[WFRP 2ed] Bögenhafen - komentarze
-
@ketharian Piszesz coś?
-
Jestem w tym momencie w połowie posta, daj mi kwadrans.
-
Nie oczekuje psota od Keta i Morta, chyba że chcecie pogadać między sobą.
-
Hieronim będzie się kręcił przy Zygfrydzie, dopóki reszta ekipy znowu nie znajdzie się na dziedzińcu i nie opowie o zajściach ze swoim udziałem. Kurt usłyszał, co Bosch chciał mu powiedzieć, temat pomiędzy nimi zapewne wypłynie w późniejszym terminie. Planuję zwołać w pewnym momencie wszystkich swoich podopiecznych na bok, aby porozmawiać z nimi dyskretnie o szczegółach spotkania z Grimmigiem.
-
ZIgi jeszcze dycha? Chwała Sigmarowi!
-
Hieronim będzie się kręcił przy Zygfrydzie, dopóki reszta ekipy znowu nie znajdzie się na dziedzińcu i nie opowie o zajściach ze swoim udziałem. Kurt usłyszał, co Bosch chciał mu powiedzieć, temat pomiędzy nimi zapewne wypłynie w późniejszym terminie. Planuję zwołać w pewnym momencie wszystkich swoich podopiecznych na bok, aby porozmawiać z nimi dyskretnie o szczegółach spotkania z Grimmigiem.
-
@Wired napisał w [WFRP 2ed] Bögenhafen - komentarze:
ZIgi jeszcze dycha? Chwała Sigmarowi!
Żyje, ale co to za życie ... ?
-
Dzisiaj rano podczas scrollowania netu wyskoczyła mi przypominajka filmu Army of the Dead (2021) i w głowie Hieronima pojawiła się znienacka niemożebnie zuchwała myśl, którą pozwoliłem sobie rozpisać fabularnie w dzisiejszej wrzutce do fabularnej części sesji. Heist? A czemu nie? Myślę, że Bosch jako mytnik będzie się orientował, gdzie w mieście znajdują się duże ilości gotówki tylko czekające na to, aż ktoś je uratuje z tego strasznego miejsca.
@Dekline , nawiązywałem wcześniej do spotkania Hieronima z Zygfrydem w jego pokoju po nabożeństwie, gdzie wypytywał o całą grupę z więzienia i gdzie sugerował, abyśmy jako zwiad świątyni spróbowali przedostać się przez przeprawę. Bosch będzie chciał streścić to spotkanie bandzie towarzyszących mu zbrodniarzy, ale oczywiście w pewnym stopniu ocenzuruje opowieść.
-
Dodałam wszystkich jacy grają i grali. Trzeba ikonki dla zdechłych zrobić.
-
@Zell to że user nieaktywny wychodzi z panelu czy sama wpisujesz?
Jeśli customizowane to lepiej brzmiałoby martwy
a jeśli leci z defaultu z panelu to jest literówka w "Niekatywny" -
To opcja w panelu jaką MG może ustawić.
-
@ketharian Nie znam filmu, ale pomysl fajny. Co do fabuły dalszej, to ja sie uspokoi to chcialem wlasnie "zebrać drużyne" aby dowiedzieć się co planujecie, żebyście mogli ustalic wspólny plan na dalszy ciąg a nie błakali się po mieście aż Was wybiją do nogi. Ups... powiedziałem to na głos?
@wired Tak, status ja moge ustawić, ale dodam do GH żeby to zmienić, bo faktycznie literówka.
@zell Dzięki. A możesz z poziomu moda ale nie mg dodac avatary i nazwy?
Czy ktokolwiek inny może spróbować zmienić swoją nazwę i avatara?
-
Ustawiłem nazwy wszystkim, a avatary tylko tym co mieli małe zdjęcia, resztę muszę najpierw przeformatować.
BTW, fajnie ze w komentach tez są avki. Mega opcja i w ogole szacun za wszystko @jhnw @santorine
-
-
Ustawiłem nazwy wszystkim, a avatary tylko tym co mieli małe zdjęcia, resztę muszę najpierw przeformatować.
BTW, fajnie ze w komentach tez są avki. Mega opcja i w ogole szacun za wszystko @jhnw @santorine
@Dekline napisał w [WFRP 2ed] Bögenhafen - komentarze:
200x300 będzie ok? Wyszarzyłem skoro trup.

-
Proszu.

-
-
-
tak, sam

-
Ta morda i sielski widoczek. xD