Panel sesji wdrożony.Proszę zapoznać się z tym tematem.
Rekonesans Karak Varn - komentarze
-
Jakby dało przerobić tego na lewo do Dekline na tego drugiego od Wireda to byłoby chyba dobrze?
-
Jeśli teraz dasz go podmienić na tym powitaniu to będzie super, a jak nie to podeślę tego do Gladina.
-
Właśnie! Tylko ten drugi też powinien mieć rude owłosienie.
-
@Dekline napisał w Rekonesans Karak Varn - komentarze:
To ci chodziło?
Nie, nie o to. Teraz jest Othin i Brond

A miał być Fenni i Brond.
Czyli zastąpiony miał być ten po prawej.I nie róbcie mu czuba, bo czuby są dla zabójców.
-
-
Rozumiem. Czasami mam dość i aż tak szczegółowo nie chce mi sie bawić z tymi grafikami, a często takie małe subtelne zmiany zajmuje więcej niż całokształt.
Tu masz "łysiejącego"

A tu ten sam ale troche więcej włosów na górze

Tak, wiem ten po prawej to dalej Othin. Przy okazju patrzcie jak chat gubi szczegoly.
Ja to robie krok po kroku, jedna zmiana przy iteracji, ale sam musze pilnowac zeby trzymał się podstawy.Tu np przegiął z brodą. Chyba ze ok. No i dalej ten czub.

-
Te czuby są ok bo to takie zaczesane. Slayerzy mają sterczące jak szczota bo je fryzują tłuszczem.
-
Długość brody ok. Na ostatnim obrazku to bardziej wyglądają na łysiejących niż na czub. Ja bym już nie zmieniał.
-
Dobra! Wysłałem Gladinowi tą ostatnią grafikę... powinna pasować.
-
-
Też jestem pracujący i też piszę wieczorami. Dlatego nie pasuje mi, żeby to gracze zawsze mieli czas do północy

I gracze i ja mamy 96h, jest sprawiedliwie. Tak też podawałem w rekrutacji.Tak jak dzisiaj, macie do dyspozycji środa wieczór, czwartek wieczór, piątek wieczór, sobotę (dzień wolny, wieczorem ludzie w sobotę i tak często nie mają czasu) i niedzielę (dzień wolny). To sporo.
-
Początek kolejki #4.
Termin: 2026-03-05 czwartek, 7:30 (rano).
Generalnie zabraliście balon i nie niepokojeni przez nikogo zmęczeni zbliżacie się w stronę waszej jaskini. Trochę się pokręcicie rozglądając za nią, bo nie deklarowaliście żadnego zostawiania oznaczeń pomocniczych. Chyba, że Galeb pomacha wam z wejścia, wtedy szybciej odnajdziecie.
No właśnie, w tej kolejce trochę zależy od Galeba i cała reszta musi chwilę poczekać, aż Stalowy zadeklaruje czy czeka, aż się wtarabanicie stromym podejściem (bo takie miejsce ukrycia wybraliście) pod górę i przepchniecie balon do środka, a potem gdzieś go w jaskini umieścicie... czy też Galvynssun postanowi jakoś zareagować, zanim wejdziecie do środka.
Tak czy inaczej zapewne w którymś momencie dowiecie się o grobi zwiadowcach, a kowal dowie o wydarzeniach z balonem.
Wtedy zdecydujecie, co dalej w tej sytuacji robicie. Wyznaczacie warty, odpoczywacie? Zajmujecie się balonem? Porzucacie kryjówkę i idziecie dalej? A może wpadną wam do głowy inne pomysły? -
Hm.... @gladin ja przyznam trochę się pogubiłem.
Z poprzedniego posta wynika że o tyle o ile Galeb zgubił gobilny, to jednak każda z tych podgrup gdzieś tam szła, więc raczej godziny później już jej nie ma w okolicy. Obecny post zaś mówi że:- gobliny nas obserwują, trochę spoiler o ile to prawda

- zauważą Galeba jak będzie wychodzi z jaskini, czyli jaskinię lub teren zraz obok też obserwują

A skoro obserwują jaskinię to znaczy że pewnie metal jego pancerza odbił jakoś światło wcześniej i już wcześniej go zobaczyły, więc my nie pogorszymy sprawy XD - A jeśli obserwują nas, to posłanie do nas snotlinga raczej nic nie zmieni, no chyba że by się skradał
- gobliny nas obserwują, trochę spoiler o ile to prawda