[WOD/MAG] Magowie na Dzikim Zachodzie
-
Witam graczy. Tutaj można zaczepiać MG we wszystkich sprawach związanych z sesją. I czytać ich oficjalne ogłoszenia na temat sesji.

-
-
W ramach aktualizacji sytuacji. Choroba mnie rozłożyła, więc dziś posta nie będzie.

Postaram się jednak wrzucić posta na początku tygodnia. -
Zdrowia

-
Mnie nie musisz mówić o tym jak choroby rozkładają, spokojnie.

-
Post wrzucony, miłej lektury. Jutro dogadamy tu lub w docu szczegóły. Głównie to, gdzie akurat dany BG znajdował się i co robił, podczas rozpoczęcia napadu.
I tak, tak... mało oryginalne. Napad na pociąg. Ale co to za western bez napadu na pociąg
? -
Scenki dla BG wrzucone na doca. Walka ćwiczebna rozpoczęta. Have fun :).
-
Choroba mnie rozłożyła. Dziś nie jestem w stanie odpisać w docu.

-
Post już jest wrzucony. Witam w Fort Worth. Jeśli jesteście ciekawi co się stało z bandytami to... resztę podróży spędzili związani w wagonie bagażowym i na miejscu zostaną oddani władzom. I oczywiście zostanie udzielona im pomoc medyczna. Żyjemy w końcu cywilizowanych czasach ;).
-
Od jutra do końca świąt wielkanocnych jestem niedostępny, więc na ten czas sesja jest zawieszona. No i... wesołych świąt życzę

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się