[Horror] Gruzy przeszłości - komentarze i materiały
-
Wybywam od jutra na tydzień, to tym razem wygodniej mi będzie wrzucić tylko posta. Przy następnej okazji

-
Bardzo mi się podoba, że była ściepa na hajsiwo a mamy więcej niż potrzeba:P i to bez żółtaków Bochenka xD
-
Post poszedł, ze względu na wasze wyjazdy nie ustalam terminu odpisu. Mój kolejny odpis będzie wtedy, kiedy będę miał wasze posty.
-
zaczęłam doca ale pisze z komórki więc na pewno będą jakies bledy i niedociągnięcia.
no ale costam ruszylam -
Jakiego doca?
-
Nami założyła X kolejek temu doca:
https://docs.google.com/document/d/1N2yCymRqKAisbwuIzO-n92fq_H5OY5hPnToRtXfRMNo/edit?tab=t.0 -
Myślę nad spięciem do kupy tego, co dalej robimy. Jest godzina ok 18ej, więc późno. Idziemy do swoich domów, bo jutro szkoła, no i po szkole coś, czy od razu idziemy obadać zamek (pewnie niedługo będzie ciemno, więc utrudnione), czy są inne pomysły?
Pewnie też przydałaby się nowa klisza do aparatu.
-
Jeżeli nikt z was nie ma kliszy w domu, to możliwość jej kupienia będzie dopiero jutro, po godzinie 9 - 10 rano. Z zakupem nie będzie problemu.
-
Ja bym skoczył do Alicji pożyczyć tego polaroida, jaki nóż i jak ma to puste szklane butelki. Butelki bym porozbijał na jakie ładne ostre odłamki, zwłaszcza denka ze sterczącymi w górę fragmentami. Do 22:00 poobserwowałbym zamek z terenu parku, może bliżej jak są jakieś dobre punkty obserwacyjne i mało ochrony. W międzyczasie, gdy się bardziej ściemni porozstawiałbym na drodze dojazdowej szklane pułapki na opony merola. A gdyby jaki dziki parkowy lokator miał w pobliżu stały obóz rozpoznawalny po zchomikowanych żulerskich skarbach, a i zapewne dużo wolnego czasu na leniwe wpatrywanie się w most i drogę na zamek, to mozna by go wypytać czy widział wczoraj jak co późno w nocy jedzie na Falkenstajn i czy ogólnie po nocach ktoś tam się kręci.
-
Dla mnie spoko, i wtedy myślę, że można zakończyć na tym, co jest na docu i ktoś chętny niech wrzuci całość.
-
Idziecie wszyscy, czy może się rozdzielacie?
Informacja: znikam na weekend, mój post będzie dopiero w poniedziałek / wtorek. Do tego czasu możecie jeszcze spokojnie dopisywać.
-
Idziecie wszyscy, czy może się rozdzielacie?
Informacja: znikam na weekend, mój post będzie dopiero w poniedziałek / wtorek. Do tego czasu możecie jeszcze spokojnie dopisywać.
@JohnyTRS Krzysiek idzie z resztą po polaroid, a potem może poobserwować zamek.
-
Martwicie się o koleżankę porwaną przez złego Niemca, a tu nagle dresy podstawiają wam dosłownie nogę.
Za walkę odpowiada umiejętność Siła (Ciało+Siła). @cai , twój kastet daje ci bonus +1 do Siły. Za ewentualne wymanewrowanie przeciwników odpowiada Ciało+Ruch. Stopień trudności: do pokonania potrzebujecie łącznie (czyli nie na głowę, tylko razem jako ekipa) 6 sukcesów.
Nie widzę sensu, żeby to rozgrywać na docu, poproszę o posty z deklaracjami co robicie oraz o rzuty, ja w swoim kolejnym poście podsumuję starcie.
Termin: do przyszłego poniedziałku włącznie.
-
Martwicie się o koleżankę porwaną przez złego Niemca, a tu nagle dresy podstawiają wam dosłownie nogę.
Za walkę odpowiada umiejętność Siła (Ciało+Siła). @cai , twój kastet daje ci bonus +1 do Siły. Za ewentualne wymanewrowanie przeciwników odpowiada Ciało+Ruch. Stopień trudności: do pokonania potrzebujecie łącznie (czyli nie na głowę, tylko razem jako ekipa) 6 sukcesów.
Nie widzę sensu, żeby to rozgrywać na docu, poproszę o posty z deklaracjami co robicie oraz o rzuty, ja w swoim kolejnym poście podsumuję starcie.
@JohnyTRS Rozumiem, że w trakcie walki można spróbować użyć mocy? I czy po rozmowie z Oparciem (Marek Koza) Krzyśkowi wyzerowały się stany?
-
Tak, moc łączysz zawsze z umiejętnościami orz tak, rozmowa z Markiem wyzerowała twoje stany.
-
-
W sumie to znaczy, że ta umiejętność oznacza po prostu sprawne poruszanie się tak, żeby np. nie mogli was trafić etc. Gdy np. użyjecie do tego kostki mocy to w zależności od tego co zaplanowaliście to efekt może być taki, jaki zaprezentował Mikołaj w drodze do szkoły.
-
W sumie to znaczy, że ta umiejętność oznacza po prostu sprawne poruszanie się tak, żeby np. nie mogli was trafić etc. Gdy np. użyjecie do tego kostki mocy to w zależności od tego co zaplanowaliście to efekt może być taki, jaki zaprezentował Mikołaj w drodze do szkoły.
@JohnyTRS Czy za ulubiony przedmiot (walkman) Krzysiek może dostać jakiś bonus do rzutu?
-
@JohnyTRS Czy za ulubiony przedmiot (walkman) Krzysiek może dostać jakiś bonus do rzutu?
chyba zależy do jakiej cechy daje ci plus? bo moja rzecz daje do znajomości, czyli tutaj widac nie podziała, bo mają przecpane mozgi
-
chyba zależy do jakiej cechy daje ci plus? bo moja rzecz daje do znajomości, czyli tutaj widac nie podziała, bo mają przecpane mozgi
@Nami Dodaje do Ruchu +2k, ale może dało by się do Siły wyżebrać choć +1k

Cześć! Wygląda na to, że jesteś zainteresowany tą rozmową, ale nie masz jeszcze konta.
Masz dość przewijania tych samych postów za każdą wizytą? Po zarejestrowaniu konta zawsze wrócisz dokładnie do tego samego miejsca, w którym byłeś wcześniej, możesz wtedy również wybrać opcję otrzymywania powiadomień nowych odpowiedziach (e-mailem lub powiadomieniem push). Będziesz też mógł zapisywać zakładki i głosować na posty, aby okazać uznanie innym członkom społeczności.
Z Twoją pomocą tez post mógłby być nawet lepszy 💗
Zarejestruj się Zaloguj się