[WFRP 2ed] Bögenhafen - komentarze
-
@Ketharian Stary zobaczył wreszcie te kostki!
-
@Ketharian Stary zobaczył wreszcie te kostki!
-
Kurcze, przygotowałem sobie mapkę, bo myślałem ze zejdzie nam to kilka tur, ale rzuty były jakie były. Cóż, nie ma co naciągać.
Tak, mógłbym dać w swym odpisie akcje gdzie Ulrich/Nadja sprawdza stan Ergo, ale mam pewien bardzo ważny powód dla którego jeszcze w tej turze nie odchodzimy od trybu stricte turowego. Także owszem, któreś z Was może poświecić swoją turę na pomoc medyczną, kosztem zrobienia czegoś innego.
Może to takie troche offgame'owe podejście, aczkolwiek nie chciałbym aby Wasza Twórczość odeszła w niebyt, tylko dlatego ze zbyt szeroko odchodziła w przyszłość. Oczywiście tryb dopuszczający jak najbardziej jest sensowny, również w tym momencie.
-
-
-
Czy to jest ten moment gdy mogę zadeklarować przemianę w Crinos???
A serio wybaczcie! Pewnie by to można po hieronimowemu było załatwić, ale Ergo był zwyczajnie głupim człowiekiem:)
-
Czy to jest ten moment gdy mogę zadeklarować przemianę w Crinos???
A serio wybaczcie! Pewnie by to można po hieronimowemu było załatwić, ale Ergo był zwyczajnie głupim człowiekiem:)
@Marrrt w sumie szybko załatwiłeś sprawę, tylko swoim kosztem. Pytanie, cyrulik może wiedzieć, że Ergo jest cyrkowcem? Pytam ze względu na formułę sesji, a chciałem to w opisie zawrzeć, może się go załata, po jednym lub kilku lewatywach...
-
-
-
-
-
@zell Czyżby okład z młodej piersi?
@ketharian Namaszczam cię do przesłania odpowiedniej grafiki -
-
@dekline , nie prowokuj, nicponiu! Pojawili się na forum użytkownicy wrażliwi na taki content, nawet negrepem potrafią rzucić w samoobronie za zbyt obleśny obrazek, a mnie leży na sercu komfort ich użytkowania forum

Mój post najpewniej pojawi się jutro, oniemiały Hierek wciąż zbiera myśli!
-
-
@dekline , nie prowokuj, nicponiu! Pojawili się na forum użytkownicy wrażliwi na taki content, nawet negrepem potrafią rzucić w samoobronie za zbyt obleśny obrazek, a mnie leży na sercu komfort ich użytkowania forum

Mój post najpewniej pojawi się jutro, oniemiały Hierek wciąż zbiera myśli!
oniemiały Hierek wciąż zbiera myśli!
niech lepiej dobrze je zbierze, Kurt oczekuje duchowego przewodnictwa

-
-
jeszcze się zastanawiam, czy Kurt widział kiedy gołe babe, ale jeśli nie, to może rodzić to pole do wewnętrznych rozterek Kurta w zakresie jego rodzącej się pobożności xD
-
-
@Zell może pracował w przybytku dla kochających inaczej aby tam rozganiać burdy.. znaczy klubie dla gentlemanów!
Cześć! Wygląda na to, że jesteś zainteresowany tą rozmową, ale nie masz jeszcze konta.
Masz dość przewijania tych samych postów za każdą wizytą? Po zarejestrowaniu konta zawsze wrócisz dokładnie do tego samego miejsca, w którym byłeś wcześniej, możesz wtedy również wybrać opcję otrzymywania powiadomień nowych odpowiedziach (e-mailem lub powiadomieniem push). Będziesz też mógł zapisywać zakładki i głosować na posty, aby okazać uznanie innym członkom społeczności.
Z Twoją pomocą tez post mógłby być nawet lepszy 💗
Zarejestruj się Zaloguj się