[WFRP 2ed] Bögenhafen - komentarze
-
-
-
-
Jak dla mnie mytniku cudowny! Tylko trochę zastanawia jak dożył swojego wieku;D
-
@Marrrt Z łaski
TzeentchaSigmara -
Dla Morta i Keta
Jeśli chcecie go złapać, lub w ogóle w jakiś sposób zareagować to liczy się każda sekunda, stąd informacja tylko dla Morta jest w dodatkowym spojlerze, gdyż jeśli tylko Mort chciałby się tą informacją podzielić, a następnie przegadać to ... już nie będzie po co biec
Dla reszty
Zwracanie na siebie uwagi oraz sekundy maja znaczenie, jeśli nie macie zamiaru krzyknąć, ale tak fest krzyknąć do Kurta i Hieronima, ażeby pełnym zdaniem powiedzieć co się dzieje, to oni sa gdzie są (nie wiecie dokładnie gdzie) i nie macie z nimi kontaktu.
-

Uświadomiłem sobie właśnie, że wrzuciłem fabularkę, a nie dołączyłem do niej komentarza! W związku z powyższym chciałbym podkreślić to, co już Hierek zadeklarował w fabularce, że czcigodny sługa świątyni i prawa ręka arcykapłana nie będzie ganiał się po niebezpiecznych zaułkach z jakimiś łachmytami!
Bosch chce, aby Kurt wycofał się wraz z nim na główną ulicę obserwując jednocześnie, czy łachmyta nie wraca z kompanami - zakładam, że będziemy jeszcze w zaułku, kiedy kawaleria przemknie ulicą, a jeśli zdążymy dojść do narożnika zaułka, zaalarmowany hałasem mytnik wystawi na ulicę tylko czubek nosa.
-
Kurt oczywiście idzie za głosem swojego duchowego przewodnika

Cześć! Wygląda na to, że jesteś zainteresowany tą rozmową, ale nie masz jeszcze konta.
Masz dość przewijania tych samych postów za każdą wizytą? Po zarejestrowaniu konta zawsze wrócisz dokładnie do tego samego miejsca, w którym byłeś wcześniej, możesz wtedy również wybrać opcję otrzymywania powiadomień nowych odpowiedziach (e-mailem lub powiadomieniem push). Będziesz też mógł zapisywać zakładki i głosować na posty, aby okazać uznanie innym członkom społeczności.
Z Twoją pomocą tez post mógłby być nawet lepszy 💗
Zarejestruj się Zaloguj się