samo

Czy ja mogę sobie używać NPCów? Nikt się nie obrazi za specjalnie jeśli np sobie dialog krótki z kimś zrobię? Bo swoich NPCów nie boję się używać, ale nie chcę po prostu zepsuć komuś wizji NPCa, jeśli miał na niego jakieś plany (myślę o Arku S. )
W granicach rozsądku. Takie dialogi są OK. Gdyby to był dialog z osobą dorosłą - nauczycielem lub kimś innym, kto nie jest członkiem waszej rodziny - to miałbym obiekcje.
Eeee, jak by tu ładnie ubrać w słowa "idem".Odpis był dla wszystkich, ale dla Krzysztofa miałem specjalną "mini scenkę". Nie napisałem tego jasno, ale dałem wam tutaj miejsce na ewentualne dialogi jako kontynuację waszych planów "swobodnego zwiedzania zamku".
I nie, nie musisz odpisywać - nie ganię za brakujące posty - jestem świadomy, że w takich momentach, gdzie w sumie nic się nie dzieje, trudno jest coś sensownego napisać.
A mój odpis właśnie powstaje.
-
W granicach rozsądku. Takie dialogi są OK. Gdyby to był dialog z osobą dorosłą - nauczycielem lub kimś innym, kto nie jest członkiem waszej rodziny - to miałbym obiekcje.
Eeee, jak by tu ładnie ubrać w słowa "idem".Odpis był dla wszystkich, ale dla Krzysztofa miałem specjalną "mini scenkę". Nie napisałem tego jasno, ale dałem wam tutaj miejsce na ewentualne dialogi jako kontynuację waszych planów "swobodnego zwiedzania zamku".
I nie, nie musisz odpisywać - nie ganię za brakujące posty - jestem świadomy, że w takich momentach, gdzie w sumie nic się nie dzieje, trudno jest coś sensownego napisać.
A mój odpis właśnie powstaje.
@JohnyTRS napisał w [Horror] Gruzy przeszłości - komentarze i materiały:
zdecydowanie miałam na myśli NPCów uczniów, nie odważyłabym się z nauczycielem

czyli jest gicik? -
Jest git.
EDIT:
Post poszedł, coś się dzieje. Pojawiła się też (dla niektórych graczy) stara "znajoma".
Termin do przyszłego wtorku, 3 marca.
-
-
Tak, usunęła konto. Brilchan chorował o czym pisał, chociaz ostatnio w innych sesjach się udzielał. Billie od momentu „kwasu” ograniczyła swoją aktywność na forum (aka zniknela, była chyba tylko raz). To na tyle moich stalkerskich wnioskow.
-
Ze strony Obsługi dodam, że faktycznie jedna userka skasowała swoje konto, ale ponieważ nie poinformowała o definitywnym odejściu z sesji MG ani też nie pożegnała się z resztą graczy (czego oczekiwalibyśmy bazując na najbardziej podstawowym poziomie netykiety), osobiście podejrzewam, że majstrując w nie do końca znanych sobie ustawieniach konta niechcący kliknęła w „usuń” i teraz nie wie jak wrócić. Trzymam za nią kciuki !
-
Tak, usunęła konto. Brilchan chorował o czym pisał, chociaz ostatnio w innych sesjach się udzielał. Billie od momentu „kwasu” ograniczyła swoją aktywność na forum (aka zniknela, była chyba tylko raz). To na tyle moich stalkerskich wnioskow.
@Pan-Elf no tez to zauważyłam, ale sama obserwacja to żadna informacja
a Brilchana ciagle jakies posty nowe mi się wyświetlają. Ale nie tutaj 
-
@Pan-Elf no tez to zauważyłam, ale sama obserwacja to żadna informacja
a Brilchana ciagle jakies posty nowe mi się wyświetlają. Ale nie tutaj 
@Nami napisał w [Horror] Gruzy przeszłości - komentarze i materiały:
Brilchana ciagle jakies posty nowe mi się wyświetlają. Ale nie tutaj
Może wywołany do tablicy sam coś nam na ten temat powie
@brilchan -
Też jestem świadomy tych wydarzeń.
-
Pracuje nad postem i do tej sesji kaszel mnie dalej męczy planuje wizytę u lekarza ale staram się wrócić do aktywności na forum po prostu posty w tej sesji są długie i na razie nie dałem rady przejrzeć wszystkiego co się działo jak mnie nie było te posty co dałem w innych sesjach są bardzo krótkie 4 zdania na krzyż a w tej sesji dużo tekstu jest. W bramie też dużo tekstu ale mogę omijać to co nie tyczy mojej postaci
Jutro postaram się przebić przez tekst i dać odpis podoba mi się ta sesja i wolałbym z niej nie rezygnować na pewno postaram się niedługo coś wrzucić.
-
No to super, w takim razie się cieszę

To zdrowiej
-
Zaliczyłem opóźnienie, post będzie dopiero jutro.
-
Post poszedł, prosiłbym o odpisy do następnego czwartku, 12 marca.
Wycieczka się zakończyła, stoicie przed zamkiem (albo w innym miejscu)? Bo wiem, że planowaliście się wymknąć. Więc być może ktoś z was "zgubił się" w zamku w czasie odwrotu. Co robicie? Kolejny obowiązkowy punkt programu to dopiero jutrzejsza szkoła, wasze postacie są wolne (dyskoteka nie jest obowiązkowa). Jeżeli chcieliście się odłączyć od wycieczki przed wyjściem z zamku, to poproszę o rzut na skradanie się, wystarczy 1 sukces.
Pytania?
-
Post poszedł, prosiłbym o odpisy do następnego czwartku, 12 marca.
Wycieczka się zakończyła, stoicie przed zamkiem (albo w innym miejscu)? Bo wiem, że planowaliście się wymknąć. Więc być może ktoś z was "zgubił się" w zamku w czasie odwrotu. Co robicie? Kolejny obowiązkowy punkt programu to dopiero jutrzejsza szkoła, wasze postacie są wolne (dyskoteka nie jest obowiązkowa). Jeżeli chcieliście się odłączyć od wycieczki przed wyjściem z zamku, to poproszę o rzut na skradanie się, wystarczy 1 sukces.
Pytania?
Pytania?
Czy imprezę mamy sobie odegrać/opisać sami i zakończyć posty w tej turze na kolejnym dniu?
-
Pytania?
Czy imprezę mamy sobie odegrać/opisać sami i zakończyć posty w tej turze na kolejnym dniu?
@Pan-Elf napisał w [Horror] Gruzy przeszłości - komentarze i materiały:
Pytania?
Podpinam się
Czy będzie jeszcze post imprezowy na dyskotece przez ciebie rozpoczęty, czy mamy zrobić przeskok i sobie opisywać aż do jutrzejszego poranka?W którym momencie post zakończyć?
-
Jeżeli tam będziecie, to mój post się pojawi. I coś napiszę. A jeżeli ktoś planuje kręcić się w zamku, to też chcę być w to zamieszany.
A ogólnie jak daleko możecie pociągnąć akcje waszych postaci? Maksymalnie do wieczora, nocy tego samego dnia, czyli sesyjnego poniedziałku. Proszę "nie tykać" wtorku.