[WFRP 2ed] Bögenhafen - komentarze
-
Dziękuję za wpis, chciałbym od razu coś uzgodnić bez konieczności rozbijania odpisu na dwie połówki. Potrzebna mi reakcja jeźdźców na następujący wstęp do posta.
Hieronim postąpił krok do przodu opuszczając włócznię grotem ku kocim łbem, ale nie tracąc niczego z podejrzliwości w swoim spojrzeniu.
- Nim cokolwiek więcej rzeknę, przysięgnijcie na imię najświętszego Sigmara Młotodzierżcy, żeście są wolni od klątwy martwego umysłu i plugawej czarnej magii! Wieleśmy od wczoraj widzieli i jedno jest prawdziwe: te parszywce nie potrafią znieść brzmienia imienia Sigmara, przez gardła im nie przejdzie. Jeśliście jak my po stronie świątyni Mlotodzierżcy, żwawo, zaklinać się na jego imię!
-
Dawno nikt nie zginął, nie żebym jako czytelnik oczekiwał krwi

-
Dziękuję za wpis, chciałbym od razu coś uzgodnić bez konieczności rozbijania odpisu na dwie połówki. Potrzebna mi reakcja jeźdźców na następujący wstęp do posta.
Hieronim postąpił krok do przodu opuszczając włócznię grotem ku kocim łbem, ale nie tracąc niczego z podejrzliwości w swoim spojrzeniu.
- Nim cokolwiek więcej rzeknę, przysięgnijcie na imię najświętszego Sigmara Młotodzierżcy, żeście są wolni od klątwy martwego umysłu i plugawej czarnej magii! Wieleśmy od wczoraj widzieli i jedno jest prawdziwe: te parszywce nie potrafią znieść brzmienia imienia Sigmara, przez gardła im nie przejdzie. Jeśliście jak my po stronie świątyni Mlotodzierżcy, żwawo, zaklinać się na jego imię!
Będą zmieszani ale będą się zaklinać, bez opóźnienia i jakiegokolwiek zająknięcia.
-
Proszę Państwa co za tempo! Cóż za prędkość! Łał! W związku z tym chciałbym pogratulować osobie dzięki której wydarzyło się to co się wydarzyło, w terminie w jakim się wydarzyło, a mianowicie ... sobie. Jednocześnie nieskromnie dziękując za słowa uznania.
Jesłi chodzi o sprawy mniej ważne, trochę tych spojlerów wyszło, ale mam nadzieje ze się odnajdziecie, niektórzy maja dwa spojlery, niektórzy tylko jeden, tak mi wyszło, nie wszystkie informacje bylo sens rozbijać.
Za kilka kolejek będziecie mogli sobie spokojnie poczytać, teraz to Wam moze tylko zepsuc zabawę.
A tymczasem: miłego!
@kerm Pisałem wcześniej o schodzeniu z drogi konnicy jako przykladzie niejesiennego prowadzenia, aczkolwiek jeśli nie dasz reakcji w tej kolejce to dla mnie domyślnym działaniem będzie dalsze kitranie się w przedsionku.
-
Nie do końca widzę tę sytuację pod felczernią po zgodzie markietanki.
Czy mógłbym prosić o wygenerowanie grafiki AI?
;D
-
-
@ketharian Nagą Nadję!
-
-
@ketharian Ulrich, Nadja I Ergo. Stoją przed oddziałem wojska, 10 ludzi z czego jeden wyraźnie zachowuje się i wygląda jak dowódca.
-
@Ketharian Stary zobaczył wreszcie te kostki!
-
@Ketharian Stary zobaczył wreszcie te kostki!
-
Kurcze, przygotowałem sobie mapkę, bo myślałem ze zejdzie nam to kilka tur, ale rzuty były jakie były. Cóż, nie ma co naciągać.
Tak, mógłbym dać w swym odpisie akcje gdzie Ulrich/Nadja sprawdza stan Ergo, ale mam pewien bardzo ważny powód dla którego jeszcze w tej turze nie odchodzimy od trybu stricte turowego. Także owszem, któreś z Was może poświecić swoją turę na pomoc medyczną, kosztem zrobienia czegoś innego.
Może to takie troche offgame'owe podejście, aczkolwiek nie chciałbym aby Wasza Twórczość odeszła w niebyt, tylko dlatego ze zbyt szeroko odchodziła w przyszłość. Oczywiście tryb dopuszczający jak najbardziej jest sensowny, również w tym momencie.
-
-
-
Czy to jest ten moment gdy mogę zadeklarować przemianę w Crinos???
A serio wybaczcie! Pewnie by to można po hieronimowemu było załatwić, ale Ergo był zwyczajnie głupim człowiekiem:)
-
Czy to jest ten moment gdy mogę zadeklarować przemianę w Crinos???
A serio wybaczcie! Pewnie by to można po hieronimowemu było załatwić, ale Ergo był zwyczajnie głupim człowiekiem:)
@Marrrt w sumie szybko załatwiłeś sprawę, tylko swoim kosztem. Pytanie, cyrulik może wiedzieć, że Ergo jest cyrkowcem? Pytam ze względu na formułę sesji, a chciałem to w opisie zawrzeć, może się go załata, po jednym lub kilku lewatywach...
-
-
-
Cześć! Wygląda na to, że jesteś zainteresowany tą rozmową, ale nie masz jeszcze konta.
Masz dość przewijania tych samych postów za każdą wizytą? Po zarejestrowaniu konta zawsze wrócisz dokładnie do tego samego miejsca, w którym byłeś wcześniej, możesz wtedy również wybrać opcję otrzymywania powiadomień nowych odpowiedziach (e-mailem lub powiadomieniem push). Będziesz też mógł zapisywać zakładki i głosować na posty, aby okazać uznanie innym członkom społeczności.
Z Twoją pomocą tez post mógłby być nawet lepszy 💗
Zarejestruj się Zaloguj się