Przejdź do treści
  • Kategorie
  • Ostatnie
  • Tagi
  • Popularne
  • Świat
  • Użytkownicy
  • Grupy
Skórki
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Domyślna (Cyborg)
  • Brak skórki
Zwiń
  1. Start
  2. Sesje inne
  3. Komentarze
  4. [Horror] Gruzy przeszłości - komentarze i materiały
Gruzy przeszłości
JohnyTRSJ
JohnyTRS jako
JohnyTRS
Mistrz Gry
NamiN
Nami jako
Paulina Kwiatkowska

Panel sesji wdrożony.Proszę zapoznać się z tym tematem.

[Horror] Gruzy przeszłości - komentarze i materiały

Zaplanowany Przypięty Zablokowany Przeniesiony Komentarze
horrornastolatkowiestranger thingswłasny
228 Posty 10 Uczestników 1.7k Wyświetlenia 3 Obserwuje
  • Najpierw najstarsze
  • Najpierw najnowsze
  • Najwięcej głosów
Odpowiedz
  • Odpowiedz, zakładając nowy temat
Zaloguj się, aby odpowiedzieć
Ten temat został usunięty. Mogą go zobaczyć tylko użytkownicy upoważnieni do zarządzania tematami.
  • Pan ElfP Pan Elf

Patola się zbiera na dyskotece, to czas się ulotnić 😛

NamiN Online
    NamiN Online
    Nami jako Paulina Kwiatkowska
    napisał(a) ostatnio edytowany przez Nami

@Pan-Elf napisał w [Horror] Gruzy przeszłości - komentarze i materiały:

Patola się zbiera na dyskotece, to czas się ulotnić 😛

Wszystko zostaje w rodzinie XD

Nie wiem, może mi się uda zatrzymać Krzysia chociaż, hłehłe

Jakiś rzut na to mam zrobić? Chciałabym go zobaczyć jak próbuje się ulotnić i go za koszulę pociągnąć na parkiet, żeby się nie wywinął za łatwo 😌

PS: staram się słuchać piosenek z 1997 żeby coś dobrać na disco, ale jak się kończy piosenka to zawsze mi wlatuje Steve Harrington (no Joe, wiadomo xD) ze swoim End of Beginning i się już nie chce wracać do lat 97' 😄

🥀If I had a flower for every time I thought of you, we could walk in our garden forever.

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
    1
    • Arthur FleckA Niedostępny
      Arthur FleckA Niedostępny
      Arthur Fleck
      napisał(a) ostatnio edytowany przez Arthur Fleck

Jakby z głośników poleciałał Joe to Krzysiek tam bym wrócił z podskokach jak załogant statku Odyseusza wiedziony na zatracenie syrenim śpiewem 😅 Ale DJ tam puszcza Annę Marię Jopek i inne "hity" więc jak chcesz rzucać to z maksymalnym stopniem trudności, trzy sukcesy conajmniej. 97' to nie był udany rok dla muzyki 🙂

1
      • NamiN Online
        NamiN Online
        napisał(a) ostatnio edytowany przez Nami

Były jakieś Come on Barbie, let's go party xD albo "Jesteś Szalona", więc coś się znajdzie nie-dobrego, ażeby go chycić za chabety 🤣

Niestety Steve'a jeszcze nie było w głośnikach 😞

@johnytrs jakiś rzut czy cuś?

🥀If I had a flower for every time I thought of you, we could walk in our garden forever.

1
        • BrilchanB Niedostępny
          BrilchanB Niedostępny
          Brilchan
          napisał(a) ostatnio edytowany przez Brilchan

Co do piosenek E-rotic wydał swoją uroczo głupawą płytę w 96 pasuję mi to na dyskotekę dla licealistów 😄 link do głupiutkiej piosenki

Cher wyda swoje kosmiczne Believe które pamiętam jako main stay dyskotek zielonoszkolnych dopiero w 98 😄

Sądzę że dla bardziej alternatywnej młodzieży mogliby puścić AC/DC, Maanam czy Evergreeny typu marchewkowe pole Lady Punk (UBeckie wentyle swoją drogą jak się okazało po latach...)

Z polskich bardziej popowych tanecznych rzeczy można wziąć na językach Kayah które w 97 świeżynką było.

@Nami napisał w [Horror] Gruzy przeszłości - komentarze i materiały:

"Jesteś Szalona", więc coś się znajdzie nie-dobrego, ażeby go chycić za chabety

Disco Polo też królowało wstyd się przyznać ale jako kilkulatek oglądąłem disco relax na Polsacie pasjami a "Jesteś Szalona", "Majteczki w kropeczki" i "straciłaś cnotę" to były szlagiery obowiązkowe na każdej dyskotece nieważne czy szkoła podstawowa, liceum czy senatorium dla seniorów :lol:

Eurodance było dość popularne w tamtym okresie mogliby puścić np coś z tej składanki tu playlista na spotyfie dla inspiracji (Nami pisała już o Aqua i "Barbie Girl")

Mi przychodzi jeszcze na myśl np Pump up the jam z roku 1990 do dzisiaj klasyk 😄

Jak wpisałem dance mix 97 to mi wyskoczyła taka lista

Większość tam to taka sobie techno ruchawka raczej mi się kojarzy z Berlinem ale np. podlinkowany Ecuador czy Party Animals mogliby puścić nawet na dyskotece głównego nurtu 😄

W tamtym okresie miałem z 9/10 lat ale lubię wyszukiwać takie informacje 😄

1
          • NamiN Online
            NamiN Online
            napisał(a) ostatnio edytowany przez

ChatGPT mi sugeruje coś takiego

Zauważenie go w tłumie 👀
            👉 test na:
            Umysł (U) + Empatia (1)
            (czy wyłapiesz jego zamiar / zachowanie)

albo alternatywnie:
            Umysł (U) solo (jeśli MG uzna, że to bardziej obserwacja niż emocje)

💡 U Ciebie:
            4 + 1 = 5 kości 🎲

text alternatywny

Jeśli taki miał być ten test, to nie wyszło 😞 A szkoda, bo tyle obrazków z Krzysiem wygenerowałam XD

0
            • Arthur FleckA Niedostępny
              Arthur FleckA Niedostępny
              Arthur Fleck

Załatw to bez rzutów. Jak Paulina wybiegnie za Krzyśkiem i zaciągnie z powrotem do dyskoteki będzie tak zaskoczony i skołowany, że nie zdąży nawet zaprotestować i pójdzie z nią jak potule cielę. To jest bardzo filmowe, bo Krzychu już myślał, że mu się udało i witał się z gąską, a tu nagle wypada za nim klasowa imprezowiczka i zaciąga z powrotem do miejsca, w którym wolałby nie być. Mi to da fabularne paliwo by znów trochę sponiewierać Krzyśka w następnej kolejce a Ty będziesz miała okazję pochwalić się tym co wysmażyłaś w AI 🙂

NamiN 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
              2
              • Arthur FleckA Arthur Fleck

Załatw to bez rzutów. Jak Paulina wybiegnie za Krzyśkiem i zaciągnie z powrotem do dyskoteki będzie tak zaskoczony i skołowany, że nie zdąży nawet zaprotestować i pójdzie z nią jak potule cielę. To jest bardzo filmowe, bo Krzychu już myślał, że mu się udało i witał się z gąską, a tu nagle wypada za nim klasowa imprezowiczka i zaciąga z powrotem do miejsca, w którym wolałby nie być. Mi to da fabularne paliwo by znów trochę sponiewierać Krzyśka w następnej kolejce a Ty będziesz miała okazję pochwalić się tym co wysmażyłaś w AI 🙂

NamiN Online
                NamiN Online

@Arthur-Fleck napisał w [Horror] Gruzy przeszłości - komentarze i materiały:

OMG dzięki ci składam 🙏 Skoro się godzisz bezrzutowo na taki obrót spraw, to ja chętnie to wykorzystam.

A do @johnytrs mogę mieć jedynie pytanie, czy nast kolejka bedzie też w disco? Ew ile czasu mamy? Bo ze smutku, że uciekł Krzychu, to i Adasia zaczęłam generować, to bym napisała dłuuuższą zabawę, tak z 1-2h party? Czy nie siądzie?

3
                • BrilchanB Niedostępny
                  BrilchanB Niedostępny
                  Brilchan

Ja jestem za dyskoteka z akward nastolatkami to genialne paliwo do śmiechowych scen xD a po tym, jak mu koleżanka uratowała twarz przed spotkaniem z pięściami dresów to Chlebowski będzie dla niej miły i układny i po prostu chce się fajnie bawić 😄

1
                  Odpowiedz
                  • Odpowiedz, zakładając nowy temat
                  Zaloguj się, aby odpowiedzieć
                  • Najpierw najstarsze
                  • Najpierw najnowsze
                  • Najwięcej głosów

• Zaloguj się

• Nie masz konta? Zarejestruj się

• Aby wyszukiwać zaloguj się lub zarejestruj.