[Horror] Gruzy przeszłości - komentarze i materiały
-
@Brilchan napisał w [Horror] Gruzy przeszłości:
Może spróbujemy jakieś rzut na to czy mu to jakoś wyjdzie ? Może tym razem mi wyjdzie a jak nie to też będzie śmiesznie
W takim razie rzuć na Majsterkowanie, z modyfikatorem -1 za stan (czyli rzucasz jedną kostką mniej).
-
@JohnyTRS napisał w [Horror] Gruzy przeszłości - komentarze i materiały:
W takim razie rzuć na Majsterkowanie, z modyfikatorem -1 za stan (czyli rzucasz jedną kostką mniej).
To na majsterkowanie chyba mam 1 kostkę tylko bo nie mam w umiejkach ? Miałem nadzieje że na urok bo tam mam 3 kostki
(żeby sprzedać że jest pewny siebie mimo że strój kretyński xD) ale spox majsterkowanie ma sens bo próbuje coś nowego zrobić -
Wyszło 6! Bo tech mam 2 w KP ale przez stan z poprzedniej porażki rzucam jedną kostką i wyskoczyło 6 to chyba sukces ? link do rzutu
-
Tak, to jest sukces.
-
bosko to Adam ma bordo garnitur w zielone ciapki xD tu wstawić muzyczkę uzyskania przedmiotu z Zeldy
W podręczniku jest żeby dopisać item +1 przy sukcesie czyli szalony garnitur +1 do szpanerstwa ? XD a tak na serio to charm chyba by pasował ? W każdym razie Adam pójdzie w tym nowym szalonym garniaku do klubu

Ten garnitur kojarzy mi się z Horrific Necktie z Disco Elysium :lol:
-
A tak szczerze, jak na rok 1997, to z czym powinien mi się skojarzyć?
-
@Nami napisał w [Horror] Gruzy przeszłości - komentarze i materiały:
A tak szczerze, jak na rok 1997, to z czym powinien mi się skojarzyć?
Mi się kojarzy z rymowanką "ruda krowa w kropki bordo gryzła trawę kręcąc mordą"

Zaraz dolepie rzut do posta
-
Doklejone ostatnio przeglądałem YT w ramach inspiracji może coś z tych linków ci pomoże @nami ?
Polskie media i reportarze z lat 90tych playlista
Polski Iceberg lat 90tych część 1
Ogólnie TV z kartonu ma parę fajnych Icebergów które mogą się przydać w sesji np o starym polskim necie chociaż trzeba sobie wybierać bo większość z 2000's
-
Małe opóźnienie z mojej strony, post będzie dopiero jutro. Powód: W sumie to moje lenistwo.
-
Spox czasami trzeba zregenerować się nie jesteśmy jakimiś maszynami żeby siedzieć i stukać posty z przerwą na kupę i siku
to ma być hobby i przyjemność 
-
Post w końcu poszedł, termin do poniedziałku, 6 kwietnia. Pytanie ze względu na Wielkanoc wypadające w przyszły weekend: Czy ten termin wam pasuje, czy lepiej wydłużyć?
-
Mi jak najbardziej odpowiada
-
Ja nie świętuje ale szanuje że inni świętują więc dostosuje się do potrzeb większości
-
Mi pasuje.
-
Mistrzu mogę jakieś rzut na wygłupy wziąć dostać ? Tz coś w stylu Class Clown żeby świadomie się z siebie śmiać i robić z siebie żart zamiast być zjechanym zaraz wrzucę fabularną część ale to chyba byłoby Serce (Heart ) ? Oczywiście tylko na głos myślę ty decydujesz
-
Co do twojego rzutu to się waham. Masz przed sobą bandę dresów, którym... no nie podobasz się. I jest ich kilku.
Rzuć sobie na Serca + Urok, garnitur da ci +1, ale pamiętaj że nadal masz stan z zamku (-1). Komplikacja: Jako że jest ich kilku, potrzebujesz 2 sukcesy.
Jeżeli test się powiedzie, to pośmieją się z ciebie i nie będą dalej zaczepiać ani robić później problemów.
Jeżeli test się nie powiedzie, to...Jeszcze nie wiem co.
[
] -
Aż do następnego tygodnia (z zapasem aż do wtorku) będę niedostępny na forum.
-
Planowałem dzisiaj napisać swój odpis, ale chyba nie dam rady. Będzie w poniedziałek.
-
Co do twojego rzutu to się waham. Masz przed sobą bandę dresów, którym... no nie podobasz się. I jest ich kilku.
Rzuć sobie na Serca + Urok, garnitur da ci +1, ale pamiętaj że nadal masz stan z zamku (-1). Komplikacja: Jako że jest ich kilku, potrzebujesz 2 sukcesy.
Jeżeli test się powiedzie, to pośmieją się z ciebie i nie będą dalej zaczepiać ani robić później problemów.
[
]@JohnyTRS napisał w [Horror] Gruzy przeszłości - komentarze i materiały:
[
]Zaraz podliczę i rzucę jeżeli wolisz żeby spuścili mu manto bez rzutu to też bym zaakceptował jako logiczne choć w sumie kto by bił dzieciaka szefa lokalnych glin ? Jak rzut nie wyjdzie to się Adam będzie tym bronił xD
Nie chce zapeszać ale pule ma dużą serce ma 5, urok 3 plus z ganitura i minus z zamku się zerują więc rzucam 8k6 zaraz znajdę rolkę.
-
Uuuu chyba jednak spuszczą mu manto link do rzutu https://orokos.com/roll/1070375
Wyszło 8d6=5, 1, 3, 1, 1, 2, 1, 3]Jak rozumiem sukces to 6tki a musiałbym mieć co najmniej dwie szóstki żeby zdać test ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się