Popiół i Śnieg
-
-
Jak coś jestem bardzo słabo dostępny i tylko z komy co najmniej do niedzieli.
-
-
Przynieś kiełbaski... niedługo większy!
-
-
Dobrze. Zajęło mi to jakieś sześć godzin, trochę cierpliwości i odrobinę wrodzonego uporu, ale rozpracowałem dla was odpis na tę turę. Mam nadzieję, że timeline został zachowany. Przyznam nieskromnie, że nawet dumien jestem z tej pracy i pochłonęło mnie pisanie, które przyniosło niezły fun. Nie chcę wyjść na pyszałka, ale chyba pobiłem swój rekord długości posta, ale za to macie dopieszczoną fabułę. Abstrahując od wszystkiego, objętość tekstu nawet mnie lekko zdumiewa. Zajmuje dokładnie:

W każdym razie miłej lektury kochani. Do takiego posta dodałbym grafiki, ale zwyczajnie brak mi już energii. Jutro pomyślę, by to jakoś ukoronować, bo parę scen zasługuje. O terminie odpisów też dam znać jutro.
-
-
przepraszam, ale byłem kilka dni nieobecny, do kiedy mamy czas na odpowiedź?
planuję dodać post jutro -
@mortarel termin może być do jutra wieczora, zwłaszcza, że dałem wam dużo tekstu. Jeśli ktoś potrzebuje dnia ekstra, czyli do pojutrza, też nie będzie problemu

-
Mnie rozkłada choroba, ale post piszę twardo, prośba o jeden dzień więcej (do dziś do końca dnia)
-
Jasne, przedłużam @wired
-
@Piołun dzięki, wstałem właśnie ( za dnia po lekach mnie zmogło i usnąłem) i piszę

Cześć! Wygląda na to, że jesteś zainteresowany tą rozmową, ale nie masz jeszcze konta.
Masz dość przewijania tych samych postów za każdą wizytą? Po zarejestrowaniu konta zawsze wrócisz dokładnie do tego samego miejsca, w którym byłeś wcześniej, możesz wtedy również wybrać opcję otrzymywania powiadomień nowych odpowiedziach (e-mailem lub powiadomieniem push). Będziesz też mógł zapisywać zakładki i głosować na posty, aby okazać uznanie innym członkom społeczności.
Z Twoją pomocą tez post mógłby być nawet lepszy 💗
Zarejestruj się Zaloguj się