[WFRP 2ed] Bögenhafen - komentarze
-
Oczywiście, że postawa obronna! Znaczy mechanicznie mam nadzieję, że jasnym jest, że Ergo nie jest zaskoczony atakiem. Po prostu rezygnuje z pierwszego ataku na poczet próby udawania jednego z drużyny oszołomów. Ale bronić się zamierza.
-
-
@marrrt
Ok, ok. Tak gwoli ścisłości. Bo mógłbyś jeszcze stać z rozłożonymi rękoma i czekać na cud.@Mortarel
Ciągle robimy turowo więc to “jeszcze nie czas” aby krata padła. Uznaje że będziesz w nią walił dalej, oczywiście z pomyślunkiem.@ketharian
Mamo! Mamo! Bo on, bo on … on mi NPC utłukł!@jhnw
Nosz kur….Pamiętajcie że dalej gramy turowo, opcji dużo nie macie, ale nie chce odbierać Wam decyzyjności.
-
Zagrzewamy chłopców!
-
-
-
Wilki, nie ludzie... Najpierw dają mi znać, że się pomyliłem, post poprawiłem... ale po tym i tak wspomną o Małym Knucie...
-
Bo to urocze! Nie mogło się zmarnować!
-
Rozważalem imię Knut, tworząc postać

-
@Mortarel napisał w [WFRP 2ed] Bögenhafen - komentarze:
Rozważalem imię Knut, tworząc postać

Wielkie umysły myślą podobnie

-
Knut nawet lepiej pasuje.
-
Knut, knur.
-
@Zell napisał w [WFRP 2ed] Bögenhafen - komentarze:
Knut, knur.

Jakby Kurt zyskał jakąś mutację chaosu, to nawet by pasowało

-
Pomysł na jedną mutacje z głowy, dzięki!
-
-
Czekamy na psota z niecierpliwością - będziemy psocić

-
Spokojnie, na dobrego psota trzeba poczekać.
-
Nono, bo mi tu smutno samemu w ogrodach Morra

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się
).