Panel sesji wdrożony.Proszę zapoznać się z tym tematem.
[Horror] Gruzy przeszłości - komentarze i materiały
-
Doklejone ostatnio przeglądałem YT w ramach inspiracji może coś z tych linków ci pomoże @nami ?
Polskie media i reportarze z lat 90tych playlista
Polski Iceberg lat 90tych część 1
Ogólnie TV z kartonu ma parę fajnych Icebergów które mogą się przydać w sesji np o starym polskim necie chociaż trzeba sobie wybierać bo większość z 2000's
-
Małe opóźnienie z mojej strony, post będzie dopiero jutro. Powód: W sumie to moje lenistwo.
-
Post w końcu poszedł, termin do poniedziałku, 6 kwietnia. Pytanie ze względu na Wielkanoc wypadające w przyszły weekend: Czy ten termin wam pasuje, czy lepiej wydłużyć?
-
Mi pasuje.
-
Mistrzu mogę jakieś rzut na wygłupy wziąć dostać ? Tz coś w stylu Class Clown żeby świadomie się z siebie śmiać i robić z siebie żart zamiast być zjechanym zaraz wrzucę fabularną część ale to chyba byłoby Serce (Heart ) ? Oczywiście tylko na głos myślę ty decydujesz
-
Co do twojego rzutu to się waham. Masz przed sobą bandę dresów, którym... no nie podobasz się. I jest ich kilku.
Rzuć sobie na Serca + Urok, garnitur da ci +1, ale pamiętaj że nadal masz stan z zamku (-1). Komplikacja: Jako że jest ich kilku, potrzebujesz 2 sukcesy.
Jeżeli test się powiedzie, to pośmieją się z ciebie i nie będą dalej zaczepiać ani robić później problemów.
Jeżeli test się nie powiedzie, to...Jeszcze nie wiem co.
[
] -
Aż do następnego tygodnia (z zapasem aż do wtorku) będę niedostępny na forum.
-
Co do twojego rzutu to się waham. Masz przed sobą bandę dresów, którym... no nie podobasz się. I jest ich kilku.
Rzuć sobie na Serca + Urok, garnitur da ci +1, ale pamiętaj że nadal masz stan z zamku (-1). Komplikacja: Jako że jest ich kilku, potrzebujesz 2 sukcesy.
Jeżeli test się powiedzie, to pośmieją się z ciebie i nie będą dalej zaczepiać ani robić później problemów.
[
]@JohnyTRS napisał w [Horror] Gruzy przeszłości - komentarze i materiały:
[
]Zaraz podliczę i rzucę jeżeli wolisz żeby spuścili mu manto bez rzutu to też bym zaakceptował jako logiczne choć w sumie kto by bił dzieciaka szefa lokalnych glin ? Jak rzut nie wyjdzie to się Adam będzie tym bronił xD
Nie chce zapeszać ale pule ma dużą serce ma 5, urok 3 plus z ganitura i minus z zamku się zerują więc rzucam 8k6 zaraz znajdę rolkę.
-
Uuuu chyba jednak spuszczą mu manto link do rzutu https://orokos.com/roll/1070375
Wyszło 8d6=5, 1, 3, 1, 1, 2, 1, 3]Jak rozumiem sukces to 6tki a musiałbym mieć co najmniej dwie szóstki żeby zdać test ?
@Brilchan napisał w [Horror] Gruzy przeszłości - komentarze i materiały:
Jak rozumiem sukces to 6tki a musiałbym mieć co najmniej dwie szóstki żeby zdać test ?
Pamiętaj że możesz przerzucić ale musisz zaznaczyć kolejny stan. Masz dużo kości w puli więc jest szansa że tym razem trafisz w dwie szóstki

-
Hej, zapomniałam, że post do wczoraj (myślałam, że do dziś), zaraz coś wyskrobię

E: sorrki, sporo edytuję po wrzuceniu, bo w g-docu jakoś lepiej to wygląda, a tu mi się rozjeżdża, nie ma akapitów, jakie bym chciała itp,itd ;d
to ma być hobby i przyjemność 

może wgl nie trzeba, ale nawet jakby były 4 kostki, to i tak sukces za sukcesem, chyba będę nową ziomalką dresów i dołączą do mojego teamu