[Horror] Gruzy przeszłości - komentarze i materiały
-
Hej, zapomniałam, że post do wczoraj (myślałam, że do dziś), zaraz coś wyskrobię

E: sorrki, sporo edytuję po wrzuceniu, bo w g-docu jakoś lepiej to wygląda, a tu mi się rozjeżdża, nie ma akapitów, jakie bym chciała itp,itd ;d
-
Ja też już jestem z postem. Przeliczyłem swoje siły wczoraj, stąd opóźnienie.
-

Nie byłam pewna ile kostek, użyłam siedmiu
może wgl nie trzeba, ale nawet jakby były 4 kostki, to i tak sukces za sukcesem, chyba będę nową ziomalką dresów i dołączą do mojego teamu -
Hejka dopiero wróciłem z dłuższego weekendu wielkanocnego ze znajomymi jestem pod wrażeniem twoich zdolności z AI i posta Nami

-
Hejka dopiero wróciłem z dłuższego weekendu wielkanocnego ze znajomymi jestem pod wrażeniem twoich zdolności z AI i posta Nami

@Brilchan napisał w [Horror] Gruzy przeszłości - komentarze i materiały:

Paulinka by sobie nie darowała, gdyby się komuś stała krzywda, pewnie by siebie winiła:P Mam nadzieję, że pomogę
-
Uff, miałem być ponownie we wtorek, a wyszedł ponad tydzień. Jutro idzie odpis, nie ma bata. Muszę sobie samemu zasadzić kopa w siedzisko, bo to naprawdę się robi niepoważne z mojej strony.
I spokojnie, ta sesja to horror, niech obecna atmosfera was nie zmyli, że horror w rekrutacji był tylko "chłitem markietingowim".
-
Mam wrażenie, że nie przeszkadza nam jakoś specjalnie, że póki co mamy high school dramę

-
Zdecydowanie mi odpowiada, ze póki co jedynym horrorem są dresy i marynarka Adama xD
-
Mi też się fajnie gra wrzuciłem krótki odpis z podziękowaniami in game

-
Wychodzi na to, że tylko Paulina (i jej paczka psiapsiółek) oraz Adam zostają na dyskotece.
-
Może Adamowi uda się awansować na jedną z psiapsiółeczek ?

-
Wychodzi na to, że tylko Paulina (i jej paczka psiapsiółek) oraz Adam zostają na dyskotece.
@JohnyTRS napisał w [Horror] Gruzy przeszłości - komentarze i materiały:
do przewidzenia, sami outsiderzy w tej gierce :d
-
Patola się zbiera na dyskotece, to czas się ulotnić

-
@Pan-Elf napisał w [Horror] Gruzy przeszłości - komentarze i materiały:
Patola się zbiera na dyskotece, to czas się ulotnić

Wszystko zostaje w rodzinie XD
Nie wiem, może mi się uda zatrzymać Krzysia chociaż, hłehłe
Jakiś rzut na to mam zrobić? Chciałabym go zobaczyć jak próbuje się ulotnić i go za koszulę pociągnąć na parkiet, żeby się nie wywinął za łatwo

PS: staram się słuchać piosenek z 1997 żeby coś dobrać na disco, ale jak się kończy piosenka to zawsze mi wlatuje Steve Harrington (no Joe, wiadomo xD) ze swoim End of Beginning i się już nie chce wracać do lat 97'

-
Jakby z głośników poleciałał Joe to Krzysiek tam bym wrócił z podskokach jak załogant statku Odyseusza wiedziony na zatracenie syrenim śpiewem
Ale DJ tam puszcza Annę Marię Jopek i inne "hity" więc jak chcesz rzucać to z maksymalnym stopniem trudności, trzy sukcesy conajmniej. 97' to nie był udany rok dla muzyki 
-
Były jakieś Come on Barbie, let's go party xD albo "Jesteś Szalona", więc coś się znajdzie nie-dobrego, ażeby go chycić za chabety

Niestety Steve'a jeszcze nie było w głośnikach

@johnytrs jakiś rzut czy cuś?
-
Co do piosenek E-rotic wydał swoją uroczo głupawą płytę w 96 pasuję mi to na dyskotekę dla licealistów
link do głupiutkiej piosenkiCher wyda swoje kosmiczne Believe które pamiętam jako main stay dyskotek zielonoszkolnych dopiero w 98

Sądzę że dla bardziej alternatywnej młodzieży mogliby puścić AC/DC, Maanam czy Evergreeny typu marchewkowe pole Lady Punk (UBeckie wentyle swoją drogą jak się okazało po latach...)
Z polskich bardziej popowych tanecznych rzeczy można wziąć na językach Kayah które w 97 świeżynką było.
@Nami napisał w [Horror] Gruzy przeszłości - komentarze i materiały:
"Jesteś Szalona", więc coś się znajdzie nie-dobrego, ażeby go chycić za chabety
Disco Polo też królowało wstyd się przyznać ale jako kilkulatek oglądąłem disco relax na Polsacie pasjami a "Jesteś Szalona", "Majteczki w kropeczki" i "straciłaś cnotę" to były szlagiery obowiązkowe na każdej dyskotece nieważne czy szkoła podstawowa, liceum czy senatorium dla seniorów :lol:
Eurodance było dość popularne w tamtym okresie mogliby puścić np coś z tej składanki tu playlista na spotyfie dla inspiracji (Nami pisała już o Aqua i "Barbie Girl")
Mi przychodzi jeszcze na myśl np Pump up the jam z roku 1990 do dzisiaj klasyk

Jak wpisałem dance mix 97 to mi wyskoczyła taka lista
Większość tam to taka sobie techno ruchawka raczej mi się kojarzy z Berlinem ale np. podlinkowany Ecuador czy Party Animals mogliby puścić nawet na dyskotece głównego nurtu

W tamtym okresie miałem z 9/10 lat ale lubię wyszukiwać takie informacje

-
ChatGPT mi sugeruje coś takiego
Zauważenie go w tłumie

test na:
Umysł (U) + Empatia (1)
(czy wyłapiesz jego zamiar / zachowanie)albo alternatywnie:
Umysł (U) solo (jeśli MG uzna, że to bardziej obserwacja niż emocje)
U Ciebie:
4 + 1 = 5 kości

Jeśli taki miał być ten test, to nie wyszło
A szkoda, bo tyle obrazków z Krzysiem wygenerowałam XD -
Załatw to bez rzutów. Jak Paulina wybiegnie za Krzyśkiem i zaciągnie z powrotem do dyskoteki będzie tak zaskoczony i skołowany, że nie zdąży nawet zaprotestować i pójdzie z nią jak potule cielę. To jest bardzo filmowe, bo Krzychu już myślał, że mu się udało i witał się z gąską, a tu nagle wypada za nim klasowa imprezowiczka i zaciąga z powrotem do miejsca, w którym wolałby nie być. Mi to da fabularne paliwo by znów trochę sponiewierać Krzyśka w następnej kolejce a Ty będziesz miała okazję pochwalić się tym co wysmażyłaś w AI

-
Załatw to bez rzutów. Jak Paulina wybiegnie za Krzyśkiem i zaciągnie z powrotem do dyskoteki będzie tak zaskoczony i skołowany, że nie zdąży nawet zaprotestować i pójdzie z nią jak potule cielę. To jest bardzo filmowe, bo Krzychu już myślał, że mu się udało i witał się z gąską, a tu nagle wypada za nim klasowa imprezowiczka i zaciąga z powrotem do miejsca, w którym wolałby nie być. Mi to da fabularne paliwo by znów trochę sponiewierać Krzyśka w następnej kolejce a Ty będziesz miała okazję pochwalić się tym co wysmażyłaś w AI

@Arthur-Fleck napisał w [Horror] Gruzy przeszłości - komentarze i materiały:

OMG dzięki ci składam
Skoro się godzisz bezrzutowo na taki obrót spraw, to ja chętnie to wykorzystam.A do @johnytrs mogę mieć jedynie pytanie, czy nast kolejka bedzie też w disco? Ew ile czasu mamy? Bo ze smutku, że uciekł Krzychu, to i Adasia zaczęłam generować, to bym napisała dłuuuższą zabawę, tak z 1-2h party? Czy nie siądzie?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się