[Path 2ed] Runa cienie
-
-No i to jest pomysł który mi się podoba. Jeszcze by ktoś powiedział że zaniedbuje Reamiel w czasie podróży poślubnej, trzeba temu zaradzić. - Także zaśmiała się z zadowoleniem na propozycję Eleril sama dodając.
-Mamy sporo możliwości na przykład dwójka z nas wspólnie skupi się na uszczęśliwianiu Ramiel gdy ta zajmie się kim zechce. Oczywiście mam jeszcze parę propozycji ale zostawmy je na później. -
Dziewczyny zaśmiały się i wyszły z wody razem z Ramiel. Potem obydwie wytarły się i bardka się położyła.
- Grimm, ty zaspokuj ją ustam, a ja bą dę się przypatywać ssąc pieri Ramiś-
I tak zrobiły. łowczyni potworów wpiła usta w łono bardki i zaczęła ją lizać zapmiętale. Ramiel jęcząc głaskała ją po głowie, a Elerli ustami całowała jej piersi i brzuch -
Elphira została w wodzie chwilę dłużej by cieszyć się widokiem swych kochane, oczywiście nie zamierzała poprzestać na samym patrzeniu. Nieśpiesznie wytarła się dając dziewczynom czas na rozgrzanie się nim do nich dołączyła. Klęknęła nad Ramiel by dać jej dostęp do swego łona i mieć też dobry widok na resztę akcji oraz by Eleril z Grimm też mogły ją podziwiać.
Cześć! Wygląda na to, że jesteś zainteresowany tą rozmową, ale nie masz jeszcze konta.
Masz dość przewijania tych samych postów za każdą wizytą? Po zarejestrowaniu konta zawsze wrócisz dokładnie do tego samego miejsca, w którym byłeś wcześniej, możesz wtedy również wybrać opcję otrzymywania powiadomień nowych odpowiedziach (e-mailem lub powiadomieniem push). Będziesz też mógł zapisywać zakładki i głosować na posty, aby okazać uznanie innym członkom społeczności.
Z Twoją pomocą tez post mógłby być nawet lepszy 💗
Zarejestruj się Zaloguj się