Panel sesji wdrożony.Proszę zapoznać się z tym tematem.
[Horror] Gruzy przeszłości - komentarze i materiały
-
Dałem szybkiego posta moją jako gracza teorią byłoby że Niemiec jest jakimś wampirem czy innym psionem ale pomyślałem o tym, jaką obsesje lata 90te miały na straszenie dzieci narkotykami twierdząc że dillerzy będą rozdawać dragi pod szkołą i trzeba będzie na każdym rogu odpędzać się od darmowych narkotyków to pomyślał sobie że Niemiec mu coś wstrzyknął xD
-
Uśmiałem się z tego buraczkowego
zaraz dam jak człowiek burak ruszy na dyskotekę żeby cała klasa była w jednym miejscu była i czas się wyrównał 
-

Tu przybliżony kolor, jak to wygląda.
-
Spox dałem posta ? Mam nadzieje że nie przesadzam ze światostworzeniem z tą zieloną farbą ? Jakby co mogę skasować po prostu wydawało mi się że zielone ciapki będą śmiesznie wyglądać z tym kolorem
jakbym z czymś przeginał to mówcie nie obrażę się i mogę przyhamować xDSwoją drogą nie wiedziałem że system tales from the loop powstał żeby premiować serial nominowany do nagród Emmy
Potrzebuje zainstalować worda 2007 bo Libre Office mi w ogóle nie poprawia gramatyki zaraz rzucę
-
@Brilchan napisał w [Horror] Gruzy przeszłości:
Może spróbujemy jakieś rzut na to czy mu to jakoś wyjdzie ? Może tym razem mi wyjdzie a jak nie to też będzie śmiesznie
W takim razie rzuć na Majsterkowanie, z modyfikatorem -1 za stan (czyli rzucasz jedną kostką mniej).
-
@JohnyTRS napisał w [Horror] Gruzy przeszłości - komentarze i materiały:
W takim razie rzuć na Majsterkowanie, z modyfikatorem -1 za stan (czyli rzucasz jedną kostką mniej).
To na majsterkowanie chyba mam 1 kostkę tylko bo nie mam w umiejkach ? Miałem nadzieje że na urok bo tam mam 3 kostki
(żeby sprzedać że jest pewny siebie mimo że strój kretyński xD) ale spox majsterkowanie ma sens bo próbuje coś nowego zrobić -
Wyszło 6! Bo tech mam 2 w KP ale przez stan z poprzedniej porażki rzucam jedną kostką i wyskoczyło 6 to chyba sukces ? link do rzutu
-
Tak, to jest sukces.
-
bosko to Adam ma bordo garnitur w zielone ciapki xD tu wstawić muzyczkę uzyskania przedmiotu z Zeldy
W podręczniku jest żeby dopisać item +1 przy sukcesie czyli szalony garnitur +1 do szpanerstwa ? XD a tak na serio to charm chyba by pasował ? W każdym razie Adam pójdzie w tym nowym szalonym garniaku do klubu

Ten garnitur kojarzy mi się z Horrific Necktie z Disco Elysium :lol:
-
@Nami napisał w [Horror] Gruzy przeszłości - komentarze i materiały:
A tak szczerze, jak na rok 1997, to z czym powinien mi się skojarzyć?
Mi się kojarzy z rymowanką "ruda krowa w kropki bordo gryzła trawę kręcąc mordą"

Zaraz dolepie rzut do posta
-
Doklejone ostatnio przeglądałem YT w ramach inspiracji może coś z tych linków ci pomoże @nami ?
Polskie media i reportarze z lat 90tych playlista
Polski Iceberg lat 90tych część 1
Ogólnie TV z kartonu ma parę fajnych Icebergów które mogą się przydać w sesji np o starym polskim necie chociaż trzeba sobie wybierać bo większość z 2000's
-
Małe opóźnienie z mojej strony, post będzie dopiero jutro. Powód: W sumie to moje lenistwo.
-
Spox czasami trzeba zregenerować się nie jesteśmy jakimiś maszynami żeby siedzieć i stukać posty z przerwą na kupę i siku
to ma być hobby i przyjemność 
-
Post w końcu poszedł, termin do poniedziałku, 6 kwietnia. Pytanie ze względu na Wielkanoc wypadające w przyszły weekend: Czy ten termin wam pasuje, czy lepiej wydłużyć?
-
Ja nie świętuje ale szanuje że inni świętują więc dostosuje się do potrzeb większości
-
Mi pasuje.
-
Mistrzu mogę jakieś rzut na wygłupy wziąć dostać ? Tz coś w stylu Class Clown żeby świadomie się z siebie śmiać i robić z siebie żart zamiast być zjechanym zaraz wrzucę fabularną część ale to chyba byłoby Serce (Heart ) ? Oczywiście tylko na głos myślę ty decydujesz
-
Co do twojego rzutu to się waham. Masz przed sobą bandę dresów, którym... no nie podobasz się. I jest ich kilku.
Rzuć sobie na Serca + Urok, garnitur da ci +1, ale pamiętaj że nadal masz stan z zamku (-1). Komplikacja: Jako że jest ich kilku, potrzebujesz 2 sukcesy.
Jeżeli test się powiedzie, to pośmieją się z ciebie i nie będą dalej zaczepiać ani robić później problemów.
Jeżeli test się nie powiedzie, to...Jeszcze nie wiem co.
[
]