[Horror] Gruzy przeszłości - komentarze i materiały
-
Post w końcu poszedł, termin do poniedziałku, 6 kwietnia. Pytanie ze względu na Wielkanoc wypadające w przyszły weekend: Czy ten termin wam pasuje, czy lepiej wydłużyć?
-
Mi jak najbardziej odpowiada
-
Ja nie świętuje ale szanuje że inni świętują więc dostosuje się do potrzeb większości
-
Mi pasuje.
-
Mistrzu mogę jakieś rzut na wygłupy wziąć dostać ? Tz coś w stylu Class Clown żeby świadomie się z siebie śmiać i robić z siebie żart zamiast być zjechanym zaraz wrzucę fabularną część ale to chyba byłoby Serce (Heart ) ? Oczywiście tylko na głos myślę ty decydujesz
-
Co do twojego rzutu to się waham. Masz przed sobą bandę dresów, którym... no nie podobasz się. I jest ich kilku.
Rzuć sobie na Serca + Urok, garnitur da ci +1, ale pamiętaj że nadal masz stan z zamku (-1). Komplikacja: Jako że jest ich kilku, potrzebujesz 2 sukcesy.
Jeżeli test się powiedzie, to pośmieją się z ciebie i nie będą dalej zaczepiać ani robić później problemów.
Jeżeli test się nie powiedzie, to...Jeszcze nie wiem co.
[
] -
Aż do następnego tygodnia (z zapasem aż do wtorku) będę niedostępny na forum.
-
Planowałem dzisiaj napisać swój odpis, ale chyba nie dam rady. Będzie w poniedziałek.
-
Co do twojego rzutu to się waham. Masz przed sobą bandę dresów, którym... no nie podobasz się. I jest ich kilku.
Rzuć sobie na Serca + Urok, garnitur da ci +1, ale pamiętaj że nadal masz stan z zamku (-1). Komplikacja: Jako że jest ich kilku, potrzebujesz 2 sukcesy.
Jeżeli test się powiedzie, to pośmieją się z ciebie i nie będą dalej zaczepiać ani robić później problemów.
[
]@JohnyTRS napisał w [Horror] Gruzy przeszłości - komentarze i materiały:
[
]Zaraz podliczę i rzucę jeżeli wolisz żeby spuścili mu manto bez rzutu to też bym zaakceptował jako logiczne choć w sumie kto by bił dzieciaka szefa lokalnych glin ? Jak rzut nie wyjdzie to się Adam będzie tym bronił xD
Nie chce zapeszać ale pule ma dużą serce ma 5, urok 3 plus z ganitura i minus z zamku się zerują więc rzucam 8k6 zaraz znajdę rolkę.
-
Uuuu chyba jednak spuszczą mu manto link do rzutu https://orokos.com/roll/1070375
Wyszło 8d6=5, 1, 3, 1, 1, 2, 1, 3]Jak rozumiem sukces to 6tki a musiałbym mieć co najmniej dwie szóstki żeby zdać test ?
-
Uuuu chyba jednak spuszczą mu manto link do rzutu https://orokos.com/roll/1070375
Wyszło 8d6=5, 1, 3, 1, 1, 2, 1, 3]Jak rozumiem sukces to 6tki a musiałbym mieć co najmniej dwie szóstki żeby zdać test ?
@Brilchan napisał w [Horror] Gruzy przeszłości - komentarze i materiały:
Jak rozumiem sukces to 6tki a musiałbym mieć co najmniej dwie szóstki żeby zdać test ?
Pamiętaj że możesz przerzucić ale musisz zaznaczyć kolejny stan. Masz dużo kości w puli więc jest szansa że tym razem trafisz w dwie szóstki

-
tak zrobię ale MG teraz nie ma skoro dwa stany to tym razem będzie 7 kostek
-
Przerzuciłem ale tylko jeden sukces a potrzebuje dwóch 7d6: 24 [7d6=1, 4, 3, 3, 6, 4, 3]
https://orokos.com/roll/1070381Mam pecha na kościach w tej grze

-
Hej, zapomniałam, że post do wczoraj (myślałam, że do dziś), zaraz coś wyskrobię

E: sorrki, sporo edytuję po wrzuceniu, bo w g-docu jakoś lepiej to wygląda, a tu mi się rozjeżdża, nie ma akapitów, jakie bym chciała itp,itd ;d
-
Ja też już jestem z postem. Przeliczyłem swoje siły wczoraj, stąd opóźnienie.
-

Nie byłam pewna ile kostek, użyłam siedmiu
może wgl nie trzeba, ale nawet jakby były 4 kostki, to i tak sukces za sukcesem, chyba będę nową ziomalką dresów i dołączą do mojego teamu -
Hejka dopiero wróciłem z dłuższego weekendu wielkanocnego ze znajomymi jestem pod wrażeniem twoich zdolności z AI i posta Nami

-
Hejka dopiero wróciłem z dłuższego weekendu wielkanocnego ze znajomymi jestem pod wrażeniem twoich zdolności z AI i posta Nami

@Brilchan napisał w [Horror] Gruzy przeszłości - komentarze i materiały:

Paulinka by sobie nie darowała, gdyby się komuś stała krzywda, pewnie by siebie winiła:P Mam nadzieję, że pomogę
-
Uff, miałem być ponownie we wtorek, a wyszedł ponad tydzień. Jutro idzie odpis, nie ma bata. Muszę sobie samemu zasadzić kopa w siedzisko, bo to naprawdę się robi niepoważne z mojej strony.
I spokojnie, ta sesja to horror, niech obecna atmosfera was nie zmyli, że horror w rekrutacji był tylko "chłitem markietingowim".
-
Mam wrażenie, że nie przeszkadza nam jakoś specjalnie, że póki co mamy high school dramę

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się