21 Dni
-
@nami @arthur-fleck @mareenk @milob Już niebawem rozpoczniemy sesję, właśnie ogarniam wszystko, muszę też zrobić discorda na którego was zaproszę. Proszę wybaczyć opieszałość, ale dopiero poznaję system "budowania" podforum na Rolltelingu, ale na szczęście jest intuicyjny.
Post niebawem, będę was informował na bieżąco.
-
Cześć, witam, dzieki
czy cos trzeba o swojej postaci streszczać, pisać?Akurat ja juz poza kompem to nie wrzucę obrazka :c
-
Cześć, witam, dzieki
czy cos trzeba o swojej postaci streszczać, pisać?Akurat ja juz poza kompem to nie wrzucę obrazka :c
@Nami spokojnie, mamy czas.
https://discord.gg/z8PAz9x7
Tu macie link do discorda sesji. Zaraz zrobię temat żebyście mogli się zaprezentować.
-
Dzień dobry wszystkim graczom i naszemu MG

-
Dziś po pracy dołączę do discorda. I cześć wszystkim

-
Hej, witam wszystkich

-
Wgl jest prośba od administracji, by nie wrzucać obrazków na serwer forum, tylko linkować zewnętrznie. Spowodowana jest tym, że póki co forum nowe i ma mało miejsca, obrazki jak wiadomo zapychają forum. Mamy w planach oczywiście opłacić większą ilość miejsca, tak że HO HO na bogato, ale to jeszcze nie jest wdrożone
Ale będzie. Można poczytać tematy o forum, tam jest sporo napisane jak się komuś chce!Też dla nowych osób, może wam się przyda taka instrukcja obsługi od Zell tutorial jak edytować posty . Swoją drogą informacje o obrazkach też tam są

-
Nie będzie mnie w weekend (+poniedziałek), ale będę mogła z komórki cośtam odpisywać na discordzie raczej.
-
Ej, to nie jest dziwne, ze to korpo i nie ma tam zmywarki?:p
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się