[WFRP 2ed] Bögenhafen - komentarze
-
@santorine
Chciałbym zaznaczyć ze Twój post był tylko przykładem. Nie bierz tego personalnie. Niemniej jednak dziękuję za zrozumienie.@wired
Tak, prawie jak u Bielona@jhnw
Szarża to zabieg stylistyczny czy akcja szarża? Na to drugie raczej akcji ci zabraknie. Chcesz się z nim bić, ale nie nad przepaścią?@ketharian
Tak, dobrze rozumiesz@Dekline napisał w [WFRP 2ed] Bögenhafen - komentarze:
Chciałbym zaznaczyć ze Twój post był tylko przykładem. Nie bierz tego personalnie. Niemniej jednak dziękuję za zrozumienie.
Jest luz. Teraz dałem do swojego posta tabelkę, trochę ściągniętą od @gladin , żeby dodać imię postaci i jej portret. Jeśli macie jakieś lepsze szablony albo jakiś lepszy sposób na zaznaczenie tego, dajcie znać. Raczej powinno wystarczyć na teraz, tak myślę.
-
Kurde, @Dekline szybko żeś ubił pierwszego gracza...
-
@santorine
Rozumiem że pomagasz Hieronimowi? Piszesz pierwszy a ten był pierwszy w moim odpisie. To miłe że tak dbasz o ... Twoje źródło pożywienia.Tabelka fajna sprawa, można ją kopiować za każdym razem. Gorzej jak ktoś pisze z telefonu.
@gladin
Tak, szybko, nie ma przebacz. Pomyśl o tym z pozytywnej strony, to mogła być Twoja postać. -
@santorine
Rozumiem że pomagasz Hieronimowi? Piszesz pierwszy a ten był pierwszy w moim odpisie. To miłe że tak dbasz o ... Twoje źródło pożywienia.Tabelka fajna sprawa, można ją kopiować za każdym razem. Gorzej jak ktoś pisze z telefonu.
@gladin
Tak, szybko, nie ma przebacz. Pomyśl o tym z pozytywnej strony, to mogła być Twoja postać. -
Oooo ... jak słodko!
-
Kurcze, jak dobrze się czyta posty z avatarami, nawet nie zdawałem sobie sprawy jak bardzo panel sesyjny jest potrzebny. Dziękuje że je dodajecie.
@seach
Możesz też wybrać komu pomagasz w sensie stricte@marrrt
Rozumiem że nie atakujesz, ale może przynajmniej postawa obronna?
I nie pisze tego żeby wziąć Cię pod włos. -
Czuję szpilkę w moją stronę... No cóż, od następnej kolejki, jeśli cyrulik dożyje, też dam.
-
@dekline no to tu dam i poprawie w poście. Modi pomoże Hieronimowi.
-
-
Oczywiście, że postawa obronna! Znaczy mechanicznie mam nadzieję, że jasnym jest, że Ergo nie jest zaskoczony atakiem. Po prostu rezygnuje z pierwszego ataku na poczet próby udawania jednego z drużyny oszołomów. Ale bronić się zamierza.
-
-
W porządku! Też bym się trzymał wielkoludów!
-
@marrrt
Ok, ok. Tak gwoli ścisłości. Bo mógłbyś jeszcze stać z rozłożonymi rękoma i czekać na cud.@Mortarel
Ciągle robimy turowo więc to “jeszcze nie czas” aby krata padła. Uznaje że będziesz w nią walił dalej, oczywiście z pomyślunkiem.@ketharian
Mamo! Mamo! Bo on, bo on … on mi NPC utłukł!@jhnw
Nosz kur….Pamiętajcie że dalej gramy turowo, opcji dużo nie macie, ale nie chce odbierać Wam decyzyjności.
-
Zagrzewamy chłopców!
-
-
-
Wilki, nie ludzie... Najpierw dają mi znać, że się pomyliłem, post poprawiłem... ale po tym i tak wspomną o Małym Knucie...
-
Bo to urocze! Nie mogło się zmarnować!
-
Rozważalem imię Knut, tworząc postać

-
@Mortarel napisał w [WFRP 2ed] Bögenhafen - komentarze:
Rozważalem imię Knut, tworząc postać

Wielkie umysły myślą podobnie

).